Męski striptiz - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 40 ]

Temat: Męski striptiz

Cześć dziewczyny:)

Moja Pani niedługo będzie obchodzić urodziny i wpadłem właśnie na taki pomysł,żeby zatańczyć dla niej:),wiecie olejek itp.Doszkalam się na filmikach i nawet wychodzi mi to haha:P.Oczywiście dziewczyna nic o tym nie wie,to ma być niespodzianka,ale nie wiem jak zareaguje,może to być szok lekki dla niej jak sądzicie?Chciałbym wyskoczyć z jakiegoś pudła,(że niby prezent)coś w tym rodzaju.Mam zaplanowane dwa warianty:
1.Mała impreza(domówka)na której będzie z kleżankami,więc striptiz,nie będzie do naga,tylko do bielizny wiadomo.
2.Urodziny spędzimy tylko we dwoje,więc będzie bardziej intymny taniec haha,no wiadomo:P.

Nie wiem jeszcze która opcja wejdzie w życie.

Jak dziewczyny sądzicie?Chciałybyście zobaczyć tego typu "rozrywkę" ze swoim facetem w roli głównej?Może to głupi pomysł i się jeszcze moja Pani spali ze wstydu?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez mizazela (2011-07-03 19:34:34)

Odp: Męski striptiz

Najlepsze jest to, że Ty się sam z tego śmiejesz :P
Ale pomysł na prezent kreatywny :P

3

Pewnie że bym chciała zobaczyć:) ja czekam na to, kiedy mój mi zatańczy tongue jesli chodzi o mnie wolalabym opcję 2 - tylko we dwoję. Nie chciałabym, aby moje koleżąnki widziały mojego facet w bieliźnie. Wtedy nie byłoby mi do śmiechu, serio. Dla mnie to są sprawy między dwojgiem ludzi i nie powinny wychodzić poza sypialnię dlatego stawiam na opcję 2:) plus jakas romantyczna kolacja, świece itp

4

Opcja nr. 1 - zrobiona żartem, czyli naubierasz sie i smiesznie rozbierzesz, mając na koncu na sobie smieszny strój.
-II- -II- 2- "mrau" big_smile , dużo bardziej mi się podoba!
Może na początku będzie zawstydzona, ale myślę ze powinno się jej spodobac (bo ja bym była wniebowzięta tongue) Powodzonka! smile

5 Ostatnio edytowany przez shedir (2011-07-03 21:05:32)

Fajnie że myślisz o swojej kobiecie i planujesz coś dla niej w jej święto smile Zależy jak ona do tego podchodzić i co myśli o męskim striptizie. W opcji pierwszej wszyscy będą pewnie nieźle wylewac, jak dla mnie opcja druga jest bardziej znosna ale to tylko dlatego,że striptiz robiony przez faceta jest dla mnie masakrycznie nie meski i chyba nie chciałabym zobaczyć mojego m,ani żeby jego zobaczyli w takiej sytuacji, czułabym się zażenowana choć doceniła wysiłki napewno. No ale to kwestia gustu i podejścia. tylko nie ubierają stringow wink

Aaa i jeszcze jak się zdecydujesz to mam nadzieję że masz fajne,wysportowana ciało smile jak na avatarku bo jak jesteś pulchniutki i sflaczał albo chudzina z wystającymi zebrami  to twoja dziewczyna pewnie się spali że wstydu przed innymi.

6

Mój Facet niestety tak dla mnie nie zrobił, ale ja chciałabym. W końcu to Mój Ukochany i bardzo bym chciała. Żadnego innego , tylko Jego smile
Z tym, że ja bym chciała we dwoje, wykluczone, żeby moje koleżanki widziały Mojego Faceta w bieliźnie, bo dla mnie to intymne, dla Mego Faceta zresztą też. Tak samo jak nie chciałabym kiedyś żadnych wieczorków panieńskich z udziałem jakiegoś pana, interesuje mnie tylko mój i we dwoje:)
ale oczywiście kwestia gustu kobiety.

