Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Czy ktoras z was probowala juz tego produktu? Ogladalam ostatnio na tvn style program o produktach ktore pomagaja w usunieciu tego paskudnego paskudztwa [;p] i ku mojemu zdziwieniu specjalisci polecaja wlasnie nowa linie nivei mimoz e do wyboru mieli np zel Diora. Chcialam wiec sie zdecydowac na zakup i gdy siegalam juz po produkt z polki zobaczylam ze oprocz zelu-kremu mozna wybrac rowniez plastry, ktgore dzialaja chyba jak plastry antykoncepcyjne? I teraz stoje przez trudnym wyborem, skusic si ena te plasterki czy wybrac najnormlaniejszy w swiecie krem?
Wiesz, myślę,że nie ma co wierzyć takim nowym wymysłom, też słyszałam o tych plastrach, no ale mnie to jakoś nie przekonuje, plastry antykoncepcyjne wnikają do organizmu i inne jest ich działanie, w przypadku cellulitisu trzeba już działać troche mechanicznie i rozbijac grudki tłuszczu, więc najlepszy sposób to masaż, odpowiednia dieta , wypijanie dużej ilości wody mineralnej, i krem, ale wcale nie musi to być żaden Dior, może być zwykły polski, systematyczne używanie da taki sam efekt jak używanie tego za kilkaset złotych. Nie wierze jakoś w metody,że ja nic nie robie ,leżę a cellulit znika sam z siebie pod wpływem plastra!Jednak wolę mieć poczucie,że moje działania mają wpływ na cellulitis, czyli preferuję ruch,masaże, peelingi, zdrową dietę, to myślę,jest zdecydowanie skuteczniejsze!!!
Ostatnio edytowany przez fitnesska84 (2007-09-09 17:12:02)
Nie jestem przekonana do tych plastrow.Na mnie nie dzialaja nawet kremy i balsamy antycelulitowe
Dieta , cwiczenia , masaze , z tym sie zgodze , ale nie taka latwizna.A szkoda ...
zgadzam się z Jeanne i Fitnesską, żadne plastry nam nie pomogą jeśli nie popracujemy same nad naszym ciałem, te wszystkie specyfiki mogą nam jedynie ułatwić zmagania, ale nic za nas nie zrobią. tak samo jak z odchudzaniem, trzeba się trochę przyłożyć, bo same tabletki nie załatwią sprawy ![]()
A ja się absolutnie nie zgadzam!
Cellulit to nie są żadne grudki tłuszczu, które można sobie ot tak "rozbić" - cellulit to złożony układ związany nie tylko z tkanką tłuszczową, ale także z innymi rodzajami tkanki łącznej i naczyniami krwionośnymi.
Cellulit nie zniknie ot tak po zastosowaniu magicznego plasterka, ale substancje aktywne wchłaniają się z plastrów przez skórę (tak, jak i przy plastrach antykoncepcyjnych) i mogą być pomocne (co znaczy i tak, że najważniejsze są dieta, ruch i zimne prysznice + masaż).
Strony: 1