Moje sumienie... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1

Temat: Moje sumienie...

;(.......sumienie

Mój chłopak zachował sie okropnie otóż siedzieliśmy sobie w KFC i podszedł do nas "bezdomny" i pyta czy może wziąć jednego kurczaka bo głodny jest a mój facet zamiast mu dać to powiedział"odejdz pan z ta kup sobie" jak tak mozna sie zachowac mnie wgięło i nic sie nie odezwałam i teraz żałuje  mam wyrzuty sumienia....;(

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Moje sumienie...

Chłopak na pewno zachował się zle. A co Cie tak na prawdę gryzie, jego zachowanie czy los tego człowieka? Mnie bardzo szkoda takich ludzi, spotkałam się z taką sytuacją, gdzie dwaj chłopacy i dorosły męzczyzna prosili o jedzenie... ;( smutne, a najgorsze, że nie można nic zrobić.
Ty nic złego nie zrobiłaś, nie odezwałaś się bo pewnie byłaś w szoku.

3

Chyba bardziej masz wyrzuty sumienia, że nie zwróciłaś uwagi swojemu chłopakowi i ja też bym je miała, kiedyś byłam w takiej sytuacji, mój znajomy odmówił, a ja wyciągnęłam portfel i dałam trochę drobnych, choć prośba o pomoc nie była kierowana do mnie. Chłopakowi było strasznie głupio, ale myślę, że następnym razem zachował się już inaczej. 

Nie przejmuj się, jeszcze z pewnością nie raz będziesz miała możliwość pomóc komuś i nadrobić tamta sytuację smile

4

Margot77 napisał/a:

Chyba bardziej masz wyrzuty sumienia, że nie zwróciłaś uwagi swojemu chłopakowi i ja też bym je miała, kiedyś byłam w takiej sytuacji, mój znajomy odmówił, a ja wyciągnęłam portfel i dałam trochę drobnych, choć prośba o pomoc nie była kierowana do mnie. Chłopakowi było strasznie głupio, ale myślę, że następnym razem zachował się już inaczej. 

Nie przejmuj się, jeszcze z pewnością nie raz będziesz miała możliwość pomóc komuś i nadrobić tamta sytuację smile

Tak myślisz bo strasznie sie czuje przejął mnie los tefo faceta całą noc myslałam o nim

5

Ja kiedyś starszej pani nie ustąpiłam miejsca w autobusie, fakt, że byłam po wypadku i kulałam, ale wstałam dopiero gdy inna kobieta powiedziała coś bardzo dosadnie o mojej kulturze osobistej smile uwierz mi, że jeszcze kilka miesięcy później myślałam o tym jak głupio się wtedy zachowałam, każdy z nas popełnia gafy, ważne aby następnym razem zachować się odpowiednio smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024