Witam wszystkich szukam pracy przez internet. Może mi ktoś pomóc, dać namiar na konkretna firmę. Niedawno straciłam prace, a teraz sa wakacje i dziecko w domu. Wiec przydało by się zarobić parę groszy siedząc w domu. Proszę o pomoc.Kasia
katarzyna4004 nie wiem czy dobrze Cię zrozumiałam, szukasz pracy żeby pracować w domu przez internet, czy raczej szukasz pracodawców przez internet?
3 2011-07-19 14:41:10 Ostatnio edytowany przez gossip_girl (2011-07-19 14:42:39)
Od 1,5 miesiąca szukam pracy i to wcale niewygórowanej - roznoszenie ulotek czy sprzątanie. Niestety nawet jeśli w ogłoszeniu napisane jest, że nie wymagają doświadczenia, po telefonie słyszę tylko "przykro mi, ale wolelibyśmy osobę doświadczoną, może u kogoś innego".
Tyle osób powtarza mi żeby zdobywać doświadczenie przed studiami, więc chciałam się za to wreszcie zabrać. Poza tym przydałoby mi się parę groszy. Jak zdobyć doświadczenie bez doświadczenia?
Pomocy
.
ja szukam od 4 miesięcy i jest naprawdę masakra. Mam odrobiony staż, ale to też nic nie daje:(
Miraa, współczuję bardzo
.
Ale życzę powodzenia...
Jeżeli interesuje was praca przez internet, to piszcie do mnie, polecę was.
Jest przyjemna i legalna. Nie wymaga doświadczenia.
Nie poddawajcie się w poszukiwaniach.
7 2011-07-21 13:52:03 Ostatnio edytowany przez Lena (2011-07-21 20:11:57)
Myślę, że nie chodzi konkretnie tutaj o pracę ale o to aby zarobić pieniądze.
Ja już od 14 lat zajmuję się zarabianiem pieniędzy przy współpracy z Oriflame.
Ciebie też do tego zachęcam. Więcej możesz poczytać na moim blogu:
spam
Hej .
Ja też szukam pracy. Jestem po szkole. Tegoroczna maturzystka, ale wszędzie gdzie pytam to mówią, że chcieliby osobę z doświadczeniem . Jak młoda osoba może nabrać doświadczenia jak nikt nie chce dać jej szansy .Staram sie o staż ale o to też trudno gdzie bym nie zapytała to mają już stażystów nie potrzebują ble ble ble. To chore. Nie wiem co robić i gdzie jeszcze szukać.Myślałam, że będzie łatwiej...
Propozycja dla tych, którzy lubią oszczędzać, bo myślą o wzbogaceniu się.
Zapraszam chętne osoby, które jeszcze nie należą do Familo, do darmowego wpisania się, . Bedziemy mogli robić zakupy z własnej strony internetowej, a kurier dostarczy je nam do domu bezpłatnie, za co najmniej 150 zł, raz w miesiącu wydane, masz możliwość zbudowania sobie dodatkowego lub ogromnego zarobku. Wszystko zależy od strategii jaką zastosujesz. Więcej informacji na priv oraz na webinarach:familo ( dawny Klub Konsumenta)
poniedziałek o 19:30
wtorek o 19:30
środa o 19:30
czwartek o 19:30
piątek o 19:30
sobota o 10:30
Linki podam w kontakcie prywatnym, zapraszam: 796790013 tel w Play.
Od roku pracuję w domu z pomocą Internetu w firmie która zawsze płaci i na polskim rynku działa już od ponad 20 lat więc jest to bezpieczny sposób.
Jeśli był by ktoś zainteresowany proszę pisać na Anna.s124(małpa).interia.pl
Też jestem mamą z maleńkim dzieckiem i 4 większych. Bardzo potrzebuję pracy w domu bo przy tylu dzieciaczkach nie mam możliwości pracy na pełnym etacie i po za domem. W domu zawsze się znajdzie czas na prace przy komputerze ( gdy mały śpi i dzieic są w szkole). Chciała bym prace sprawdzoną i pewną, że będą z tego jakieś pieniądze.