Wchodzę dzis na forum a tutaj prosze.nie mogę pisać jako TeDe bo ktos mi ukradł nic-a... Fajnie.Ciekawe ile nas jeszcze tutaj jest.I który to Ola? ![]()
No widzisz ,ale masz sławnego nick-a.Nie wiem co was tak inspiruje żeby się TeDe podpisywać-większości nie kojarzy się on ani z miłą aparycją ani z inteligencją.
A może to nasz Tede cały czas jeden i ten sam, wpadł na pomysł, żeby stworzyć sobie wiele wcieleń?
A może to nasz Tede cały czas jeden i ten sam, wpadł na pomysł, żeby stworzyć sobie wiele wcieleń?
Bez przesady.Przeceniasz mnie. Nie mam na to czasu ![]()
i co?będzie pisał TeDe I do TeDe II?nie ma z kim pogadać to pogada ze sobą?
No przynajmniej ktoś mu rację przyzna.
To Ty TeDe numer to jesteś ten od tematu kochanka- czy jakiś zupełnie inny TeDe? Ja nie łapię........
i co?będzie pisał TeDe I do TeDe II?nie ma z kim pogadać to pogada ze sobą?
No przynajmniej ktoś mu rację przyzna.
dobre
to chyba oznacza, że nasz Tede ma dwie natury, zobaczymy jakie spojrzenie na życie ma TeDe II ![]()
a łyżka na to, niemożliwe.
Nie wiedziałem, że cieszę się na tym forum taką estymą,że ktoś chciałby byc mną choćby pod moim nickiem.
:-)
miło mi w każdym bądź razie
NIo
przynajmniej coś się dzieje
teraz podyskutujemy z Twoim drugim "Ja" ![]()
O! widzisz Samanta?masz odpowiedź!!!TeDe jest na etapie dziecka i używa cytatów z reklam.Już wiem skąd ten pomysł TeDe na playstation dla malucha!!reklamy!!!!
12 2008-11-22 12:11:00 Ostatnio edytowany przez Samanta (2008-11-22 12:11:19)
Bo TeDe jak już wspomniał na nic nie ma czasu, jedynie co oglądnie od początku do końca to są właśnie reklamy
no czymś musi błysnąć ![]()
TeDe..........smutna ta twoja egzystencja :=( może spróbuj się zaprzyjaźnić z mężczyznami z naszego forum-bo z kobietam ci nie wychodzi.
Tede ....... niewinne początki....... to TeDe od kochanki- bo Ewelinka to Jej imie- o ile dobrze pamiętam.Kim w takim razie jest TeDe prawdziwy?????????Czy to tylko Gość?
TeDe jak widać próbuje odnaleźć swoje prawdziwe oblicze, zaczekajmy, zobaczymy ![]()
Wiesz co?myślę że TeDe to TeDe i nawet jeśli ktoś mu faktycznie zabrał nick-to pewnie już tego żałuje.
samanta naprawdę chcesz czytać bajki o tym jak to do TeDe przemawiają przedmioty gospodarstwa domowego? :=)
nie nie , jestem ciekawa jego nowego spojrzenia na świat, bo ma bardzo oryginalny ![]()
sraczka TeDe pierwszy??? mówiłam, że on to dopiero ma poziom intelektualny ![]()
o co chodzi bo nie rozumiem twojej wypowiedzi Samanta?co to za sraczka?
Zobacz na dole nowo zarejestrowanego sraczkaTeDepierwszy ![]()
ha,ha,ha,ha,ha!!dobre!!!!ten to się umie przedstawić!!!super!!!był szczery i ja to szanuje!!!
no dlatego mówię, że TeDe jest JEDEN i nikt go nie podrobi
oryginalny na całej linii ![]()
i co się dziwić że łyżka do niego mówi??niech się cieszy że nie mówi do niego jego nick..........podczas skupienia ........w publicznym WC na przykład.
bez komentarza ![]()
no co?:=) tak mi się wyobraziło......no bo jak tu poważnie podejść do kogoś kto sam siebie traktuje jak g......?brak szacunku do siebie daje innym przyzwolenie do okazywania tego samego.
TeDe jest tylko jeden.
28 2008-11-22 14:59:31 Ostatnio edytowany przez Jeanne (2008-11-22 15:14:54)
Kurcze , ale numer !Splułam cały monitor
Cudowne rozmnożenie TeDe
Ten zarejestrowany będzie od pisania złotych myśli , a ten Gość od srania w banię ![]()
Hmmmm sraczka TeDe ... bardzo oryginalny nick ![]()
Myślałeś że Ci się to uda-TeDe klonik.:)
Nie,TeDe może być tylko jeden,jedyny w swoim rodzaju.:D
Więc zapytajmy naszego "prawdziwego" TeDe jak się zaczęła moja "przyjaźń"za dziewczynami. Jest zalogowany.Jeśli ja to on powinien szybko odpowiedzieć.Nieprawdaż?
TeDe nie ściemniaj....możesz wejść na dwie przeglądarki ![]()
TeDe , ..pierwszy, ..prawdziwy - nie mam czasu teraz "doczytać się" - ilu ich jest. Muszę jeszcze wyjść - może coś się wyjaśni do mojego powrotu w sprawie tych rozmnożonych osobowości. ![]()
No trochę się rozczarowałam. Wróciłam, sprawdzam.. i nic się nie dzieje. Pustka. Nawet TeDe nie miesza... żaden..
Może tak jest zwykle w weekendy - mnie też na ogół w weekendy tu nie ma.
