Temat: NIVEA Straight & Easy Szampon Prostujący Włosy

NIVEA Straight & Easy Szampon Prostujący Włosy
http://www.lara.pl/repository/products/Producenci/NIVEA/Hair%20Care/nv06790.jpg

Opis Producenta:
Szampon prostujący włosy wchodzący w skład linii Straight & Easy to idealne połączenie naturalnych ekstraktów z odkryciami nowoczesnej technologii. Wzbogacony ekstraktami z magnolii i babassu w widoczny sposób prostuje włosy i nadaje im gładkość.

- Szybko i skutecznie ujarzmia niesforne włosy
- Zapobiega puszeniu się włosów na dłużej
- Wygładza włosy i nadaje im odczuwalną miękkość

Moja Opinia

Włosy po szamponie są czyściutkie, pachnące i delikatne.
Stanowi doskonałą bazę pod działanie pozostałych produktów z serii. Jeśli chodzi o prostowanie, to użycie całej serii daje najlepsze efekty. Sam szampon nie pomoże na loczki. Razem - naturalnie gładkie i lśniące włosy.

Zalety:
- ładny zapach
- dobrze się pieni, dobrze myje
- łatwiejsze rozczesywanie
- gładsze i bardziej lśniące włosy
Wady:
- sam nie podoła prostowaniu! dopiero z resztą serii widać obiecywany efekt

Cena: ok 8-9 zł

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: NIVEA Straight & Easy Szampon Prostujący Włosy

Do tej pory używałam tylko balsamu prostującego oraz przypadkowych szamponów, ale od niedawna doceniam korzystanie z kosmetyków całej lini.
   Wczesniej nie chciałam wierzyć, że to przynosi lepsze efekty. Teraz wiem, że to działa! Włosy ładnie wygladają, dłużej utrzymuje sie efekt prostych włosów i co najważniejsze, zapomniałam o puszeniu, co jest moja najgorszą zmorą!!!
   Myśle, że warto spróbować, ja się od tych kosmetyków na pewno przez długi czas nie odczepie, hihi!

3

no to fakt big_smile ja też się szybko nie odczepię tongue

4 Ostatnio edytowany przez berry (2008-11-30 14:58:02)

szamponu nie mam.. bo od dawna stosuję Shamtu, ale z tej serii stosuję balsam i najbardziej cieszę się z tego że nie ma efektu "przylizania" włosy sa proste i takie lekkie. fakt nie puszą się ale też nie przylegają do głowy. dla mnie to najważniejsze w stosowaniu balsamów.
odczepić się? nie przyczepiłam się chyba na dłużej smile

5

to fakt, że nie ma tego efektu przylizanych włosów. też się bardzo z tego cieszę smile a szamponu wydaje mi się, że warto spróbować smile tak o, dla samej siebie smile

6

Właśnie kupiłam sobie cały zestaw, jak wypróbuję to dam znać smile

7

Samanta to kupiłaś szampon, odżywkę i balsam Nivea S&E? jak tak to żeś poszalała smile

w takim razie czekamy na wieści od Ciebie i od Twoich włosów smile

8

ile taki zestawik kosztuje ? big_smile

9

Zestaw kosztuje ok 30 zł, umyłam dziś włoski i sama nie wiem...bo niby tak...włosy jak zawsze przy modelowaniu były puszyste, nie mogłabym ich tak zostawić, więc musiałam przejechać prostownicą, ale wydaje mi się, że w efekcie końcowym są fajniejsze, bo są cięższe i się tak nie puszą. Hmmm chyba jestem zadowolona, chociaż oczekiwałam lepszego efektu. Aaaaaa i sprawiają wrażenie jakby było ich więcej smile

10 Ostatnio edytowany przez berry (2008-12-02 19:18:48)

to jest to .. więcej włosów. to jest najfajniejsze uczucie smile
Samanta fajnie że jesteś zadowolona a swoją drogą to 30zł za cały zestaw Straight&easy to wcale nie tak dużo. w końcu to firma z tradycją smile
myślę że włosy też muszą się przyzwyczaić do nowości smile

11

berry napisał/a:

to jest to .. więcej włosów. to jest najfajniejsze uczucie smile
Samanta fajnie że jesteś zadowolona a swoją drogą to 30zł za cały zestaw Nivea Straight&easy to wcale nie tak dużo. w końcu to firma z tradycją smile
myślę że włosy też muszą się przyzwyczaić do nowości smile

Beryy ty jakas taka dziwna jestes ciagle o tej nivei piszesz ... jakos tak to dziwnie wyglada

12

nie ciągle..uwierz mi. a swoją uwagą i spostrzeżeniami mogę się podzielić.

13

Nie uzywałam tego szamponu ,ale balsam jest rewelacyjny.Swietnie wygładza i prostuje włoski.

14

cała seria jest świetna, ale sam balsam też wystarcza smile pod warunkiem, że odpowiednio wymodeluje sie włosy smile

15

Byłam zadowolona, poza tym ślicznie pachnie. smile Ale wolę różowego elseve.