Atarax-pomógł wam? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Atarax-pomógł wam?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Atarax-pomógł wam?

Witam

Od jakiegoś czasu mam objawy nerwicy i lekarz przepisał mi atarax 3 razy dziennie. Biorę od paru dni, czuję się trochę wyciszona ale boję się, ze nie pomoże mi jak się zacznę denerwować albo jak znowu mnie najdzie lęk. Póki co jestem na L4 ale mi się kończy za dwa dni, lekarz chciał je przedłużyć ale wolałabym już wrócić do pracy. Zalecił mi także wizytę u psychologa ale termin wyznaczyli mi dopiero na 12 sierpnia. Czy ktoś z was brał już ten lek i czy mu pomógł?

2

Odp: Atarax-pomógł wam?

niewiem ja biore xanax,ale to jest psychotrop wiec dzis jest pierwszy dzien kiedy schodze z tego g...a,jest bardzo ciezko...mimo,ze nie bralam go regularnie,ale jedynie doraznie jak mi cos sie dzialo...uzaleznia strasznie

3 Ostatnio edytowany przez niesia28 (2011-07-11 21:22:49)

atarax to inaczej hydroksyzyna ja dostalam ja od rodzinnego lekarza i wzielam moze ze 2 tabletki , ale wtedy kiedy potrzebowalam ,bylam na maxa zamulona a moja glowa wazyla tone i tak mialam lęk. Skorzystaj z wizyty psychologa.

4 Ostatnio edytowany przez karolina_karolina (2011-07-12 21:38:05)

niesia28 napisał/a:

atarax to inaczej hydroksyzyna ja dostalam ja od rodzinnego lekarza i wzielam moze ze 2 tabletki , ale wtedy kiedy potrzebowalam ,bylam na maxa zamulona a moja glowa wazyla tone i tak mialam lęk. Skorzystaj z wizyty psychologa.

No właśnie ja tez dostałam od rodzinnego bo na wizytę u psychologa trzeba troche czekać, takie terminy. Początkowo kazał mi brać doraźnie ale mi wtedy nie pomagał za bardzo to mi powiedział, że mam brać 3 razy dziennie i jest ciutke lepiej. Czytałam o tym leku na innym forum i właśnie dużo osób pisało, że strasznie zamula i chce się po nim spać, bałam się, że jak będę brać 3 razy dziennie to nie będę kontaktować ale powiem Ci, że jest dobrze tzn. w tym sensie, że nie chce mi się po nim spać.

James napisał/a:

niewiem ja biore xanax,ale to jest psychotrop wiec dzis jest pierwszy dzien kiedy schodze z tego g...a,jest bardzo ciezko...mimo,ze nie bralam go regularnie,ale jedynie doraznie jak mi cos sie dzialo...uzaleznia strasznie

To zycze powodzenia, dasz sobie radę. Trzymaj się smile

5

czy lek atrax  pomoze na ataki paniki czy czasem po nim nie usne?????

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Atarax-pomógł wam?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024