7

widze zabawnie do tego podchodzisz smile wesoły chłopak tongue
gratuluje fantazji smile
może ażeby się nie spaliła lepiej tak we dwójkę smile
ja osobiście, jakby mi typ tak z poważnym strippem wyleciał, to chyba bym umarła he he ale nie z radości

8

Dzięki dziewczyny,a myślałem,że będą raczej negatywne odpowiedzi:)

alacludie napisał/a:

Opcja nr. 1 - zrobiona żartem, czyli naubierasz sie i smiesznie rozbierzesz, mając na koncu na sobie smieszny strój.

Więc jeśli chodzi o opcję nr.1,to mam na myśli mundur policji,ale nie ten zwykły tylko z drogówki,letni z krótkimi rękawami(kumpel pracuje w drogówce,to mi pożyczy hehe),czapka i okulary przeciwsłoneczne też będą.Drugi strój-Batman haha,tylko nie wiem czy się zmieszcze w niego,ale chyba tak,bo on się rozciąga jak się go zakłada(mówię o stroju oczywiście hehe).Jeszcze dodam,że chciałbym,to zrobić na stole,bo to będzie taki specjalny stół imprezowy(nie wiem jak się naywa),no i chciałbym tak spacerować po tym stole i się rozbierać powoli:).Oczywiście poza stołem również,ale tak robią na filmach,to ja też chcę:P.

Chyba,że wypali opcja nr.2 i widzę,że bardziej Wam pasuje,więc będę musiał jeszcze nad nią pomyśleć i coś wykombinować,ale to będzie coś tylko na niej i bardziej intymnie:).

Shanty napisał/a:

jakby mi typ tak z poważnym strippem wyleciał, to chyba bym umarła he he ale nie z radości.

Oj tam do klubów też wiele kobiet chodzi nacieszyć oczy i żadna jeszcze nie umarła(chyba)heh.

shedir napisał/a:

Aaa i jeszcze jak się zdecydujesz to mam nadzieję że masz fajne,wysportowana ciało  jak na avatarku bo jak jesteś pulchniutki i sflaczał albo chudzina z wystającymi zebrami  to twoja dziewczyna pewnie się spali że wstydu przed innymi.

A zgadnij kto to jest w tym avatarze:P.Choć już mi ostatnio jedna kobitka pisała,ze ja,to nie ja.
Ale się przekonamy kto ma rację(o ile to czyta hehe):P

Tak więc ogólnie,to będę miał niezły ubaw niedługo i chyba się posikam ze śmiechu.Acha jej koleżanki będą wiedziały o tym moim planie wcześniej.Doradzcie coś jeśli chodzi o wieczór we dwoje,bo nie wiem,a chciałbym też tak spróbować właśnie tylko,że bardziej nastrojowo(wiadomo przed czym:P)

9 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-07-03 23:58:52)

No, ale w sumie najlepiej, żebyś wiedział co Twoja ukochana o tym myśli. Jednak naprawdę zdziwiło mnie, że chciałeś to zrobić przy jej koleżankach, chyba powinneś wiedzieć, że może się nie spodobać smile
Przecież jesteś Jej facetem, a nie jakimś striptizerem, które każda panienka może obejrzeć jak rozbiera się do bielizny, czyż nie ? smile
Dlatego, serio i z dobrego serca nie radzę Ci robić opcji numer 1,jeżeli nie masz pewności, że Twoja ukochana będzie zadowolona, bo szkoda, żebyś potem miał żałować.
Opcja numer 2 , o już zależy od Twojej inwencji, jest też wiele porad na ten temat. Ja w sumie robiłam striptiz raz dla chłopaka, ale to był zwykły striptiz, nie przebierałam się w żadne fantazyjne stroje, tylko zwykła bluzeczka, jakaś spódniczka, włączyłam muzykę na kompie, jego chyba skułam takimi kajdankami hehe, a sama zaczęłam przed Nim tańczyć i było bardzo fajnie, nic wymyslnego, ale bardzo się podobało.\Możesz zrobić coś podobnego albo inaczej , jak wolisz. Jak chcesz, żeby było też bardziej romantycznie, czy żeby była atmosferka, to mozesz zakupić jakieś świeczki zapachowe czy kadzidełko o fajnym zapachu, jest bardzo duży wybór ich.
Musze facetowi zasugerować, że mógłby mi tak zrobić, w moim mieszkaniu, byłabym bardzo rada smile

