Bardzo mi na nim zależy.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Bardzo mi na nim zależy..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Bardzo mi na nim zależy..

Drogie Kobietki! Może mi pomożecie, doradzicie, bo naprawdę nie wiem co robić..
Byłam ostanio na weselu i ponałam pewnego chłopaka, od razu kiedy go zobaczyłam spodobał mi się. Zauważyłam, że cały czas mnie obserwował, potem zaprosił mnie do tańca i tak wszysko się zaczęło. Dalej spędziliśmy razem całe wesele. Cały czas powtarzał, że bardzo mu się podobam, że od razu kiedy mnie zobaczył mu się spodobalam. Mówil, że nasza znajomość nie może się skończyć, dlatego zapisał sobie mój numer komórki. Powiedział też, że się we mnie zakochał, choć wie, że to może za dużo powiedziane.. Potem mówił, że ma dziewczynę.. (od razu kiedy takie coś slyszę z ust chłopaka dziękuje sobie).. Ale on mówił, że są ze sobą już rok czasu i nie układa im się od dawna, że cały czas się kłócą i będzie musiał zakończyć ten związek, mówił to naprawdę tak poważnie, że mu uwierzyłam. Nie jestem naiwna, jestem taką osobą, która nie jest zbyt ufna, ale naprawdę mu uwierzyałam.. a Teraz napisałam do niego "hej" na facebooku, bo chciałam po prostu pogadać to nawet mi nie odpisał.. Nie rozumiem go.. To po co to wszystko było? Nie chciał mnie wykorzystać ani nic. Rozmawiał nawet potem z moją mamą, że mu się podobam i że przyjedzie do mnie.. Nie wiem czy mam do niego napisać i się zapytać po co to wszystko było? (Jakby co mam 20 lat, miałam już poważniejsze związki za sobą)

Doradzcie mi co mam zrobić, bardzo proszę..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bardzo mi na nim zależy..

Jeżeli naprawdę tak mu zależy, to uczciwie zakończy swój związek z dziewczyną i na pewno sie spotkacie. Nie narzucaj się mu teraz, to do niego należy ten krok.

Może i racja.. Ale nie odzywa się już przez 3 dni i naprawdę nie potrafię tego zrozumieć dlaczego.. Jeśli bym mu się nie spodobała to by nie mówił mi, że mu zależy.. Ech, z facetami ;/

4

MówiąNaMnieBezimienna napisał/a:

Może i racja.. Ale nie odzywa się już przez 3 dni i naprawdę nie potrafię tego zrozumieć dlaczego.. Jeśli bym mu się nie spodobała to by nie mówił mi, że mu zależy.. Ech, z facetami ;/

No nie wiem, może miał ochotę zaciągnąć Cię do łóżka na jedną noc? Może sobie wypił i postanowił dla sportu zakręcić Ci w głowie? A może pokłócił się z dziewczyną i tym flirtem chciał jej dopiec? Kto go tam wie.

Sygnał jest jednak prosty- zlał Cię. Gdyby rzeczywiście mu zależało, to by się odezwał, ma Twój numer telefonu, ma fb. Skoro jednak tego nie zrobił, to znaczy że kontaktu utrzymywać nie chce. Tobie pozostaje wzruszyć ramionami i iść dalej.

Myślę, że na pewno nie chciał zaciągnąć mnie do łóżka, bo inaczej by to wyglądało.. Już najbardziej prawdopodobne wydaje się to, że chciał dopiec swojej dziewczynie, choć sama nie wiem.. No trudno, nie pozostaje mi nic innego jak zapomnieć, choć wiem, że będzie ciężko. Ale nawet jak chciał jej dopiec to nie powinien mnie tak zapewniać, że naprawdę mu zależy, że mówi prawdę, że nie chodzi mu o to, że chce mnie oczarować.. Wiem, że są faceci, którzy lubią flirtować, ale on się zupelnie nie wydawał na takiego, zaufałam mu, uwierzyłam w to co mówił.

W każdym bądz razie dziękuje Wam bardzo dziewczyny, że odpisałyście ;**

6

A może chciał zerwać z obecną dziewczyną ale ta nie pozwala mu? I chce oszczędzić Ci bólu?

7

albo chce miec czas na załatwienie spraw z (byłą?) dziewczyną, albo poniosło go, chciał odreagować nerwy ze związku.
nie odzywaj sie pierwsza, czekaj na jego krok. nie czekaj wiecznie, oczywiście, to bez sensu.

