Masturbacja zamiast seksu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Masturbacja zamiast seksu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Masturbacja zamiast seksu

Jestem skołowana, otóż spotykam się od miesiąca z mężczyzną, coraz bardziej gorąco było, wczoraj nasz pierwszy seks. Miał być. No, wstęp był gorący, pan zaczął od pieszczenia mnie oralnie, i tu przerwał nagle, położył się obok i zaspokoił własną ręką. Po czym zostałam pogłaskana po głowie, poleżeliśmy tak jeszcze trochę, potem pa,pa, do jutra. Ja nie żartuję, tak to było, nawet nie wiem jak mam to zrozumieć, w życiu coś takiego mi się nie przydarzyło, mam 25 lat, pan 40, o co tu chodzi, wiedziałby ktoś - proszę.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Masturbacja zamiast seksu

No wiesz, ciężko stwierdzić, ale może po prostu uznał, że jeszcze macie czas i nie ma co się śpieszyć ? Chociaż niby i dziwne, bo facet 40 lat , ale nie można niczego wykluczyć. Albo bał się, że nie sprosta zadaniu, taki stresik albo jakieś zahamowania, lęki, blokady.. Nie wiadomo, lecz nie ma co tak schizować wink

3

Zamiast snuć domysły na forum lepiej doprowadzić do kolejnej rozbieranej randki i sprawdzić czy sytuacja się powtórzy. Jeśli znowu będzie tak samo - podpytać sprytnie czy on tak zawsze seks uprawia.

4

truskaweczka19 - może to drugie, wcześniej było mnóstwo pikantnych telefonów z jego strony, co ze mną chce zrobić i co zrobi, pieszczot zanim poszliśmy do łóżka, obłędnego całowania, a tu.... Mnie martwi to, że jak chciałam przyłączyć się do niego, to mnie delikatnie, ale jednak odepchnął, po prostu jedną ręką mnie obejmował, a drugą się masturbował,
Aaricia - tu nawet się uśmiechnęłam, choć jakoś mi wcale nie do śmiechu,

Czy to może być tak, że długo był sam - a długo był sam - i się przyzwyczaił?

Mnie nigdy nie przeszkadzało, jak się partner masturbuje, ba, ja to lubię ale jak cokolwiek inaczej to wygląda, a tu nie tego się spodziewałam po tych wstępach, a już na pewno nie tego, że nie pozwoli mi, żebym go pieściła.

Ano zobaczymy. Albo nie. Dziś nie zadzwonił, nie odbierał, no i tak się denerwuję, bo zależy mi na nim bardzo, a na seksie z nim to już na pewno.

5

Ja już podziękowałabym Panu i nigdy więcej bym się z nim nie spotkała.

6

Uważam, że rada Noami24 jest bardzo dobra.
Twój partner ma chyba duże problemy ze sobą.
Na podstawie Twojego opisu, Balbee, wnioskuję, że inaczej nie umie, a może tylko wtedy jak ma silne bodźce.
Nie jest to normalna sytuacja, nawet jeśli do niej podejdziesz z maksymalnie dobrą wolą aby jakis pozytyw znaleźć.
Moja rada także - daj sobie z nim spokój. Ja bym sie poczula obrażona takim zachowaniem faceta.
Ile razy musiałby tak jeszcze przy Tobie się zachować, abyś stwierdziła, ze chyba cos nie tak?

7

oooo... szok, nie mam pojęcia jak ja bym się zachowała w takiej sytuacji...

może trochę odrzucona, poniżona...
Aaricia ma rację, postaraj się go "sprawdzic" na kolejnej takiej randce, jak to się powtórzy to go prosto z mostu zapytaj o co chodzi (masz prawo wiedzieć). . .

8

Dżasta napisał/a:

oooo... szok, nie mam pojęcia jak ja bym się zachowała w takiej sytuacji...

może trochę odrzucona, poniżona...
Aaricia ma rację, postaraj się go "sprawdzic" na kolejnej takiej randce, jak to się powtórzy to go prosto z mostu zapytaj o co chodzi (masz prawo wiedzieć). . .

Podpisuję się pod tym co wyżej. Nie czułabym się odrzucona czy poniżona. Może śmiać by mi się chciało wink
Rozbierana randka, a jak sytuacja się powtórzy to spytaj "WTF??" wink niech Ci powie czemu nie chce się kochać tak na 100%
pytaj wprost, nie owijaj w bawełnę tak będzie łatwiej

9

Zabawna sytuacja... skoro Tobie na nim zalezy, spróbuj jeszcze raz pójsc z nim do łóżka. Jak będzie się sytuacja powtorzy to zapytaj go wprost o co chodzi?

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Masturbacja zamiast seksu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024