Zauważyłam że bardzo dużo Anek należy do forum, więc postanowiłam założyć temat.
Anna
to osoba niezwykle oddana rodzinie, dzieciom i mężowi, których ceni bardziej niż towarzystwo. Anna jest wrażliwa na uroki krajobrazu, lubi naturę, spokój, zgodę i harmonię we własnym środowisku. Anna dobrze radzi sobie również w życiu zawodowym i kształci się na wybitną specjalistkę, zdobywa pieniądze i sławę.
znam trzy Anny i wszystkie są naprawdę dobrymi koleżankami ![]()
Czy zgodzicie się z tym opisem?
TYP: Wystarczy spojrzeć w oczy dziewczynki o tym imieniu, by zrozumieć czym było spojrzenie naszej matki Ewy. Jest w niej namiętność pierwszych poranków świata. Niemożliwie bezczelna, prawdziwe chłopaczysko, obserwuje i osądza jak jej totem ryś. Dorosła, sprawia wrażenie, jakby posiadała tajemną wiedzę, trzymała w dłoni księgę życia.
PSYCHIKA: Lekko introwertyczna. Nie ulega wpływom, ma niewiarygodną pamięć.
WOLA: Silna! Prawie zbyt silna! Anna jest zachłanna, pragnie mieć wszystko i to natychmiast. Nie wie, co to nieśmiałość, wierzy tylko w siebie.
4 2011-06-03 14:04:04 Ostatnio edytowany przez Anula70 (2011-06-03 14:06:51)
Witam wszystkie Panie o Tym Imieniu i nie tylko ![]()
Dobre zapomniałaś że jest uparta jak muł ![]()
Jestem zodiakalnym Wodnikiem ale czasami nie wiele mam wspólnego z łagodnością Wodników
I nie jestem rozrzutna .
Do zdrobnień dorzucę jeszcze Antek tak na mnie mówi mój przyjaciel ![]()
A mój tata Ancymon i to do teraz
![]()
...a jeszcze dodam Anek co raczej można potraktować jako ksywę. Przez pewien okres byłam tak nazywana ![]()
hej jestem Ania i jestem zodiakalnym BARANEM racja jestem uparta i potrafię radzić sobie w życiu mimo przeciwności. Twarda sztuka jestem gdy trzeba ale też jestem delikatna. Bardzo lubię przyrodę i pomagać najbliższym. Choć dostaję od życia kopniaki. Moją pasją są książki. Uwielbiam czytać.
Witam w takim razie wszystkie Anny. Sądzę , że jest nas znacznie więcej na forum, więc zapraszam kolejne...Wielkimi krokami zbliżają się nasze imieniny...