Hej!
Wybrałam się ostatnio do kina na Małą Moskwę...powiem Wam, że nawet jak na nasze kino całkiem fajny film. Jak ktoś lubi trochę pomyśleć jak coś ogląda to polecam.
Fakt nie jest on pozbawiony wad...ale ma u mnie co najmniej 5,5 pkt na 10? Znalazłam też ostatnio fajną recenzje tego film (a nie ma tego w sieci zbyt wiele) więc jak ktoś ma wątpliwości czy iść na to do kina czy nie to dobra recenzja powinna pomóc... http://filmtrack.pl/2008/12/mala-moskwa-2/
Pozdrowionka:)
I jak ktoś się skusił na film lub recenzje?:)
Oglądałem z dziewczyną jakiś tam temu i w związku z tym, że był kręcony w naszym mieście co chwilę były rozmyślania gdzie to dokładnie jest. Rzeczywiście film na prawdę dobry i z czystym sumieniem mogę go polecić. ![]()
to super ![]()
mamy wlasnie ten film i chcemy go obejrzec ![]()
Ja też polecam. Warto obejrzeć
Film piękny,o prawdziwym uczuciu.Ale kiepska rola Żurka-niestety.
Ci którzy lubią melodramaty będą zadowoleni. Ja jestem pod wrażeniem roli rosyjskiej aktorki i jej interpretacji piosenek Demarczyk. Niestety szkoda, że można tak łatwo zauważyć wielką lukę pomiędzy poslkimi, a rosyjskimi aktorami. Istna przepaść. Poza tym nie uwierzyłam Źurkowi, niech wraca do szkoły i się jeszcze uczy aktorstwa ![]()
Ogólnie film całkiem niezły.
dobry jest.
Mam ten film le jakoś nie ciągnęło mnie żeby go obejrzeć..ale skoro polecacie to chyba się skuszę:)