8

Tak, tak, tak... Na weselu jakby mi chłopak powiedział, że się we mnie zakochał i rzuci dla mnie dziewczynę to padłabym ze śmiechu! Na weselu?! Dziewczyno! Na imprezie gdzie wódka leje się hektolitrami, a połowy poznanych tam znajomych nie zobaczy się nigdy więcej w życiu?! Co stanie się na weselu, zostaje na weselu i nie oczekiwałabym wielkiej miłości i odzewu... Mogę się mylić! nie mówię nie, ale jeżeli się mylę i się odezwie do Ciebie jako wolny chłopak chcący kontynuować znajomość to koniecznie o tym napisz!

Może i potrzebuje czasu, nie mam pojęcia.. Szczerze mówiąc i tak straciłam wszelkie nadzieje związane z tym. A co do alkoholu to on nie był pijany, bo gdyby był to byłoby co innego, mógłby gadać głupoty. "Teo" ja doskonale Cię rozumiem smile Też bym sobie tak pomyślała, ale rozmawialiśmy ze sobą poważnie, naprawdę czasem idzie to wyczuć czy coś jest na pokaz..
Ale tak sobie teraz myślę, że potem mógł się upić. Bo ja musiałam zmywać się z wesela wcześniej od niego i jak się już zbierałam przyjechali jeszcze jego koledzy i sobie pili, także mogli porzadzić.. Może być tak, że nawciskali mu jakiś kitów.. Nie mam pojęcia..

10 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2011-06-22 18:28:52)

Nie bądź naiwna. Tak jak pisze busiu mogło być nawet tak, że chciał zaciągnąć Cię do łóżka i aby zwiększyć swoje szanse na to bajerował Cię, że bardzo mu się podobasz i zależy mu na znajomości z Tobą. Nie mówię, że musiało tak być z jego strony, lecz sądzę, że nie można tego wykluczyć. Ty zrobiłaś ten krok, że napisałaś do niego, uwierz mi, że jeśli mu zależy, to odezwie się do Ciebie. Jeśli nie, to lepiej dać sobie z nim spokój.
nie moja wina chciał zerwać z dziewczyną, ale mu nie pozwoliła ? Ale bviedaczek big_smile:D:D

Jestem wręcz pewna, że nie chciał mnie zaciągnąć do łóżka, nawet nie było za bardzo takiej możliwości, po 2 byłam z rodzicami na tym weselu i on też rozmawiał z moją mamą. Chciał się dowiedzieć parę rzeczy o mnie i powiedział jej, że chciałby przyjechać do mnie, żeby się spotkać. No na pewno jakby chciał z nią zerwać to by zerwał, bo przecież wiadomo, że ona mu tego zabornić nie może. I masz rację, jeśli mu zależy to się odezwie, choć teraz za bardzo w to nie wierzę..
No cóż ja zawsze lubię robić sobie pod górę i zawsze podobają mi się faceci trudno dostępni. W sumie pierwszy raz od roku czasu ktoś mi tak przypadł do gustu, bo niestety, ale jestem wybredna ;/:D
Ech..  i jak tu uwierzyć w miłość?

12

Hej, hej, spokojnie, przecież  to tylko kolega przypadkowo poznany na weselu, a Tobie już cholernie na nim zależy!
Odpuść trochę!
Facet ewidentnie zabawił się z Tobą i nie ma ochoty na więcej.
Uwierz mi, gdybyś go powaliła na kolana, to już na drugi dzień nie dawałby Ci spokoju.
Pamiętaj, że to ON ma Cię zdobywać, a nie na odwrót.

Przeczytaj sobie książkę - ?Greg Behrendt, Liz Tuccillo -  Nie zalezy mu na Tobie?
A zobaczysz na czym to wszystko polega.

Tak, macie rację po prostu olał mnie na całej linii. A dlatego napisałam, że mi na nim tak bardzo zależy.. Bo ponad rok temu byłam z pewną osobą, do której naprawdę coś czułam, kochałam go i potym czasie nie mogłam znalezc sobie kogoś na kim by mi tak zależało.. Spotykałam się z różnymi facetami i nic.. w każdym mi coś brakowało. Potem byłam przez krótki czas, bo miesiąc z innym chłopakiem i musiałam to zakończyć, bo od początku czułam, że to nie to, ale chciałam sprobować. I teraz pojawił się on.. i naprawdę wydawało mi się, że on jest odpowiedni, bo nie tylko spodoabł mi się z wyglądu, ale też dobrze mi się z nim rozmawiało. Ale cóż, wyszło jak wyszło i trzeba o tym zapomnieć, bo to najlepsze rozwiązanie.

Dzięki, że piszecie, doradzacie :* Na początku myślałam, że nikt mi pewnie nie odpisze, ale widać zawsze można liczyć na kobiecą solidarność : ))

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Bardzo mi na nim zależy..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024