10

No to gratuluje ciężkiej pracy tommy88 smile i Fajnego ciała. Sama trenuje i m też i wiem ile wysiłku i wyrzeczeń kosztuje fajne ciało. Jeśli chodzi o mnie to wyraziłam swoje zdanie na temat męskiego striptizu no ale jak już to ja akurat nie mam jakiś jazd z powodu tego że mojego męża inne dziewczyny zobaczyłyby w bieliźnie. Wręcz niech patrzą,podziwiają i zazdroszczą wink jestem dumna z mojego m i jego ciała,którego mógł by mu pozazdrościć niejeden.Na plaże w końcu też wychodzi i nie biegam za nim z rzecznikiem i nie zasłania go. W zasadzie jedną i druga opcja wywołała by u mnie mega rozbawienie.

11

hmm.... ja bym była zachwycona jakby mój mężczyzna zrobił dla mnie stiptiz wink
Myślę, że obie wersje wywołały by uśmiech, ale zdecydowanie bardziej wolałabym wersję 2 - z intymnym, ekscytującym zakończeniem wink
POdziwiam inwencję i to że tak się starasz - a dziewczyna na pewno to doceni...
Osobiście też wolałabym policjanta z kajdankami niż batmana.

Pozwodzenia i udanej zabawy big_smile

12

Najpierw spróbuj wybadać czy Twojej kobiecie podobają się tacy mężczyźni. Znam kilka dziewczyn i ja do nich tez się zaliczam, któe otwarcie mówią że jeśli striptiz to tylko zrobiony przez kobietę (i nie, wcale nie lubię dziewczynek) big_smile Dla mnie naoliwieni tańczący faceci są wstrętni i jednak mało męscy....ale to jest moje zdanie i oczywiście Twoja kobieta może myśleć całkiem inaczej.

13

truskaweczka19 zobaczymy jak będzie chciała spędzić te urodziny,ja nie naciskam na żadną z tych opcji.Jeśli będzie impreza z koleżankami,to zła na pewno nie będzie,że to przy koleżankach.W sumie po laży też się chodzi w bieliźnie,więc prawie żadna różnica,co najwyżej zawstydzi się troszeczkę i tyle.Jeśli chodzi o opcję we dwoje,to masz rację nic fantazyjnego,nie musi być,wystarczy zwykła koszula rozpinana powoli przy świecach np i muzyce.

Shedir napisał/a:

ja akurat nie mam jakiś jazd z powodu tego że mojego męża inne dziewczyny zobaczyłyby w bieliźnie. Wręcz niech patrzą,podziwiają i zazdroszczą  jestem dumna z mojego m i jego ciała,którego mógł by mu pozazdrościć niejeden.

Takie podejście powinny mieć wszystkie kobiety:).

Wiecie,to ma być zaskoczenie i duża dawka humoru,ale najważniejsze,że ogólnie nie jesteście przeciw takiej niespodziance,to mnie nastraja pozytywnie:).Obiacałem sobie,że to będą niezapomniane urodziny i takie muszą być!!!

Myślę również,że jako policjant będę się lepiej prezentował,oczywiście kajdanki obowiązkowo będą,bo ten strój batmana,to ciężko ściągnąć,bo obcisły jak cholera,więc lepiej po mundurowemu.

