Rozstanie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Rozstanie

Cześć ;-) Mam na imię Nadia, mam 18 lat byłam z chłopakiem pół roku, miał na imie Marcin, miał 18 lat, mieszkaliśmy w innych miejscowościach ale wcale nam to  nie przeszkadzało,  na początku się przyjaźniliśmy później zaczęliśmy się często spotykac jeździliśmy razem na koncerty, imprezy, i z upływem czasu Marcin się we mnie zakochał, na początku ja go nie kochałam raczej nie chciałam się z nikim wiązać, ale po jakimś czasie ja sama się w nim zakochałam, ludzie się raczej dziwili ze jestesmy tak zgrani bo Marcin nie wiązał się zbytnio w jakieś związki mimo, ze miał 18 lat, a mnie pokochał jak nigdy rządną, dbał o mnie, okazywał mi miłość, był kochany naprawdę, nie kłóciliśmy się, planowaliśmy wiele razem.. Marcin mi oświadczył, ze jedzie do pracy za granice na miesiąc no to jest troszke dużo ale mówislismy sobie, ze damy rade i wgl, ale czym bliżej tego wyjazdy to  tym bardziej się wszystko sypało Marcin mówił ze lepiej to zakończymy bo boi się, że mnie skrzywdzi jak tam pojedzie, ze się wszystko posypie, i zerwał mimo, ze mówił ze kocha, ale teraz nawet sie okazało ze nie jedzie wcale do pracy, nie odzywa się zbytnio jak już to tylko napisze dobranoc, nie wiem dlaczego się tak zachowuje, wiem ze miał trudne zycie, choruje i wgl sypie mu się wszystko w zyciu ale nie musi sie na mnie odgrywac, nie wiem co mam zrobic chciałabym jakos odbudować to czy coś, on juz nie chce, ale mi nie jestem łatwo, mam duzo wspomnien z nim, co mam zrobic.? ;-(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie

Cześć mam na imie Dorota. moim zdaniem na Twoim miejscu bym pojechała do Niego i bym z Nim pogadała. Powiedz mu co czujesz. A jeśli to nie poskutkuje to nie chce Cie ranić ale może ma dziewczyne albo po prostu nie  chce cię opciążać swoją chorobą i  obowiązkami. Życze szczęścia powiedz mu to co czujesz.

3

Zdecydowanie powinnaś z nim porozmawiać, być może ma jakieś problemy osobiste i nie chciał Cię nimi obciążać, może też być załamany psychicznie... Skoro pisze "dobranoc" musi o Tobie myśleć, bez powodu by tego nie robił.
Życzę powodzenia i mam nadzieję, że wszystko wróci do normy:)
Pozdrawiam!

4

A może nie pisać, nie narzucać się, dać czas.? nie wiem sama.. nie chce być nachalna.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024