witam serdecznie, mam pewien problem...
dostałam anonimową informację o spotkaniu z mężczyzną i nie wiem co zrobić, jak się zachować. Jestem początkujacą nauczycielką on pracuje w biurze, znamy się tylko zawodowo, rozmawiałam z nim tylko dwa razy i to tylko na tematy zawodowe. Może zacznę od początku Wczoraj pocztą dostałam list, w liście informacja, następującej treści: umówilismy was na spotkanie przy kawie (podana data i godzina i miejsce spotkania) bo bardzo pasujecie do siebie Teraz nie wiem co mam zrobić, czy może najpierw zapytać czy przyjdzie czy iść i czekać, czy wcale nie iść, Nawet nie wiem czy on nie jest z kimś związany, bardzo proszę plinie o poradę
![]()
Może dobrze by było zagadać do niego czy nawet napisać tonem żartobliwym i swobodnym czy również coś takiego dostał...
dzięki miska93 za podpowiedź, tylko jest jeden problem, mianowicie to spotkanie jest już w środę a nie wiem czy mam tyle odwagi w tym tyg
przyznam się, ze jeszcze nigdy nie byłam w tak niezręcznej sytuacji
Ciekawe jest kto ja umówił. Jeśli on Ci się podoba to możesz iść. Ja bym raczej nie poszła, źle bym się czuła z tym, że ktoś sobie robi ze mnie takie żarty..