14

Wydaje mi się, że najwięcej zależy tu tak naprawdę od tego, czy Twoja ukochana lubi takie "rozbieranki", bo my tu możemy piszczeć z radości, a jej może się to wcale nie spodobać. Wydaje mi się, że opcja pierwsza jest dla dziewczyny z dużym dystansem do siebie i poczuciem humoru (wiele też zależy od tego, kogo zaprosi na tę imprezę, więc tutaj bym jednak uważała). Mimo to mam wrażenie, że opcja druga jest "bezpieczniejsza" i jeżeli "podarunek" się jej z jakiegoś względu nie spodoba, będziesz wiedział o tym tylko Ty, a nie cała impreza.

Ja może nieco zaskoczę koleżanki, ale osobiście nie chciałabym, aby mój facet się przede mną w ten sposób rozbierał. Nie kręci mnie to i nie byłby to dla mnie przyjemny prezent.

15 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-07-04 19:19:04)

tommy88 napisał/a:

truskaweczka19 zobaczymy jak będzie chciała spędzić te urodziny,ja nie naciskam na żadną z tych opcji.Jeśli będzie impreza z koleżankami,to zła na pewno nie będzie,że to przy koleżankach.W sumie po laży też się chodzi w bieliźnie,więc prawie żadna różnica,co najwyżej zawstydzi się troszeczkę i tyle.Jeśli chodzi o opcję we dwoje,to masz rację nic fantazyjnego,nie musi być,wystarczy zwykła koszula rozpinana powoli przy świecach np i muzyce.

Shedir napisał/a:

ja akurat nie mam jakiś jazd z powodu tego że mojego męża inne dziewczyny zobaczyłyby w bieliźnie. Wręcz niech patrzą,podziwiają i zazdroszczą  jestem dumna z mojego m i jego ciała,którego mógł by mu pozazdrościć niejeden.

Takie podejście powinny mieć wszystkie kobiety:).

Wiecie,to ma być zaskoczenie i duża dawka humoru,ale najważniejsze,że ogólnie nie jesteście przeciw takiej niespodziance,to mnie nastraja pozytywnie:).Obiacałem sobie,że to będą niezapomniane urodziny i takie muszą być!!!

Myślę również,że jako policjant będę się lepiej prezentował,oczywiście kajdanki obowiązkowo będą,bo ten strój batmana,to ciężko ściągnąć,bo obcisły jak cholera,więc lepiej po mundurowemu.

No tak, ale skąd wiesz jaka by była Jej reakcja jakbyś to zrobił przy jej koleżankach ? Uwierz, nie każda kobieta byłaby zadowolona, lepiej najpierw wybadać grunt, bo naprawdę każda kobieta jest inna i nie każdej to musi się spodobać smile Każda z nas jest inna i to dobrze, bo jakby wszystkie były tak samo i miały te samo podejście to by było nudno, uwierz wink

16

Truskaweczka19 napisał/a:

No tak, ale skąd wiesz jaka by była Jej reakcja jakbyś to zrobił przy jej koleżankach ? Uwierz, nie każda kobieta byłaby zadowolona, lepiej najpierw wybadać grunt, bo naprawdę każda kobieta jest inna i nie każdej to musi się spodobać  Każda z nas jest inna i to dobrze, bo jakby wszystkie były tak samo i miały te samo podejście to by było nudno, uwierz .

Znam ją na tyle dobrze,że wiem,że żadnego focha nie będzie,co najwyżej zawstydzenie lekkie,ale to normalka;).Ona jest zupełnie inną dziewczyną niż np moja była,która wolałaby trzymać mnie w złotej klatce i broń Boże nie wystawiać na wzrok innych kobiet,nie ważne czy to ulica czy plaża.Na szczęście obecna ma wysokie poczucie własnej wartości.

Napisałaś wcześniej,że nie chciałabyś oglądać swojego partnera w takiej sytuacji przy koleżankach,a dlaczego???Przecież nago by nie paradował prawda???Na plaży czy basenie też się chodzi w bieliźnie i inne kobiety przecież patrzą.Więc ja nie wiem czemu niektóre kobiety robią takie problemy.Przecież jak masz fajnego faceta,to niech patrzą i zazdroszczą,ja tak mam,że lubię jak inni spoglądają i zazdroszczą mi mojej Pani np na plaży,ale wiem,że jest tylko moja.TEREN PRYWATNY WSTĘP WZBRONIONY.

