Dzięki dziewczyny,a myślałem,że będą raczej negatywne odpowiedzi:)
alacludie napisał/a:Opcja nr. 1 - zrobiona żartem, czyli naubierasz sie i smiesznie rozbierzesz, mając na koncu na sobie smieszny strój.
Więc jeśli chodzi o opcję nr.1,to mam na myśli mundur policji,ale nie ten zwykły tylko z drogówki,letni z krótkimi rękawami(kumpel pracuje w drogówce,to mi pożyczy hehe),czapka i okulary przeciwsłoneczne też będą.Drugi strój-Batman haha,tylko nie wiem czy się zmieszcze w niego,ale chyba tak,bo on się rozciąga jak się go zakłada(mówię o stroju oczywiście hehe).Jeszcze dodam,że chciałbym,to zrobić na stole,bo to będzie taki specjalny stół imprezowy(nie wiem jak się naywa),no i chciałbym tak spacerować po tym stole i się rozbierać powoli:).Oczywiście poza stołem również,ale tak robią na filmach,to ja też chcę:P.
Chyba,że wypali opcja nr.2 i widzę,że bardziej Wam pasuje,więc będę musiał jeszcze nad nią pomyśleć i coś wykombinować,ale to będzie coś tylko na niej i bardziej intymnie:).
Shanty napisał/a:jakby mi typ tak z poważnym strippem wyleciał, to chyba bym umarła he he ale nie z radości.
Oj tam do klubów też wiele kobiet chodzi nacieszyć oczy i żadna jeszcze nie umarła(chyba)heh.
shedir napisał/a:Aaa i jeszcze jak się zdecydujesz to mam nadzieję że masz fajne,wysportowana ciało jak na avatarku bo jak jesteś pulchniutki i sflaczał albo chudzina z wystającymi zebrami to twoja dziewczyna pewnie się spali że wstydu przed innymi.
A zgadnij kto to jest w tym avatarze:P.Choć już mi ostatnio jedna kobitka pisała,ze ja,to nie ja.
Ale się przekonamy kto ma rację(o ile to czyta hehe):P
Tak więc ogólnie,to będę miał niezły ubaw niedługo i chyba się posikam ze śmiechu.Acha jej koleżanki będą wiedziały o tym moim planie wcześniej.Doradzcie coś jeśli chodzi o wieczór we dwoje,bo nie wiem,a chciałbym też tak spróbować właśnie tylko,że bardziej nastrojowo(wiadomo przed czym:P)