mam rozjaśnione włosy znaczy tylko odrosty ... i te odrosty są teraz rudo białe.. reszte włosów mam taki jasny blond. i nie mam pojęcia jakiej farby użyć żeby pokryć te rude najbardzeij sie tego boje.... prosze doradzcie mi jakiej farby użyć jak wiecie to prosze o nazwe farby. kolor itp. i czy mam ją położyć na całe włosy ??? i jaki kolor wyjdzie?? i czy to pokryje te rude włosy??? a o zmianie koloru nie ma mowy... ;( z góry dziękuje ...
Hmm skoro masz na głowie trzy kolory to chyba najlepszym wyjściem będzie wizyta u fryzjera. Bo nawet jeśli ktoś Ci doradzi to niekoniecznie u Ciebie może wyjśc tak samo, bo każdy włos jest inny prawda. A fryzjerzy sie znają na takich rzeczach i nie bedziesz sie stresować że bedziesz miała na głowie następny kolor do kolekcji,
pozdrawiam ![]()
Podobno są farby blond "super rozjaśniające". Może to Ci pomoże. Ale lepiej idź do fryzjera.
żeby pokryć te kilka kolorów które masz na głowie musisz jakąs mocno kryjącą farbę nałożyć. ja sobie chwale z firmy Cece. Są bardzo trwałe i myślę, że takie odrosty też by pokryły. Ale najlepiej oczywiście jeśli zrobiłby to fryzjer. powodzenia w walce z włosami ![]()
Niewiem co Ci poradzić , bo jeśli masz różne kolory włosów to na odrostach farba musi być znacznie dłużej niż na reszcie. A jak będziesz wybierała farbę to wybierz taką bez amoniaku, bo po rozjaśnianiu i tak twoje włosy dostały nieźle po tyłku. A farba amoniakiem tylko bardziej je zniszczy. Ja używam garnier olia i u mnie się sprawdza. Może przejrzyj ich gamę kolorów może coś ci podpasuje. Mi osobiście się bardzo podobają