17 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-07-05 00:53:49)

Tylko uwierz, nawet , gdyby nie chciała, żebyś wykonywał striptizu przed jej koleżankami, to jeszcze by nie znaczyło, że chciałaby Cię zamknąć w złotej klatce smile
Ja absolutnie przed innymi facetami bym nie robiła striptizu , nawet przed kolegami faceta i tak samo mam nadzieję, że on ;-)  A swobody dajemy sobie odpowiednią ilość, ma kolegów
, swoje życie także , swój świat:)
No, ale nie o tym temat więc... ok skoro Twoja ukochana nie ma nic przeciwko striptizowi przed koleżankami, to tak także możesz zrobić. Jak uważasz;))  Najważniejsze, że jesteś kreatywny, będę musiała coś chłopakowi podkusić pomysł, bo ja mu striptiz zrobiłam, a on mi nigdy , a związek ponad 2 letni, chciałabym jego w takiej sytuacji zobaczyć:-)
Czemu nie chciałabym widzieć mojego faceta w takiej sytuacji ? Bo uważam, żę takie sytuacje powinny być zarezerwowane tylko dla mnie, dopiero dla mnie wtedy to ma smak. Takie grupowe pokazy są dla mnie po prostu jakby nie wyrazem miłości, tylko pewnym wyrazem chwalenia się, a to nie jest w moim guście. Cięzko wytłumaczyć, tommy jeden np lubi gruszki, drugi jabłka, czy muszę to popierać ? wink  Tak smao , jeden chłopak jak Ty chętnie zrobi taki pokaz, a drugi nie. Wypowiadały się w tym temacie jak widzisz nawet kobiety, które w ogóle by nie chciały striptizu swojego faceta smile Kwestia gustu. No i moje koleżanki też nie lubią takich zabaw.

18

tommy88, problem polega na tym, że Ty patrzysz na sprawę przez pryzmat mężczyzny, a nie kobiety. Jeżeli mężczyzna pojawi się w towarzystwie kumpli z seksowną kobietą, zyskuje uznanie. Jeżeli kobieta pojawia się w towarzystwie koleżanek z przystojnym "ciachem", może zyskać zawiść i zazdrość. Poza tym faceci tych koleżanek mogliby mieć do nich pretensje, że oglądały męski striptiz, nawet, jeżeli był on niepełny i był to jedynie urodzinowy prezent ich koleżanki. Dlatego myślę, że taki "publiczny" striptiz mógłby przysporzyć Wam tak naprawdę więcej problemów, niż pożytku.

19

Jaskółka napisał/a:

tommy88, problem polega na tym, że Ty patrzysz na sprawę przez pryzmat mężczyzny, a nie kobiety. Jeżeli mężczyzna pojawi się w towarzystwie kumpli z seksowną kobietą, zyskuje uznanie. Jeżeli kobieta pojawia się w towarzystwie koleżanek z przystojnym "ciachem", może zyskać zawiść i zazdrość. Poza tym faceci tych koleżanek mogliby mieć do nich pretensje, że oglądały męski striptiz, nawet, jeżeli był on niepełny i był to jedynie urodzinowy prezent ich koleżanki. Dlatego myślę, że taki "publiczny" striptiz mógłby przysporzyć Wam tak naprawdę więcej problemów, niż pożytku.

Dokładnie, albo koleżanki mogłyby nie zgodzić się, ja np na taki striptiz nawet jakby robiła koleżanka to bym nie poszła.

