Mój facet jeździ do byłej żony :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet jeździ do byłej żony :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Mój facet jeździ do byłej żony :(

Cześć wszystkim zwracam się do was z prośba żebyście mi doradzili co byście zrobili na moim miejscu a wiec... dwa lata temu poznałam pewnego chłopaka od początku coś miedzy nami zaiskrzyło spotykaliśmy się pewien okres było cudownie ale wszystko runęło kiedy mi powiedział ze jest w trakcie rozwodu. Powiedziałam mu w tedy ze złe się z tym czuje i mowie pas, jak pozałatwia swoje sprawy wtedy możemy dalej kontynuować to co miedzy nami powstało. Rozwiódł się w listopadzie i od stycznia się spotykamy, jesteśmy oficjalnie razem a od jakiegoś czasu zamieszkaliśmy wspólnie. dodam tylko że nie maja dzieci wiec nic ich nie łączy. Jest cudowny stara się widzę ze mu na mnie zależy ale?ja pracuje w pewnej instytucji w której mam dostęp do informacji o rożnych osobach i z ciekawości któregoś dnia wpisałam dane jego byłej zony dowiedziałam się gdzie mieszka kiedy ma urodziny etc. W dniu jej urodzin coś mnie tknęło żeby pojechać wieczorem pod jej dom, to był impuls i wiecie co pod jej domem stal jego samochód!!!! Strasznie się wtedy z nim pokłóciłam kiedy spytałam po co tam pojechał powiedział ze miał sprawę do załatwienia wyznałam ze wiem ze miała urodziny na co on ze być może ale on nie pamięta o datach. Nie uwierzyłam mu jesteśmy dalej razem ale cały czas o coś go podejrzewam sad przedwczoraj odpaliłam jego gg i w kontaktach ma ja zapisana jako koteczek!!! Nie przyznałam mu się do tego czuje się z tym strasznie ale mam teraz nieodparte uczucie ze jest coś na rzeczy, tylko z drugiej strony po co by się ze mną spotykał. Nie wiem już sama co mam robić. Doradźcie coś proszę!!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój facet jeździ do byłej żony :(

Ogladnij koniecznie film polski "Huśtawka" Bedziesz wiedziała co robic potraktuj to jako swoja lekturę ...

3

Dziewczyno zapomnij o tym facecie. On nigdy o niej nie zapomni a widać kontaktów zerwać nie chce i ciągle w tym tkwi. Ty jesteś tylko jako pocieszenie. Jeste pewnie młoda po co ci facet w odzysku. Znajdziesz kogoś wolnego dla kogo będziesz całym światem. Mówie ci to jako żona faceta z odzysku. Uciekaj.

4

Kwestia zasadnicza: kto w jego związku wystąpił o rozwód?

Jeżeli ona to faktycznie wiej!

Ja też miałam takiego z odzysku.

5

Zdecydowanie zasługujesz na lepszego faceta... Nie marnuj swojego czasu dla niego...

6

Popieram wypowiedzi koleżanek w 100%. Szkoda Twojego czasu i uczuć... Nie warto

Popieram opinię Cabanki w 100%. Pamiętaj, że Ty nie masz pewności kto o rozwód wystąpił (nawet jeśli powiedział Ci, że on). A jeśli to ona, może to oznaczać że jemu nadal zależy na byłej żonie. W takiej sytuacji im szybciej to zakończysz tym lepiej, bo nawet jeśli ona definitywnie chce z nim zakończyć kontakty i nie będzie się bawić w romanse i powroty, to on długo jeszcze będzie ją miał w głowie.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Mój facet jeździ do byłej żony :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024