Witam dziewczyny, właśnie się zapisałam, bo jako jedyna firma oferuje umowę zlecenie, a więc nie poszerzam szarej strefy i właśnie szukałam coś takiego, tylko nie wiem, jak produkty. Osoba, z którą rozmawiałam bardzo je chwaliła, ale wiadomo, że nie będzie mówić, że są beznadziejne. Chciałabym poznać wasze zdanie, czy któraś z was używa tych produktów? Niedługo coś sobie na pewno zamówię, bo muszę poznać produkty- to podstawa, ale poczekam może ktoś mi tutaj coś poleci;) Pozdrawiam;)
Witaj smutna123!Jeśli chodzi o produkty Aromy polecam w 100%.Perfumy super,olejki też.Nie wiem jak oleje do masażu,bo nie używałam,Solami do stóp, kąpieli i perfumami zasypuję całą rodzinkę(jestem partnerką Aromy).Aha!Są nieliczne przypadki,że w damskich perfumkach psuły się atomizery,ale reklamacja trwa góra kilka dni-wymieniają bez problemu.Pozdrawiam!
Witajcie, współpracuję z Aroma Group już kilka miesięcy. Nie wahałam się, bo szukałam alternatywnych perfum i dobrej oferty w kierunku aromaterapii. To był mój bardzo dobry wybór
Perfumy są chyba najlepsze w swojej "klasie" / odpowiedniki znanych marek/, poza tym aż 100 ml. A dziś pojawią się olejki do prania i do płukania, czego prawdę powiedziawszy nie moge się doczekać, bo uwielbiam, jak moje pranie pieknie pachnie:) Pozdrawiam Was
Witaj artemise!Miło spotkać kogoś z firmy,branży,...,ale nie bardzo wiem,o czym piszesz!Jakie olejki do prania i płukania???Przyznam,że pierwsze słyszę,a jestem w firmie od początku(co w sumie jest mało istotne).Niedługo mają się pojawić szampony i odżywki do włosów-to fakt.Sprostuj proszę.
Witajcie;) Dzięki za odp. I tak się zastanawiam co zamówić, ale skoro współpracujecie z Aroma to mogę zapytać jaki idzie budowa grupy?
Zastanawiam się, czy znajdą się ludzie, którzy będą chcieli zainwestować w starter- z jednej strony, a z drugiej mam nadzieje, że jak już zainwestują to z moją pomocą wezmą się do pracy, skoro już włożyli w to pieniądze. Wiem, że sukces jest możliwy, ponieważ w wieku 17 lat (jeszcze na mamę) zbudowałam grupę osób i miesięcznie miałam niezłe sumki (niezłe jak na taką szczeniarę, którą byłam;p). Oczywiście wtedy nie wiedziałam nawet połowy z tego, co teraz i po pewnym czasie poziom rozwoju mojej grupy zaczął się cofać. Od tamtego czasu dużo czytam i teraz zamierzam inaczej się do tego zabrać. Pozdrawiam;)
Witaj artemise!Miło spotkać kogoś z firmy,branży,...,ale nie bardzo wiem,o czym piszesz!Jakie olejki do prania i płukania???Przyznam,że pierwsze słyszę,a jestem w firmie od początku(co w sumie jest mało istotne).Niedługo mają się pojawić szampony i odżywki do włosów-to fakt.Sprostuj proszę.
Witaj Sinead ![]()
Na środowej konferencji została przekazana taka wiadomość dot. olejków do prania i do płukania
W piątek też miałam potwierdzenie z biura - olejki będą lada momencik:) i powiem Ci, że nie moge się doczekać, bo tego akurat typu towaru jest mało na rynku i wg mojego rozeznania powinny te produkty wzbudzić zainteresowanie. POzdrawiam:)
smutna123-jeśli chodzi o budowanie sieci to jest dobrze.Nowa firma,fajny asortyment,ludzie już coś tam wiedzą o mlm'ie.Będzie dobrze.Początki były ciężkie,ale z miesiąca na miesiąc jest lepiej!Jak na razie wolę umawiać się na spotkania ,a nie zapraszać przez net.
smutna123-jeśli chodzi o budowanie sieci to jest dobrze.Nowa firma,fajny asortyment,ludzie już coś tam wiedzą o mlm'ie.Będzie dobrze.Początki były ciężkie,ale z miesiąca na miesiąc jest lepiej!Jak na razie wolę umawiać się na spotkania ,a nie zapraszać przez net.
Zgadzam się! Ja również nigdy nie rekrutowałam tylko przez Internet. Mogę kogoś tutaj poznać, pogadać, poopowiadać, ale nic nie zastąpi spotkania face to face. Zresztą nie zamierzam zmienić zasad działania wyłącznie dla Aromy. Pozostaje przy swoich wypracowanych. Mam nadzieje, że i w tym przypadku nie zawiodą. Ponadto mam dodatkowe pomysł motywacyjne i rozwojowe, oby się powiadały. Mam to szczęście, że mam koleżanki. Każda z nas specjalizuje się w czymś innym i uważam, że można to doskonale połączyć MLM. Na spotkaniach nie zamierzamy tylko i wyłącznie rozmawiać o Aromie i MLM (chociaż jest to temat przewodni), ale myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby takie spotkania urozmaicić, i nie mam tutaj na myśli rozmów o innych firmach mlm. Pozdrawiam;)
9 2011-06-09 15:53:43 Ostatnio edytowany przez apoteoza (2011-06-09 16:07:06)
Treść niezgodna z regulaminem