zdradzona przez zazdrość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » zdradzona przez zazdrość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: zdradzona przez zazdrość

hej,jestem tutaj nowa,
moim problemem przez 9-lat naszego związku była moja chorobliwa zazdrość,mój mąz oczywiście nigdy nie dawał mi powodów do niepokoju,moje zarzuty,oskarżenia ,wymówki i fochy doprowadziły do tego,że poznał w necie kobietę,która mu dała zrozumienie,oparcie i zaufanie czego przy mnie nie miał.ja gdzieś jednak w środku przeczuwałam,że coś jest nie tak zmienił się strasznie ,warczał na mnie jakby miał uczulenie,dbał o siebie bardziej niż zwykle i przy byle kłótni wychodził z domu twierdził,że idzie do pracy.ta kobieta doprowadziła go do takiego stanu,że chciał od nas odejść,związać się z nią i wychowywać jej dziecko(ona jest mężatka),mówił mi że to tylko przyjaciółka,mnie już nie kocha przez moją zazdrość a do niej coś poczuł i ja powinnam mu pozwolić na tą znajomość.zanim też on mi wyznał,że ta kobieta istnieje nosił ciągle telefon przy sobie nawet do toalety co mnie zdziwiło,czego nigdy nie robił.po długich rozmowach,kłótniach, wylanych przezemnie łez doszliśmy do wniosku,że ratujemy nasze małżeństwo,ja zaczęłam chodzić do psychologa (zazdrość) ,to był jego warunek a mój że kończy tą znajomość.i tu dziewczynki jest problem bo on jej podziękował ,a ona mimo wszystko pisze do niego esemesy i nalega na spotkanie co mam z nią zrobić,pomóżcie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zdradzona przez zazdrość

zazdrość to bardzo destruktywna cecha, jeśli jest jej w związku o wiele za dużo.
nie dziwię mu się, nie wychodził z domu i miał Ciebie dość.
czy potrafisz wyciągnąć wnioski? mam nadzieję.
świetnie, że idziesz na terapię!
sprawa męża-wasze warunki- w sumie kompromis. ona wydzwania i sms'uje? a co na to Twój mąż? odbiera, odpisuje?
chyba powinien jej dać do zrozumienia, że to już koniec, choć mam nadzieję, że zrobił to jak mężczyzna, bo jej także się wyjaśnienia nalezą, choć pewno wiedziała, że spotyka się z żonatym facetem.
to tez test-NIE RÓB SCEN O TĄ KOBIETĘ.
powiedz, że Ty dotrzymujesz słowa i chcesz chodzić na terapie, a on miał  zakończyć romans (?).

3

a moim zdaniem zazdrość to zazdrość jest trudno żyć z kimś takim ale nigdy wina nie leży tylko po jednej stronie nie daj sobie tego wmówić a on chciał zostawić ciebie dla niej  wychowywać jej dziecko to dopiero problem a może miałaś jednak powód do zazdrości

Shanty napisał/a:

zazdrość to bardzo destruktywna cecha, jeśli jest jej w związku o wiele za dużo.
nie dziwię mu się, nie wychodził z domu i miał Ciebie dość.
czy potrafisz wyciągnąć wnioski? mam nadzieję.
świetnie, że idziesz na terapię!
sprawa męża-wasze warunki- w sumie kompromis. ona wydzwania i sms'uje? a co na to Twój mąż? odbiera, odpisuje?
chyba powinien jej dać do zrozumienia, że to już koniec, choć mam nadzieję, że zrobił to jak mężczyzna, bo jej także się wyjaśnienia nalezą, choć pewno wiedziała, że spotyka się z żonatym facetem.
to tez test-NIE RÓB SCEN O TĄ KOBIETĘ.
powiedz, że Ty dotrzymujesz słowa i chcesz chodzić na terapie, a on miał  zakończyć romans (?).

staram  się nie wypominać mu tej kobiety,jak przychodzą mu te esemesy to on mi je pokazuje i wykasowuje a odpisywać nie odpisuje na nie,ja poprostu się boję,ze ta kobieta choć wiedziała,że on ma żonę traktuje uważa go za kogoś. więcej niż przyjaciela.co do twojego pytania czy on to zakończył to TAK ,był u niej i powiedział jej ,że chce to zakończyć,ale jak widać to do niej nie dotarło,bo pisze do niego tak jak on by jej nic nie powiedział,że myślała,że się spotkają,że ona może się wyrwać od męża o tej i o tej a mój mąż ma dać jej znać czy może przyjechać,nie wiem do czego ona jest zdolna tymbardziej,że ona wie jak ja wyglądam,gdzie pracuję  aja nic o niej nie wiem,dziękuję za radę

domena1981 napisał/a:

a moim zdaniem zazdrość to zazdrość jest trudno żyć z kimś takim ale nigdy wina nie leży tylko po jednej stronie nie daj sobie tego wmówić a on chciał zostawić ciebie dla niej  wychowywać jej dziecko to dopiero problem a może miałaś jednak powód do zazdrości