Jaheira-wymagasz od TeDe natychmiastowej odpowiedzi?-a niby jak on ma to zrobić?przecież on nawet żeby pisać głupoty musi pomyśleć!!pewnie jakieś dwa dni poczekamy za nim ogarnie swoje dwie strony.
Tede ....... niewinne początki....... to TeDe od kochanki- bo Ewelinka to Jej imie- o ile dobrze pamiętam.Kim w takim razie jest TeDe prawdziwy?????????Czy to tylko Gość?
Tak Danusiu...Ewelinka , to imię jego kochanki...Ale chyba tej gumowej...Nie ma zmarszczek, nic jej nie zwisa , nie starzeje się , zawsze może , nie potrzebuje szpachli, ani żadnej maski.Normalnie kochanka idealna ...
no!!!!i elastyczna!!!!:=)
ciekawa jestem jak TeDe wygląda-młody bóg?adonis?przy nim to pewnie Fabio blado wygląda!!!mąż ,kochanek,uwodziciel dojrzały w pełni ale bez żadnej skazy!!!!dziewczyny widzicie jakie mamy szczęście?że taki w ogóle chce się do nas odzywać choćby wirtualnie!!!
Śmiej , się śmiej ;D Zachęcałaś go , żeby stworzył team z facetami na tym forum...Żebyśmy się nie zdziwiły jak nagle się okaże , że założył własną Netkafejkę TeDe ![]()
a powiedz mi moja droga który normalny będzie w stanie go ogarnąć???ta SRACZKA mówi sama za siebie :=)
39 2008-11-24 10:38:30 Ostatnio edytowany przez Jeanne (2008-11-24 10:39:19)
A Ty mi powiedz , czy on się z głupim widział ? Nas , stare wygi próbuje wkręcić na te swoje głupie gierki.Tylko czekać , aż sam się pogubi w tych swoich tożsamościach...Kurcze , dziwne , że wtedy akurat dwa osobniki o nicku TeDe pojawili się na tym foum.Telepatia pewnie...
TeDe , a jakich przeglądarek używasz ? Co najmniej dwóch , prawda ? ![]()
co prawda nie podejrzewam TeDe o jakąś szczególną błyskotliwość ale jak chciał udawać"greka" to mógł użyć bardziej wyszukanego nicka.
Jak nam się tak chłopina rozmnaża,to zapewne zaraz będziemy miały TeDe juniora.;)
42 2008-11-24 11:03:48 Ostatnio edytowany przez Jeanne (2008-11-24 11:04:25)
Byłam pewna , ze klonowanie jest zabronione ...A co rozmnażania , to chyba nasze obawy są nieuzasadnione...Nikt jeszcze nie " wpadł " z gumowym rekwizytem
No chyba , ze sobie wystruga ...
co prawda nie podejrzewam TeDe o jakąś szczególną błyskotliwość ale jak chciał udawać"greka" to mógł użyć bardziej wyszukanego nicka.
Wiesz , pewnie ten prawdziwy TeDe ( chodzi mi o tego rapera) to jego idol.Oglądałam z nim wywiad w TVN Style...Według mnie porażka...
dobre!!!!!poczekajcie ale będzie draka jak przeczyta to TeDe!!!!dostanie nam się!!!!uraziłyśmy jego....."męskość"?
45 2008-11-24 11:30:03 Ostatnio edytowany przez Jeanne (2008-11-24 11:34:14)
dobre!!!!!poczekajcie ale będzie draka jak przeczyta to TeDe!!!!dostanie nam się!!!!uraziłyśmy jego....."męskość"?
Wiesz , jego " męskości" to bym nawet nie tknęła , a co dopiero mówić o urażeniu ![]()
A co do draki , w jego wykonaniu , to już jestem pod wrażeniem.Ciekawe , czym nam dowali.Znajdzie jakieś inne epitety niż te , którymi obsypał dziewczyny na innym wątku?
szczerze-nie ruszy mnie nic w jego wydaniu.Nie spodziewam się szacunku dla kobiety po kimś kto nie ma go za grosz do samego siebie.
Czytam jego uzewnętrznianie tylko dlatego,że nie spotkałam jeszcze tak płytkiego człowieka i zastanawiam się jak daleko taki człowiek może się posunąć.
Mam te same odczucia.A swoją droga ciekawe , który się dzisiaj pojawi jako pierwszy na forum: TeDe Niewinne początki , te De pierwszy , czy TeDe sraczka ?A może wszyscy na raz ? To byłaby ciekawa konwersacja , nie sądzisz ?
ja już powiedziałam ,że najbardziej ciekawie to będzie jak TeDe w kilku odsłonach będzie zadawał pytania,odpowiadał na nie i radził z profesjonalizmem eksperta.
Ale ja mam na to wytłumaczenie że on się tak rozmnożył,człowiek jak nie ma z kim to do lustra gada-TeDe nie ma w domu żadnego z wiadomych powodów(efekty starzenia nie są w jego ocenie do przyjęcia),dlatego pisze sam ze sobą ale nie chcąc wyjść na głupka(którym jest) tłumaczy nam że TeDe jest dwuch
Ha ! Najfajniej to będzie , jak sobie zacznie sam doradzać na tym forum.Albo jeszcze lepiej - pocieszać się ![]()
jak tak dalej będzie to pewnie do tego dojdzie :=)
W sumie nikt prócz niego go nie zrozumie-więc kto mu lepiej doradzi...?-TeDe II,TeDe sraczka,i wszystkie inne odmiany tej rasy :=)
Mamy na forum rapera!!! ![]()