Hej dziewczyny:)
zbliża się lato a ja nadal nie jestem przygotowana na wyjście na plaże w bikini. Może znacie jakieś super treningi, czy plany treningowe na zrzucenie zimowego tłuszczyku?
Pozdrawiam,
Anka
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jak zadbać w zdrowy i rozsądny sposób o figurę na lato?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej dziewczyny:)
zbliża się lato a ja nadal nie jestem przygotowana na wyjście na plaże w bikini. Może znacie jakieś super treningi, czy plany treningowe na zrzucenie zimowego tłuszczyku?
Pozdrawiam,
Anka
ja wcinam płatki owsiane na śniadanie,pije dużo kefirów,tzn 1 na dzień haha,i nie jem po 17.Ruszam się jak mi wiatr zawieje ale za to ćwicze 8minutes abs arms and legs ;)Masuje sie bańkami chińskimi,smyram samooplaczem bo wtedy mam wrażenie ze schudłam i dalej stosuje moją dietke MŻ;)
a ja polecam cały rok dbać o siebie, a nie ciepło się zrobi i co 2 płacze że jak ona się pokarze na plaży w bikini...bez sensu
miralbella trafiłaś w 10
po co sie zamęczać początkiem wiosny okropnymi ćwiczeniami i dietą skoro można rozłożyć to wszystko na cały rok ...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Jak zadbać w zdrowy i rozsądny sposób o figurę na lato?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024