Cześć dziewczyny! Nie znalazłam wątku o farbach Biokap. Ale chciałabym usłyszeć opinię ekspertek. Powiem tak może i te farby już znane ale ja się z nimi spotkałam niedawno. Zauważyłam w aptece. Pani farmaceutka bardzo polecała. Zaopatrzyłam się w materiały w postaci ulotki i oczywiście bardzo cenne dla mnie będą Wasze opinie bo muszę w najbliższym czasie zafarbować włosy. Powiem tak co bardzo mnie kusi! To że ma olejek arganowy który wielbię całym sercem bardzo dużo rożnych proteinowych składników, ma filtry UV więc moje włoski nie zostaną poszkodowane przez słoneczko no i najważniejsze że ma tylko 10 % chemicznych składników! Jeżeli któraś z was stosowała to proszę o opinię i czy warto zakupić.
Moja mama używa tych farb od jakiegoś czasu i jest zadowolona:) Pokrywają jej wszystkie siwe włosy. Poza tym mówi, że jest delikatniejsza niż inne farny, bo nie niszczy i nie wysusza, to pewnie dzięki tym składnikom naturalnym, o których piszesz... jak zdecyduje się na farbowanie to na pewno tez użyję tej farby:)
Moja mama używa tych farb od jakiegoś czasu i jest zadowolona:) Pokrywają jej wszystkie siwe włosy. Poza tym mówi, że jest delikatniejsza niż inne farny, bo nie niszczy i nie wysusza, to pewnie dzięki tym składnikom naturalnym, o których piszesz... jak zdecyduje się na farbowanie to na pewno tez użyję tej farby:)
Dziękuje za opinie własnie czytałam już dużo pozytywnych opinii na innych forach. Dziewczyny piszą że ma działanie maseczki chyba jednak się skuszę na to farbowanie. A jaki kolor używa twoja mama? Na pewno na siwych będzie jaśniejszy niż na na moich w sumie mam siwe ale jeszcze nie dużo:) zastanawiam się nad rudym który wybrać?
Właśnie jestem po testach farby Biokap! Z platynowej blondynki zrobiłam się na tycjanowską piękność:) Bardzo ładny i intensywny kolor no i końcówki nie przesuszone. Zobaczę jak będzie się trzymał. Jak na razie polecam i jestem bardzo zadowolona!
Hej! Jednak skusiłam się w końcu na pofarbowanie włosów no i wybrałam Biokap! Pierwsze wrażenie - rewelacja! Włosy są miękkie i błyszczące, w ogóle nie widzę, żeby się przesuszyły czy coś. Jak już trochę ponoszę tę farbę, to napiszę Wam jak się trzyma, bo to jest jednak też istotna sprawa
Cześć dziewczyny, ja tez postanowiłam ufarbować włosy - po raz pierwszy w życiu:) Nie wiedziałam, jak moje włosy to zniosą, dlatego postanowiłam nie obciążać ich jakąś chemią, tylko wybrać coś naturalnego! No i za namowa mamy i radami na wizażu zdecydowałam się na Biokap. Nie mam porównania z innymi farbami więc nie będę o tym pisać ale opiszę Wam moje wrażenia:) Plusem było dla mnie to że farba ładnie pachnie, ma kremową konsystencję więc dość łatwo się ją aplikuje, nawet takiej niewprawionej osobie jak ja! Trzeba ja trochę długo trzymać - strasznie się niecierpliwiłam Ale efekt jest super, włosy są miękkie i lśniące, a kolor delikatny i naturalny -na takim efekcie mi zależało:)
Cześć dziewczyny, ja tez postanowiłam ufarbować włosy - po raz pierwszy w życiu:) Nie wiedziałam, jak moje włosy to zniosą, dlatego postanowiłam nie obciążać ich jakąś chemią, tylko wybrać coś naturalnego! No i za namowa mamy i radami na wizażu zdecydowałam się na Biokap. Nie mam porównania z innymi farbami więc nie będę o tym pisać ale opiszę Wam moje wrażenia:) Plusem było dla mnie to że farba ładnie pachnie, ma kremową konsystencję więc dość łatwo się ją aplikuje, nawet takiej niewprawionej osobie jak ja! Trzeba ja trochę długo trzymać - strasznie się niecierpliwiłam
Ale efekt jest super, włosy są miękkie i lśniące, a kolor delikatny i naturalny -na takim efekcie mi zależało:)
bardzo się ciesze że komuś przydała się moja rada! Ja jestem już zakochana w tej farbie! Ostatnio kupiłam szampon i balsam jak przetestuje napisze wam.
Farba bardzo dobra, zresztą szampon i odżywki też. Od roku regularnie używam produktów Biokapu i zauważyłam gigantyczną zmianę która zaszła z moimi włosami, oczywiście na plus
zastanawiam się czy ta farba chwyci mi siwe włosy? chciałabym taki platynowy,ale pewnie będzie problem,jak sądzicie czy to ładnie wyjdzie,czy szkoda zachodu?
prawdopodobnie chwyci tylko możesz mieć różne odcienie na odroście oraz na reszcie włosów.
resztę włosów mam zamiar obciąć a siwe akurat nie są farbowane i jeszcze trochę nie będą więc tylko odrost będzie różny jak coś,to powinno być chyba ok, w razie czego to się pomaluję na ciemniejszy dzięki
Moja kumpela stosuję i jest raczej zadowolona, choć wkurza ją, że nie zawsze równo chwyta odrost. Mnie trochę odstrasza cena tych farb, bo farbuję co miesiąc i w skali roku to się niezła sumka zbiera.