Jak dobrać dodatki do sukienki i butów?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jak dobrać dodatki do sukienki i butów??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Jak dobrać dodatki do sukienki i butów??

No więc zakupiłam dzisiaj sukienkę oraz buty na wesele widoczne na zdjęciu (img823.imageshack.us/img823/4585/dsc2018s.jpg) i posiadam dylemat jakie dobrać dodatki (bransoletka, kolczyki jakiś kwiat we włosy coś w tym stylu). Jakie kolory poszczególnych dodatków? czy może jakieś błyskotki tylko srebrne czy złote? Jeśli macie jakieś ciekawe zdjęcia dodatków to wysyłajcie. Za pomoc dziękuje smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak dobrać dodatki do sukienki i butów??

ja bym srebra złota nie brała.
jak już się uprzesz, srebro.
trzeba pamiętać o minimalizmie.
np.
masz pomalowane paznokcie-nie zakładaj pierścionka.
jak masz korale, naszyjnik-zrezygnuj z bransoletek.
na tej zasadzie. nie chcesz wyglądać jak chodzący 'cyrk Zalewski'.
ja, jako że lubię, bym wybrała czarne kolczyki np.
trochę pamiętam z  kursu zasady tongue

3

A czy coś w stylu kwiata w kolorze sukienki we włosach? Ciemna bransoletka? i koczyki w kolorze sukienki?  czy to byłby odpowiedni zestaw? big_smile

4

kwiat we włosach?
tak osobiście, to dla mnie to jest kiczowate. ale zależy czy ten kwiat to połowa Twojej głowy, czy mały, skromny kwiatuszek bez jakiś świecidełek.
czyli chcesz założyć taki zestaw-
sukienka ze zdjęcia+ciemna bransoletka+kolczyki w kolorze sukienki-to przejdzie, serio, lepiej niz ten kwiat.
tak mi się wydaje. nie podoba mi się ten kolor, więc cięzko mi powiedzieć, co sama bym dobrała, rozumiesz.
ja jestem za tym, że skoro sukienka ma kolor jaki ma, ciemny, zdecydowany akcent by pasował.
przepaska jest ciemna w pasie, ok i coś jeszcze ciemnego, bransoletka, do włosów by pasowało.

5

Zdecydowanie coś czarnego...  Ale niewiele...

6

Moim zdaniem dodatki jak najbardziej czarne i jak dziewczyny wyżej napisały- skromne. Kwiatek we włosach mógłby być, ale nieduży; wtedy zrezygnowałabym z biżuterii. Bez kwiatka: kolczyki+bransoletka. Albo bez biżuterii i kwiatka, a z nieco mocniejszym makijażem i pomalowanymi paznokciami. Musisz przymierzyć i zobaczyć, jak to wszystko razem będzie wyglądało wink
Piękna sukienka! big_smile

7

Sukienka naprawdę śliczna smile. Masz ciemne włosy (jeśli to ty jesteś na zdjęciu), wiec możesz wpiąć we włosy mały kwiat w kolorze sukienki. Dodatki czarne i skromne. Jak na zdjęciu. Obstawiam czarny pasek, buty i małe wkręcane kolczyki smile

8

Kwiat we włosach pasuje chyba raczej do bardziej zwiewnych, dziewczęcych sukienek, a ta jest zdecydowanie elegancka, trochę świecąca, więc raczej niewiele czarnych dodatków, typu jakieś delikatne kolczyki, czarne buty...

9

Kolczyki jak dla mnie powinny być srebrne,natomiast same buty jak i torebkę dałabym w czarnym kolorze. Wtedy wszystko będzie wyglądało bardzo stylowo.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » Jak dobrać dodatki do sukienki i butów??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024