polecam, warto zaplacic taka cene,bo efekt piorunujący.
super wydłuża, rzesy nie sa posklejane, delikatne. nie rozmazuje się. nie kruszy. bombowy!
a jaka cena ?
dokładna nazwa produktu ?
eee tam wole swjego maybeline za 30 zl.
na taki mnie nie stac
5 2008-12-17 18:33:53 Ostatnio edytowany przez karina77 (2008-12-17 18:34:45)
Ooo... kurcze jaki drogi
ja czesto zmieniam tusze i znudzil by mi sie jeden.W tym momencie mam Supershock z Avonu i Astora i obydwa mi pasuja ![]()
6 2009-01-18 19:22:43 Ostatnio edytowany przez kaja216 (2009-01-18 19:23:27)
o kurcze naprawde drogi ja nie moge trafic na zaden tusz z ktorego byla bym zadowolona ani z avonu ani z oriflame mimo ze placilam kolosalna cene to bylam niezadowolona a ze uzywam tylko tuszu i czasem podkladu to chciala bym aby moj tusz robil wrazenie moze podajcie dziewczyny jakis konkretna nazwe tuszu ktory nie kruszy sie i zeby byl w miare ok ![]()
Tusz Chanel ? Przereklamowany, płacisz głownie za markę. Mi powstawały grudki na rzęsach nieładne, sklejał rzęsy... Znam lepsze, choćby BeYu z Douglasa, jakością moim zdaniem porównywalny z Chanel, a ma lepszą konsystencję i nie klei.
a mi nie skleja, a pieknie podkresla, rozszesuje i wydluza.
Tusz Chanell ? Przereklamowany, płacisz głownie za markę. Mi powstawały grudki na rzęsach nieładne, sklejał rzęsy... Znam lepsze, choćby BeYu z Douglasa, jakością moim zdaniem porównywalny z Chanel, a ma lepszą konsystencję i nie klei.
Chanel jest znany ale zawsze jak kupie cos z Chanell to jestem zadowolona xD oprocz perfum bo używam Armani Mania
ale kosmetyki są rewelacyjne
Jak Ci sie sklejaly to moze był stary
Niestety, wcale stary nie był, nówka sztuka... Pamiętam że kupiłam i byłam strasznie dumna, że Chanel i w ogóle (a poszłyśmy wtedy razem z siostrą na zakupy, ja sie złasiłam na Chanel, ona wzięła właśnie BeYu, bo stwierdziła, że za samo hasełko przepłacać nie będzie, a te kosmetyki są podobne jakościowo, nie uwierzyłam, a w kilka dni później porównałam -_-), a wyszło średnio. Nie mówię, że to zły tusz. Ale nie jest kosmicznie czadowy ani bez wad.
Również używam tego tuszu. Do tanich nie należy, ale jest boski. Nie skleja rzęs, genialnie je wydłuża, nie robi grudek. Jest wspaniały ![]()
podstawa mojego makijazu jest odjazdowy tusz Lancome, Pogrubiający i wydłużający, Hypnose Custom- Wear Volume Mascara, jest niezastapiony przy makijazu codziennym oraz wieczorowym. kupilam go w one step tuz po przeczytaniu opisu tego kosmetyku.polecam