Baifem Herbapolu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Baifem Herbapolu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez orzeszek (2011-06-29 19:24:23)

Temat: Baifem Herbapolu

Słyszałyście coś o produktach Herbapolu- Baifem? Pianka do higieny intymne i żel ochronno-kojący?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Baifem Herbapolu

ja nie słyszałam, a co mają w składzie?

3

Pianka i żel mają w swoim składzie wyciąg z  korzenia tarczycy bajkalskiej, który wykazują  działanie kojące oraz antybakteryjne. Cała seria jest szczególnie polecana sytuacjach w których kobieta może odczuwać podrażnienia (menstruacja,menopauza, okres poporodowy, po zbliżeniu). W razie innych pytań służę pomocą.

4

Najpierw "Słyszałyście coś o..." a potem "W razie pytań służę pomocą". Coś tu jest nie tak.
Btw. Baifem jest całkiem spoko, używam profilaktycznie.

5

heh a no własnie, najpierw sie pytasz a później sama opisujesz tongue a w ogóle to dobre to jest? Bo przydałby mi sie taki coś, jeśli jest to rzeczywiście dobre.

6

Ziołowy specyfik, więc nie spodziewaj się cudów ale ja używam, stosowany profilaktycznie (niezbyt często, właściwie jak mi się przypomni) skutecznie oddala widmo grzybicy i innych nieprzyjemnych spraw, przynajmniej w moim przypadku. Poza tym tani i nie zaszkodzi chyba spróbować.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Baifem Herbapolu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024