Witam wszystkie panie i panów bo zauważyłam że panowie też zabierają głos na tym forum . O jego istnieniu powiedziała mi koleżanka , a że mam problem którego nikt tu nie poruszał więc postanowiłam założyć nowy wątek i prośić o radę .
Poznałam ostatnio wspaniałego chłopaka ,ładny , miły , grzeczny poprostu spodobał mi się ja jemu chyba też . Podobno jestem jego pierwszą prawdziwą dziewczyną , ja miałam już partnera jednego . Sławek jest jakby trochę niesmiały , jak ja czegoś nie zainicjuje to i on się nie domyśli . Któregoś dnia byliśmy sami w domu i wiedziałam że nikt nam w niczym nie przeszkodzi więc zainicjowałam delikatne pocałunki . Było przyjemnie , zaczęłam mieć chęci na coś więcej . Doświadczenie w tych sprawach mam niewielkie bo tylko kilka razy z poprzednim partnerem . Więć gdy się całowaliśmy to wsunęła mu rękę pod spodnie z myślą że dam mu wyraźny sygnał że chcę więcej niż pocałunki . I tu przeżyłam szok ,bo poczułam coś bardzo długiego i dużego o twardości nie wspomnę .Zastanawiam się czy przy tak dużych gabarytach będzie możliwy normalny sex - poprzedni partner
takim członkiem nie dysponował był raczej normalnej budowy .Niewyobrażam sobie czy to wogule się zmieści jak on sobieporadzi a właściwie jak ja to wyrzymam . Proszę Was o radę jak mam do tego podejść i czy Wy mieliście z taki mroblemem do czynienia .Dodam że jak Sławek jak zobaczył mój wyraz twarzy to odrazu wyjął moją rękę i był wyraźnie speszony całą tą sytuacją . Czy mam być zadowolona że trafił mi się taki chłopak czy nie bo narazie tyklo poczułam być może zadziałała moja wyobraźnia .
Basiu, czy przez slipki mozesz określić wielkość? Chyba nie bardzo. najpierw spróbuj, a potem zobaczysz czy taki seks jest możliwy. Co tu gdybać? To też zalezy od głębokości pochwy kobiety, więc do dzieła, a potem nam napisz jak było ![]()
Nie mam duzego doswiadczenia w tych sprawach i mialam tylko jednego partnera.gdy pierwszy raz ujzalam jego ... tez bylam w szoku.On jest dosc drobnej budowy i nie spodziewalam sie czegos takiego.jesli chodzi o seks to czasami(zalezy w jakiej pozycji) jakby za mocno mi wlozyl i mnie az zabolalo ,ale czytalam gdzies ,ze to normalne ... hmm.. mysle ,ze nie ma sie czego bac.Podobno im dluzszy tym lepszy lecz moim zdaniem bardziej liczy sie grubosc ![]()
Witam wszystkie panie i panów bo zauważyłam że panowie też zabierają głos na tym forum . O jego istnieniu powiedziała mi koleżanka , a że mam problem którego nikt tu nie poruszał więc postanowiłam założyć nowy wątek i prośić o radę .
Poznałam ostatnio wspaniałego chłopaka ,ładny , miły , grzeczny poprostu spodobał mi się ja jemu chyba też . Podobno jestem jego pierwszą prawdziwą dziewczyną , ja miałam już partnera jednego . Sławek jest jakby trochę niesmiały , jak ja czegoś nie zainicjuje to i on się nie domyśli . Któregoś dnia byliśmy sami w domu i wiedziałam że nikt nam w niczym nie przeszkodzi więc zainicjowałam delikatne pocałunki . Było przyjemnie , zaczęłam mieć chęci na coś więcej . Doświadczenie w tych sprawach mam niewielkie bo tylko kilka razy z poprzednim partnerem . Więć gdy się całowaliśmy to wsunęła mu rękę pod spodnie z myślą że dam mu wyraźny sygnał że chcę więcej niż pocałunki . I tu przeżyłam szok ,bo poczułam coś bardzo długiego i dużego o twardości nie wspomnę .Zastanawiam się czy przy tak dużych gabarytach będzie możliwy normalny sex - poprzedni partner
takim członkiem nie dysponował był raczej normalnej budowy .Niewyobrażam sobie czy to wogule się zmieści jak on sobieporadzi a właściwie jak ja to wyrzymam . Proszę Was o radę jak mam do tego podejść i czy Wy mieliście z taki mroblemem do czynienia .Dodam że jak Sławek jak zobaczył mój wyraz twarzy to odrazu wyjął moją rękę i był wyraźnie speszony całą tą sytuacją . Czy mam być zadowolona że trafił mi się taki chłopak czy nie bo narazie tyklo poczułam być może zadziałała moja wyobraźnia .