przez ostatnie dwa miesiące byłam w takim szoku,wogule nie poznawałam swojego męża ,czasami zastanawiałam się czy to nie jest jakiś obcy człowiek,tak ona namieszała mu w głowie.Cieszę się jednak z tego,że on żałuje tego z całego serca,udowadnia mi na każdym kroku to,wymskło mu się że mnie kocha z czego bardzo się ucieszyłam,bo wiem że naprawdę mam o co walczyć,że mimo tego co się stało to on jest wspaniałym człowiekiem,
mój mąż twierdzi,że niepotrzebnie to się stało,że w tej złości wygadywał rzeczy,które teraz jak sobie przypomni to jest sam w szoku,że on potrzebował zrozumienia,szacunku i zaufania czego szukał u te kobiety,bo o sex mu nie chodziło bo w domu miał tego do oporu a taraz jest problem ,bo być może ona się w nim zakochała  i nie wiemy do czego jest zdolna,może tylko to się skończy na naleganiu na spotkanie a moze będzie mnie nachodzić w pracy,a ja nawet nie wiem jak wygląda

6

Proste - zmienić numer.

7

JEŻELI MA TELEFON W ORANE TO NAJPROŚCIEJ WPROWADZIĆ NR NA TZW. CZARNĄ LISTĘ. NIE DODZWONI SIĘ I NIE DOSTANIE SMS. ALE PROBLEM JEST INNY BO MOŻNA ZAWSZE SIĘ JAKOŚ SKONTAKTOWAĆ DOWIEDZ SIĘ KTO TO JEST I POROZMAWIAJ Z JEJ MĘŻEM. NAJCZĘŚCIEJ TO POMAGA. Z PERSPEKTYWY CZASU TO WIEM ŻE NIC NIE MOŻESZ ZROBIĆ KAŻDY CZŁOWIEK MA PRAWO DECYDOWANIA O SWOICH CZYNACH. NIE MOŻNA NIKOGO ZMUSIĆ ANI DO MIŁOŚCI ANI DO ZDRADY KAŻDY MA SWÓJ ROZUM. MÓJ ZWIĄZEK SIĘ ZAKOŃCZYŁ WALKA TRWAŁA ROK NIE UDAŁO MI SIĘ ALE TRUDNO NIE ZNAM PRZYSZŁOŚCI WIĘC NIE WIEM CZY MI TO WYJDZIE NA DOBRE ALE MAM W SOBIE POKŁADY MIŁOŚCI CZUŁOŚCI ZACZYNAM SIĘ UŚMIECHAĆ JESTEM TYLKO NIECIERPLIWA POZDRAWIAM TRZYMAJ SIĘ

sandra.sandra napisał/a:

Proste - zmienić numer.

to telefon służbowy no i tu jest problem

Beata1169 napisał/a:

JEŻELI MA TELEFON W ORANE TO NAJPROŚCIEJ WPROWADZIĆ NR NA TZW. CZARNĄ LISTĘ. NIE DODZWONI SIĘ I NIE DOSTANIE SMS. ALE PROBLEM JEST INNY BO MOŻNA ZAWSZE SIĘ JAKOŚ SKONTAKTOWAĆ DOWIEDZ SIĘ KTO TO JEST I POROZMAWIAJ Z JEJ MĘŻEM. NAJCZĘŚCIEJ TO POMAGA. Z PERSPEKTYWY CZASU TO WIEM ŻE NIC NIE MOŻESZ ZROBIĆ KAŻDY CZŁOWIEK MA PRAWO DECYDOWANIA O SWOICH CZYNACH. NIE MOŻNA NIKOGO ZMUSIĆ ANI DO MIŁOŚCI ANI DO ZDRADY KAŻDY MA SWÓJ ROZUM. MÓJ ZWIĄZEK SIĘ ZAKOŃCZYŁ WALKA TRWAŁA ROK NIE UDAŁO MI SIĘ ALE TRUDNO NIE ZNAM PRZYSZŁOŚCI WIĘC NIE WIEM CZY MI TO WYJDZIE NA DOBRE ALE MAM W SOBIE POKŁADY MIŁOŚCI CZUŁOŚCI ZACZYNAM SIĘ UŚMIECHAĆ JESTEM TYLKO NIECIERPLIWA POZDRAWIAM TRZYMAJ SIĘ

jej mąż wie o nich bo ktoś mu doniósł ,widział ich razem,a nie chcę robić pudru ,bo mój mąż mi mówił,że on ją poniewiera i znęca się nad nią psychicznie,jestem taka głupia że jeszcze się nad nią lituję i dlatego ona coś poczuła do mojego męża,bo znalazła w nim oparcie,ale dlamnie najważniejsze jest to że chcemy być razem,mamy wspaniałą 9-letnią córkę,mój mąż twierdzi że jednak mnie kocha i nie zależy mu na znajomości z nią,tylko jak dać jej do zrozumienia że to koniec,może mi psycholog doradzi,jak to załatwić,wierze w to że zbudujemy nasze małżenstwo na stabilniejszych fundamentach niż były,pozdrawiam

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » zdradzona przez zazdrość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024