20

A ja nie rozumiem waszego podejścia do tej sprawy. Ok, jak by miał nago latać a one miały go dotykać ale będzie w gatkach. Jak wy chodźcie na plaże z facetem skoro tak jesteście zazdrosne? Poza tym, że dla mnie męski striptiz jest totalnie nie męski i żenujący to jak by mój mąż taki zrobił i widziały by to jakieś znajome to wręcz czuła bym podniecenie i dumę z tego że mój mąż ma takie ciało i kondycję, że moje znajome.mogą tylko pomarzyć by ich sflaczali mężowie taka mieli i chciałyby sobie dotykać wink a to już jest zarezerwowane tylko dla mnie. Co z tego że którąś by szlag trafił albo poczuła by zazdrość, jej problem.Brała bym to jako dobra zabawę i z przymrozeniem oka. Czasami warto wrzucić trochę na luz.

21

Na plaży z Nim nie byłam, ale na basenie jak najbardziej i dla mnie to co innego niż celowe chwalenie się ciałkiem , ale oczywiście każdy może mieć swoje zdanie, jedni to lubią, inni nie, tak już jest:)

22

Hmm a ja jakoś nie potrafię sobie wyobrazić siebie podnieconej patrzącej na tańczącego faceta tongue.
Chyba zaliczam się do tej grupki kobiet, których to nie kręci. No chyba że wyjątkowo ładne ciało...;)

Ale jeśli już, to wolałabym opcje nr 2 tongue.
Nie podobałoby mi się jakby mój facet chciał zrobić wszystkim moim koleżankom striptiz, jak już dla mnie to dla mnie smile .

23

Takich kobiet jak Shedir jest mało niestety.Przeważnie,to same zazdrośnice,taka prawda.

Truskaweczka Ty chyba swojego faceta krótko trzymasz:P.Jak na ulicy na jakąś spojrzy,to pewnie zadyma jest ostra potem:P

24

tommy88 napisał/a:

Takich kobiet jak Shedir jest mało niestety.Przeważnie,to same zazdrośnice,taka prawda.

Truskaweczka Ty chyba swojego faceta krótko trzymasz:P.Jak na ulicy na jakąś spojrzy,to pewnie zadyma jest ostra potem:P

Nie. To , że nie chciałabym takiego grupowego striptizu to nie znaczy, że krótko go trzymam. Dlaczego nie rozumiesz, że nie każdego kręci takiego coś ? Przecież każdy jest inny, to sfera indywidualna i ja nie jestem dziwna, bo czegoś nie lubię.
Poza tym zauważ, że nie tylko ja w tym temacie napisałam, że nie lubię takich grupowych striptizów.
Nie, nie jestem zła że na jakąś spojrzy, to nie zmienia przecież faktu, że kocha mnie i tylko ja się liczę.

25

Dla mnie basen to jednak nieco inna sprawa, tam możliwość popatrzenia na ładne ciało jest zazwyczaj "efektem ubocznym". Poza tym zgadzam się z Truskaweczką - fakt, że nie chciałabym, aby mój facet kręcił tyłkiem przed moimi kumpelkami nie oznacza, że trzymałabym go krótko, była zaborcza czy zazdrosna.

26

Truskaweczko ja odniosła takie samo wrażenie jak tommy że trzema swojego faceta bardzo krótko.   rozumiem że potem cię to ruszyło i dopisała ale jak się to czyta to takie się ma wrażenie.

Tutaj chyba nie chodzi o kręcenia tylkiem, a o to że koleżanki zobaczyłby faceta w bieliznie. Dziewczyny wyraźnie napisały że chciały by taniec tylko nie chciałyby aby ich koleżanki zobaczy jej chłopaka w bieliźnie dlatego padło pytanie o plaże gdzie są rozebrani.

27

Przwrażliwony jestem na punkcie trzymania krótko faceta,więc może dlatego za dużo żeczy sobie sam dopisuję względem Was.Takie właśnie mam''skutki uboczne''poprzedniego związku.

Mam nadzieję,że kiedyś moja Pani w ramach rewanżu zatańczy dla mnie haha:),oj jak bym chciał do tego jakaś sexy bielizna i odlatuje:P.

