Jakiej farby użyć?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jakiej farby użyć??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Jakiej farby użyć??

mam rozjaśnione włosy znaczy tylko odrosty ... i te odrosty są teraz rudo białe.. reszte włosów mam taki jasny blond. i nie mam pojęcia jakiej farby użyć żeby pokryć te rude najbardzeij sie tego boje.... prosze doradzcie mi jakiej farby użyć jak wiecie to prosze o nazwe farby. kolor itp. i czy mam ją położyć na całe włosy ??? i jaki kolor wyjdzie?? i czy to pokryje te rude włosy??? a o zmianie koloru nie ma mowy... ;( z góry dziękuje ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jakiej farby użyć??

Hmm skoro masz na głowie trzy kolory to chyba najlepszym wyjściem będzie wizyta u fryzjera. Bo nawet jeśli ktoś Ci doradzi to niekoniecznie u Ciebie może wyjśc tak samo, bo każdy włos jest inny prawda. A fryzjerzy sie znają na takich rzeczach i nie bedziesz sie stresować że bedziesz miała na głowie następny kolor do kolekcji,
pozdrawiam smile

3

Podobno są farby blond "super rozjaśniające". Może to Ci pomoże. Ale lepiej idź do fryzjera.

4

żeby pokryć te kilka kolorów które masz na głowie musisz jakąs mocno kryjącą farbę nałożyć. ja sobie chwale z firmy Cece. Są bardzo trwałe i myślę, że takie odrosty też by pokryły. Ale najlepiej oczywiście jeśli zrobiłby to fryzjer. powodzenia w walce z włosami wink

5

Niewiem co Ci poradzić , bo jeśli masz różne kolory włosów to na odrostach farba musi być znacznie dłużej niż na reszcie. A jak będziesz wybierała farbę to wybierz taką bez amoniaku, bo po rozjaśnianiu i tak twoje włosy dostały nieźle po tyłku. A farba  amoniakiem tylko bardziej je zniszczy. Ja używam garnier olia i u mnie się sprawdza. Może przejrzyj ich gamę kolorów może coś ci podpasuje. Mi osobiście się bardzo podobają

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Jakiej farby użyć??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024