Chyba nie ma podobnego tematu-dlatego tworzę nowy.
Mam problem. Kupiłam dość drogie jak dla mnie butki w sklepie WRANGLER,strasznie mi się spodobały. Pochodziłam w nich jeden dzień w domu i bardzo mnie bolały w nich nogi. Na drugi dzień poszłam do sklepu aby wymienić je na rozmiar większe czyli na 37. Przymieżyłam i okazalo się że są za duże. Wtedy pomyślałam że może dlatego bolały mnie w nich nogi że ok 2 lata (z powodu złamanej nogi) nie chodziłam w butach na obcasie. Starałam sie mimo bólu jeszcze kilka dni w nich pochodzić ale niestety nie dawałam rady.
Poszłam do szewca (jakiś czas temu widziałam u niego taką reklamę usługi polegającej na -rozbijaniu obuwia) i poprosiłam żeby rozbił mi te buciki dosłownie o pół numera. Zapłaciłam mu za to 14 zł i okazało się że to był strzał w dziesiątkę z tym pół numerem. Od tego czasu prawie codziennie chodziłam w tych bucikach już bez problemu bolących nóg ale dzisiaj rano zobaczyłam przerażona że one mi się rozklejają.!!!!!
Pytałam się szewca czy nie będzie żadnych skutków ubocznych z tym rozbijaniem -stwierdził że nie.
I teraz nie wiem gdzie je mam reklamować-w sklepie czy u tego szewca?
Mam je ok miesiąc czasu a reklamacja ważna na rok.