28

tommy, więc teraz odwróćmy sytuację i wyobraź sobie, że urządzasz impreze urodzinową. Zebrali się na niej już Twoi kumple, jest fajnie. W pewnym momencie wjeżdża wielki tort, z którego wyskakuje oczywiście Twoja ukochana, robiąc striptiz (do kusej bielizny). Jak byś się czuł, gdyby kręciła pupą i wyginała się przed innymi facetami w erotycznym tańcu z wypisaną na twarzy miną: "Patrzcie na moje piersi i pośladki!". Potrafiłbyś również pomyśleć sobie, że gdybyś nie pozwolił jej wdzięczyć się przed swoimi kumplami to oznacza, że trzymasz ją krótko?

29

Jaskółka wolałbym żeby nie robiła striptizu przy kumpach,ale nie dlatego,że koledzy patrzą.
Dobrze wiesz jacy są faceci,jak widzą choćby kawałek kobiecego ciała,a tym bardziej na żywo,co niektórym w głowie by się poprzewracało.Z kobietami jest zupełnie inaczej,a poza tym,to będzie w humorystycznej formie.Już ja wiem jak by to było przy kolegach....Gdyby mogli,to sami rozebraliby do naga+teksty typu:"idź rozpakuj prezent,bierz się za robotę itd"(wiadomo o co chodzi).Więc to są dwie różne sytuacje wg mnie.

30

A moim zdaniem tutaj obydwie te sytuacje doskonale się zbiegają, bo zarówno w jednej, jak i w drugiej chodzi nie tyle o Twój striptiz/striptiz dziewczyny, ale o reakcje oglądających. Twoi koledzy mieliby z takiego widoku niezłą zabawę i zachęcaliby Cię do "odpakowywania dalej", natomiast co bardziej zazdrosne koleżanki pomyślałyby sobie: "Kurczę, ale fajne ciacho. Skoro ja nie mogę go mieć, to ona tym bardziej. Kurczę, jakby tu rozwalić ten związek?". Wierz mi, wbrew pozorom kobiety bywają bardzo zawistne.

31

tommy, nie mierz wszystkich jedną miarą hehe smile
To dobrze, że teraz masz dziewczynę, przy której czujesz się swobodnie i która Ci ufa.
Pozdrawiam.

32

A jednak wieczór we dwoje będzie,więc się dostosuję i do tego.Strip będzie tylko dla niej.
Może i macie racje z tym,że we dwoje lepiej,kto wie jak by,to wyglądało.

truskaweczka przesadzasz z tą moją miarą:P.

33

To nie pozostaje nic innego jak życzyć miłego wieczoru we dwoje, ale nie trzeba, kochacie się, to na pewno będzie smile
Pozdrawiam.

34

polecam, polecam. Dzieje się dzieje. Warto oglądnać, bo chłopcy supcio tongue
Zero stresu, jest co pooglądać i można dotknąć. Faaaaaaaaajowo:P

35

Wariant drugi bardziej mi odpowiada ,to ma być prezent tylko dla niej.W wariancie pierwszym bałabym się ,że koleżanki twojej dziewczyny mogłyby nie wytrzymać.Widziałeś kiedyś męski striptis,wiesz co dziewczyny tam wyprawiają?Ja byłam ,niezapomniane przeżycie,szał ciał!
Napisz jak było ,powodzenia!

36

Gratuluję pomysłu ! ;D Myślę, że będzie zadowolona wink Chętnie bym swojego zobaczyła.... w tej opcji drugiej ;d romantyczny klimacik, świece, kolacja i bum! hhihih ;d powodzonka ;d

37

Weź zrób tak, żebyście byli sami , tylko sami smile
Mała kolacyjka + wino, zatańcz jej coś, a potem pieść i pieść aż powie dość big_smile

38

Tommy i jak wyszedł striptiz smile?

39

Ale to były czasy mmmmm smile. Fajnie sobie tak powspominać...

Posty [ 40 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024