Urodzisz dziecko i taki będzie jak znalazł.
:-)
basiu- prawda jest taka, że z czasem pochwa się rozciągnie i nie będziesz odczuwać bólu ... Mój partner też ma się czym pochwalić, na początku było trudno, ponieważ bolały mnie każde jego ruchy
Ale z czasem wszystko się unormowało- takie są prawa natury
Myślę, że duży członek to nie jest problem, z czasem to docenisz ![]()
Samanto pisząc pod spodnie miłam na myśłi głębiej -miałam go w ręku i nie mogłam objąć a moja ręka znajdowała się w okolicach główki .
Dzisiaj niedawno ślawusia ośmieliłam troszkę więcej on pieścił moją muszelkę a ja wkońcu zobaczyłam to jego berło , bawiłam się nawet nim jest naprawdę ogromny . Sławeczek powiedział już po wszystkim że jak dojdzie do czegoś więcej to będzie bardzo delikatny bo zdaje sobie sprawę z tego co posiada i jak trylko powiem że boli lub żeby przestał no to uczyni . Chyba spróbuję mu zaufać , popierwsze że mi się chce a po drugie ciekawość . Jutro wekend mamy wolne i mam odpowiednie dni zobaczymy
No to powinnaś się cieszyć, że trafił Ci się taki okaz, marzenie niejednej kobiety ![]()
Pewnie, wydaje mi się, że problemem może być za mały członek, bo wtedy już nic nie poradzisz, a w przypadku dużego- facet może wykonywać delikatniejsze ruchy..Więc głowa do góry! ![]()
Długość penisa w ogóle nie ma znaczenia . Członek ma być po prostu gruby i długi . Pozdrawiam ![]()
ziomek, sam sobie zaprzeczasz
To jak w końcu ??? ![]()
Hehe Ziomek jaki specjalista
a skąd wiesz co kobieta lubi he? ![]()
Basiu jak dojdzie do czegos wiecej to pisz ![]()
Czekamy
![]()
oj, nie ma się co martwić ;D
tez to przerabiałam z m noim misiem ;D
i na pocaatku troche bolu było, ale po jakimś czasie, gdy nauczyliśmy się siebie wszystko jest ok ![]()
Witam Was
Mam to już za sobą , było cuuuuuuudooooooownieeee. Szczegółów nie będę opisywać . Nie było tak strasznie jak się obawiałam , był bardzo delikatny , z początku rozgrzał moje ciało do wrzenia pieszczotami . byłam rozgrzana i mokra tam gdzie trzeba . A potem o tej chwilowej różnicy wiekości i związanym z tym leciutkim bulem prawie odrazu zapomiałam . Muszę się przyznać że jeszze tej nocy robiliśmy to dwa razy . Jak sobie przypomnę to robi mi się tak błogo i znowu mi się chce
Więc sama widzisz, ze wielkość to tylko atut ![]()
mówiłam
:)
No widzisz
Super ![]()
Trzeba się pukać głową... eee... z głową i wszystko będzie w porządku. Długość nie jest najistotniejsza, ale pewnie będzie musiał uważać.
