Uzupełnianie włosów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Uzupełnianie włosów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Uzupełnianie włosów

Dziewczyny, proszę o porady, ponieważ myśl o peruce przygnębia mnie coraz bardziej, a z tego co wyczytałam i widzę po sobie na odrastanie włosów liczyć nie mogę. sad

Przeglądając forum natrafiłam na wzmiankę o Hair Lab. Jak sprawdziłam oferują uzupełnianie włosów przy łysieniu plackowatym, które u siebie zaoobserowałam... Chciałabym porozmawiać z osobami, które miały realny kontakt z takim uzupełnieniem...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uzupełnianie włosów

Hej, pewnie czytałaś moje posty. smile Byłam tam na trychologii. Powiem Ci że z tego co widziałam na zabiegach Panie wychodzące z takimi włosami, to powiem Ci że nie byłabym w stanie powiedzieć która z Pań miała taki zabieg, a która ma naturalne włosy. smile Wiem że to niewiele, ale mam nadzieję że jakoś pomogę...

3

Dziękuję za wiadomość, a nie znasz nikogo kto ma takie włoski??? Bardzo zależy mi na kontakcie do takiej osoby.

4

Osobiście nie znam, ale podczas ostatniego zabiegu trych., rozmawiałam z Panią która ma takie uzupełnienie. Z tego co mówiła funkcjonuje się jak w ormalnych włosach. Można je farbować, modelować itp. Dotykałam włosków i powiem Ci że to było największe zaskoczenie, nie wyczujesz że jest jakiekolwiek uzupełnienie... To mnie zaskoczyło, ale w sumie takie uzupełnienia stosuje się też w filmach, więc musi to być dobre rozwiązanie.

Poleciłam również tej Pani forum i mam nadzieję że skorzysta z zaproszenia. smile

5

Naprawdę nie da się tego wyczuć?? Byłoby świetnie, jeśli jest tak jak mówisz. Kurczę szkoda że nie ma nikogo na forum kto nosi taki system. sad

6

Naprawdę nic a nic nie czuć. Kobieta wyglądała jak we własnych, żadnych linii odcięcia jak w przypadku peruk. Nie wiem jak się nosi takie włosy, ale z tego co czytam po forach, komfort jest dużo lepszy. Daleko masz na Ursynów? Jak nie to może udaj się tam osobiście i zobaczysz na żywo jak to wygląda. smile

7 Ostatnio edytowany przez apoteoza (2011-08-10 00:10:25)

a może zagęszczanie włosów> spróbuj, bo warto! ja mam zagęszczone i wreszcie nie wstydzę się swojego wyglądu, naprawdę za niewielką cenę można poddać się przyjemnemu zabiegowi i od razu widać efekty, a wcześniej też ładowałam w suplementy, zresztą poczytaj sobie o tym to się dowiesz
Powód edycji: spam

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Uzupełnianie włosów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024