Piersi- niebieskie żyłki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Piersi- niebieskie żyłki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Piersi- niebieskie żyłki

Witam,

czy któraś z pań może mi pomóc?
Od wczoraj bolą mnie strasznie piersi. Dziś zauważyłam, że wokół sutków mam takie niebieskawe żyłki.
Czy te objawy mogą znaczyć coś innego po za ciążą?

Brałam ciążę pod uwagę. Jednak zrobiłam 3 testy i wyszły negatywnie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Piersi- niebieskie żyłki

czy jesteś przed okresem? ja mam tak, na początku,ale tylko 2-3 dni.

3

Ja także mam tak przed okresem, nie świruj, tym bardziej, że robiłaś testy ciązowe, ąż 3 smile

4

smile też mi się czasem takie żyłki pojawiają ale nigdy nie wiązałam tego z okresem tongue dzieki dziewczyny za wyjasnienie wink

5

Wolałam spytać ponieważ nigdy mnie tak nie bolały i nie zauważyłam żeby aż tak było widać żyłki hmm
Jeszcze po akcji z lekarzem i ciążą to w ogóle mnie strach łapał, więc truskaweczka... jak tu nie ześwirować smile

6

Ja co miesiąc sie z tym borykałam zanim zaczęłam brac pigułki. Przed miesiączką jakis tydzień piersi bolały, robiły sie wieksze i właśnie pojawiały się żyłki.

7

Ja mam tak przed okresem,ale nie wiem czy to normalne bo jak okres mi się kończy to są jeszcze jakiś tydzień sad

8 Ostatnio edytowany przez Guniaczek (2011-07-24 03:48:23)

Te żyłki to może być tak jak u mnie kwestia urody. Mam jasną cerę i przez to widać żyłki na piersiach, moja mama też tak ma smile A co do bólu? Może zbyt mocno zapięty biustonosz? Mnie czasem boli właśnie od tego. Obserwuj się, ale nie martw się na zapas smile Pozdrawiam.

9

ja też mam takie żyłki,na codzien tak bardzo się nie rzucają w oczy ale przed okresem są widoczniejsze;)

10

Ja już nie wiem co mam myśleć hmm

Miałam wszystkie objawy ciąży... ale na szczęście dziecka jeszcze mieć nie będę..
potem te bóle piersi tak silne że się poruszać nie mogłam...
a teraz od 2 tygodni mam straszne bóle kości i stawów sad
Lekarz przepisał mi tabletki (1 na wieczór) i jakoś daje radę ale bez tabletki nie dam rady poruszyć się bo mnie wszystko boli...
i kolejne badani krwi i moczu... i zapewne znowu usłyszę że wszystko u mnie ok...
szkoda gadać sad

11

U mnie widoczne ale po ciepłej kąpieli albo właśnie przed okresem. Podobno skórę mam cienką.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Piersi- niebieskie żyłki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024