libido poniżej zera - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » libido poniżej zera

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: libido poniżej zera

od paru tygodni moje libido jest chyba na najniższym poziomie jakim się tylko da. nie mam ochoty dawać ani dostawać przyjemności. czasem nawet na przytulanie i pocałunki nie mam ochoty. boję się że mój chłopak, bardzo cierpliwy w końcu się wkurzy. wieje ode mnie chłodem a ja nie mam na to wpływu. biorę tabletki anty od 2 lat ale nigdy nie miałam żadnych negatywnych skutków. help

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: libido poniżej zera

Porozmawiaj o tym ze swoim ginekologiem. Jeśli między wami jest oki to myśle, że to przez hormony. Niech ci zrobi badania na tarczyce, fsh, Lh, progesteron. Myśle że może to by od tabletek. Kobieta to nie maszyna, wszytko się zmienia. Pozdrawiam

Samotna w tłumie,
czy w ciągu tych ostatnich tygodni/ miesięcy cokolwiek zmieniło się w Twoim życiu lub Waszej relacji? Jaki jest staż Waszej relacji?

4

samotna w tłumie napisał/a:

od paru tygodni moje libido jest chyba na najniższym poziomie jakim się tylko da. nie mam ochoty dawać ani dostawać przyjemności. czasem nawet na przytulanie i pocałunki nie mam ochoty. boję się że mój chłopak, bardzo cierpliwy w końcu się wkurzy. wieje ode mnie chłodem a ja nie mam na to wpływu. biorę tabletki anty od 2 lat ale nigdy nie miałam żadnych negatywnych skutków. help

______Ja mam podobnie, ale sytuacja trwa już ponad rok. Myślę, że to może być przez pigułki; zanim nie zaczęłam ich brać, wszystko było O.K., wręcz bardziej niż O.K.- libido miałam wręcz ogromne!
Po kilku miesiącach niestety.......... i nie jestem w stanie nic zrobić sad

5

i jak? zmieniło się coś na lepsze?

6

zrób też badania hormonalne. w moim przypadku to jest jedna z przyczyn. ale nie jedyna.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » libido poniżej zera

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024