Wniosek z tego taki , że powiedzenie :" Jak się popieści , to się zmieści" , to święta prawda ![]()
Witam
Twoje powiedzenie się sprawdziło , ale ja dziś przypadkiem usłyszałam inne :
" Nie wielkość przyrodzenia lecz technika pie...... czyni mistrza "
chciaż ja nie narzekam mam jedno i drugie razem
I w tym sedno nie długoś nie grubośc ale umiejętności partnera.
duży członek nie jest problemem gdy kobieta jest podniecona i wilgotna poza tym najlepsza na początek pozycja z hojnie obarzonym partnerem to pozycja na jeźdźca ponieważ kobieta sama wtedy decyduje o głębokości penetracji.
Od tyłu może boleć ![]()
Od tyłu może boleć
wiem, wiem...
bo wtedy członek głęboko penetruje pochwę...
poszukaj sobie w necie troche pozycji z płytką penetracją i będzie git ![]()
Z czasem wszystko się "ułoży" i "dostosuje" ![]()
Witam
Ansja masz rację . właściwie od pierwszego razu było wszystko ok i jest dalej , ale wiem że to jest w dużej mierze zasługą Sławusia . Jest on w tych sprawach bardzo delikatny i cierpliwy . Dużo czasu poświęca na przygotowanie mnie do aktu poprzez długie piesczoty mojego ciała . Więc jak już ma wejść we mnie to ja jestem tam mokra i nie mogę się doczekać żeby poczuć ten cudowny , ogromny , błyszczący mięsień .Ostatnio mnie zaskoczył pomimo że mógł kończyć w srodku to zakończenie zrobił w moich ustach i zanim cikolwiek z tym zrobiłam to zacąl się zemną całować . Także już teraz sama wiem że wielkość to nic strasznego , tylko liczy się czułość delikatność . Dzisiaj zrobił to między moje piersi i muszę przyznać było to przyjemne i było na co popatrzeć [ ale uwaga na oczy ]
hehehhe o matko
:):)
no, no, niezłe zabawy ![]()
więc widzę nie próżnujecie, odważne te Wasze akcje ![]()
Nie wielkość jest najważniejsza, choć dla niektórych z nas jest to atrybut! Również nie jest ważna grubość członka twojego faceta. Ważna jest technika wprowadzania go do pochwy i dalsze jego ruchy w tobie. A przede wszystkim przy takich jego rozmiarach czułość z jego strony oraz umiejętność czytania grymasów twojej twarzy. Wtedy będzie wiedział czy sprawia ci ból, czy też uciechę i uniesienie. Miłego sexu!!!!
Fajnie że dziewczyna ma taaaaaką zabawę
Życzę wielu upojnych nocy. haha
Facet - proste plecy, mocne nogi i sztywna fujarka
kwintesencja męskości , haha
haha trochę się usmiałam,ale generalnie pozytywnie:) nabrałam chętki hihi ... co ja bym dała za takiego faceta;) ale cóż,muszę poczekac i nie pozostaje mi nic innego jak życzyć Ci stosunkowo udanej nocy:)
mam poteznego ,,miska,, moj pierwszy raz z dziewczyna zakonczyl sie krwawieniem z pochwy,ale czesto zdazalo sie to i pozniej.byly tez inne sytuacje,np. po wprowadzeniu pracia dziewczyna dostala krwotoku z nosa.powiem wiec krotko-duzy czlonek to nic ciekawego,poprostu anomalia,czy wybryk natury.teraz jak juz mam swoje lata dopiero pojawil sie problem!!! przy stosunku musze go u nasady sciskac reka ,aby sie wypelnil krwia,bo inaczej nie jest odpowiednio twardy,i jest problem z wlozeniem do pochwy.innymi slowy mam juz slabszy wzwod ,no chyba ze bym zone na mlodziutka 18-stke zamienil no to moze odpowiednio by sie ,,dzwignal,,.mniejszy czlonek raczej mniej krwi potrzebuje do pelnego wzwodu.wiec drogie panie ,docencie czlonki srednich rozmiarow,bo z tymi duzymi na srednie lata roznie bywa.