Dlaczego on nie reaguje? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego on nie reaguje?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Dlaczego on nie reaguje?

Zacznę od początku. Od pewnego czasu spotykam sie z byłym. Kontakt odnowiliśmy, postanowiliśmy że będziemy się spotykać. On mi wyznał miłość, przeprosił za to co było złe z jego strony, całowaliśmy się, trzymaliśmy za ręce. On wie że też nie jest mi obojętny ale nie wrócilismy do siebie. Daliśmy sobie czas na rozwinięcie sytuacji. On w sobotę pojechał na wieś, chciał żebym z nim pojechała ale ja niestety nie mogłam. Więc pojechał sam, robi tam mały remont w domu po babci. No i mieliśmy ze sobą kontakt codziennie. Pisał co u niego, co robi, jak do niego napisałam to odrazu odpisywał. Wczoraj wieczorem napisałam do niego esa że mi smutno i ze mam doła i zeby coś do mnie napisał a on nic, cisza do tej pory. No i tak sie zastanawiam czy mu napawdę na mnie zależy? No bo skoro facetowi zależy na kobiecie to stara się ją pocieszyć, wesprzeć na duchu a tu zero odzewu z jego strony. Zawiodłam sie na nim bardzo sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dlaczego on nie reaguje?

Laurko, może po prostu nie miał czasu, był zmęczony po pracy i usnął, skończyło mu sie na koncie itp.
Wrzuć na luz, daj mu i sobie trochę czasu.

dokładnie O_o nie odpisał kilka godzin, a Ty zakładasz konto i piszesz posty O_o

A moze nawet nie zauważył smsa smile Poza tym trzeba było zadzwonić (raz!!! ewentualnie 2 razy), a jak nie odebrał to pewnie nie miał jak, nie słyszał, był zajęty....

4

Pewnie nic się nie dzieje, tak jak to ładnie opisały koleżanki wyżej.

5

Sms nie jest najlepszą formą kontaktu, bo brak odzewu z drugiej strony może wynikać z wielu sytuacji, a powód może być naprawdę głupi:

Plinka napisał/a:

Laurko, może po prostu nie miał czasu, był zmęczony po pracy i usnął, skończyło mu sie na koncie itp.
Wrzuć na luz, daj mu i sobie trochę czasu.

Właśnie.
I, jeśli naprawdę zależy Ci na kontakcie, to lepiej zadzwonić (tak, jak już wcześniej pisało parę osób).
Poza tym pisanie smsów jest zwyczajnie męczące smile

6

A moze zapomniał ładowarki i wyłądował mu sie telefon. Moze robota mu nie idzie i jest wkurzony a nie chce byc niemiły... Spokojna głowa...

7

Dokładnie nie ma co panikować, poczekaj spokojnie. Wszystko się wyjaśni wink

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dlaczego on nie reaguje?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024