badania na ojcostwo... ale się wkopał - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » badania na ojcostwo... ale się wkopał

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: badania na ojcostwo... ale się wkopał

Mało mam swoich problemów, to jeszcze mi doszedł kłopot ze znajomym. Zadzwonił dzis do mnie z płaczem, że jego żona chce go wyrzucic z domu! On pracuje za granicą, rzadko jest w domu, ale ciężko haruje na całą 4-osobową rodzinę. Raz popił z kolegami, podjudzili go i wysał sms-a swojej żonie, że chyba chciałby zrobić badania genetyczne synowi, bo nie ma pewności, czy to jego dziecko. Żona obraziła się śmiertelnie i chce go wyrzucic z domu, bo podobno już wcześniej jakieś żarty robił w tym kierunku. Ręce mi opadły. Ona  nie chce z nim wogóle rozmawiać. Poradziłam mu, żeby w takim razie napisał do niej list, pogadał z kimś z rodziny lub przyjaciół, których zdanie ona sobie ceni. Nie wiem, co mam mu jeszcze poradzić.  Może macie jakieś pomysły? On bardzo kocha rodzinę i nie chce od nich odchodzić. Dzieci są jeszcze małe, żona nie pracuje... paranoja co to się porobiło. Ratunku!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: badania na ojcostwo... ale się wkopał

Przepraszam, że tak brutalnie podsumuje:jak ktoś nie ma problemu to sam je sobie wymyśli. Są tematy z których nie należy żartować, a musisz przyznać że Twój znajomy swoimi sugestiami na temat przeprowadzenia testów na ojcostwo zwyczajnie ją obraził. Jak sama też mówisz, ponoć to nie pierwszy raz. Rozumiem,że się stara, pracuje i utrzymuje rodzinę ale to, że jest daleko nie zwalnia go z szacunku do swojej żony. Po pierwsze niech sam przed sobą się przyzna, że zachował się jak zwyczajny d... rzucając tego typu podejrzenia i niech pomyśli czemu to zrobił. Sprawianie przykrości komuś najbliższemu w tak delikatnej materii miało jakiś cel? Wcale sie nie dziwie tej żonie. Równie dobrze mógłby ją nazwać pierwszą lepszą...Niech teraz, nie wiem jakim sposobem ale ją przeprasza i udowodni że wcale tak nie myśli, że jej ufa a przede wszystkim kocha. Bez poważnej konkretnej rozmowy się nie obejdzie. Dziewczyna się ratuje przed bezpodstawnymi oskarżeniami, po tym jak ktoś kogo kocha swoimi sugestiami zwyczajnie ją policzkował, niestety nie raz:(

3

Obawiam się, że problem jest wiekszy. To tak wygląda, jakby ona czekała na pretekst do odejścia i się w końcu doczekała. Jeśli kogos kochamy, to po takim tekście należałoby może strzelic faceta w "buzię", albo spytać, czym się nafaszerował, że takie bzdury plecie. Troche mnie to dziwi, że tak od razu chce rozwodu, podejrzewam natomiast jakieś drugie dno tej całej sprawy.... on mi chyba nie powiedział wszystkiego. A jeśli powiedział wszystko, to należało się ciężko obrazić i czekać na wielkie przeprosiny. Zwłaszcza, że to było po pijaku.. Ale może się mylę?

4

Jesli zalezy mu na małżeństwie to powinien wrócic jak najszybciej do kraju i próbować ja udobruchac. Tez mi to wyglada na pretekst do odejścia, musiało się juz tam kilka spraw nagromadzic.

5

Nie obrazcie sie, ale skoro mial takie watpliwosci, to moze warto takie badania zrobic? Zaufanie zaufaniem, ale zycie nie raz pokazuje, ze nawet osoba ktora najbardziej na swiecie kochamy, potrafi nam zrobic niezle swinstwo.

Poza tym, jesli nie ma nic do ukrycia to ona powinna dobrowolnie na to pozwolic i jakby sie potwierdzilo, ze jest jego, to wtedy dac mu jakas kare czy cos takiego wink

Jak to mowia, matka zawsze moze byc pewna swoich dzieci (chyba ze w szpitalu podmienia), ojciec - nie smile

6

przeprowadzane gdzieś badania jasno wykazują że jest duzo mężczyzn którzy wychowują nieswoje dzieci nie wiedząc o tym oczywiscie.
Gdybym miał takie wątpliwości a dziecko nie byłoby do mnie podobne także zrobiłbym taki test i to bez zająkniecia.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » badania na ojcostwo... ale się wkopał

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024