Ślub organizowany przez Pana Młodego-co Wy na to? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Ślub organizowany przez Pana Młodego-co Wy na to?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Ślub organizowany przez Pana Młodego-co Wy na to?

Ślub to ważny dzień w życiu obojga partnerów, jednak jak świat światem to kobiety wszystko planują, organizują. Panowie i owszem biorą czynny udział w organizacji, ale w większości zdają się na wyobraźnię i wymagania swoich partnerek (i słusznie big_smile ).

Co jednak było by gdyby to Panowie zajmowali się organizacją ślubu? Zagranicą, jest to coraz popularniejsze-są nawet programy, w których kamera śledzi poczynania Pana Młodego. Wtedy ma on określony czas na organizację, dodatkowym utrudnieniem jest brak możliwości kontaktu z narzeczoną..

Wyobrażacie sobie Waszych mężczyzn wybierających salę weselną, kolorystykę, Waszą suknię (?!), tort, zaproszenia, samochód ślubny, fotografa, muzykę, bukiet ślubny, obrączki itd.? A Wasz udział polegałby "tylko" na pojawieniu się na miejscu ceremonii w dniu ślubu?

Mimo iż jest to ciekawe, ja sama chyba nie potrafiłabym aż na tyle "zaufać" wyobraźni mojego partnera smile
Jednak kobiety chyba bardziej przywiązują wagę do całej otoczki ślubnej i dziwnym byłoby nie brać w tym całym zamieszaniu udziału ;-) W końcu to kobiety już jako dziewczynki snują plany dotyczące tego wyjątkowego i jedynego dnia!

Jak Wy to widzicie? Jest to możliwe? Myślicie że Wasi partnerzy daliby sobie radę?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ślub organizowany przez Pana Młodego-co Wy na to?

Hehe oglądałam kilka razy ten program, w którym faceci organizują ślub i wesele big_smile

Ja spokojnie oddałabym zaplanowanie wszystkiego mojemu narzeczonemu bo jak dla mnie ma świetny gust i na pewno spodobałyby mi się jego pomysły. Zresztą teraz też pomaga we wszystkim big_smile

3

to zależy od człowieka.
Ja tam bym wolała,aby on zajął się takimi 'duperelami' big_smile których jest cała masa i które jednak są istotne.

4

Jestem na nie . Uważam, ze jest to nasz dzień i jak już będziemy brać ślub, to wszystko będziemy ustalać razem. Oczywiście, że kobieta, jak to kobieta, jest w stanie więcej zaproponować odnośnie kwiatów i wystroju samochodu czy sali weselnej, ale ostateczną decyzje podejmiemy razem. Nie chciałabym organizować ślubu sama, ani żeby on zajmowała się wszystkim sam. smile

5

CupraFR napisał/a:

Jestem na nie . Uważam, ze jest to nasz dzień i jak już będziemy brać ślub, to wszystko będziemy ustalać razem. Oczywiście, że kobieta, jak to kobieta, jest w stanie więcej zaproponować odnośnie kwiatów i wystroju samochodu czy sali weselnej, ale ostateczną decyzje podejmiemy razem. Nie chciałabym organizować ślubu sama, ani żeby on zajmowała się wszystkim sam. smile

ja też chciałabym wszystko razem ustalać.
Jak mam czas lubię sobie poszperać w internecie, coś poszukać. Więc na pewno ja będę miała większy głos niż mój L., ale każdy wybór chciałabym z nim przedyskutować.
To ma być nasz dzień dlatego chciałabym, żeby jemu też się wszystko podobało smile

6

Nie wyobrażam sobie tego. Stanowczo nie!

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIECZÓR PANIEŃSKI, ŚLUB, WESELE » Ślub organizowany przez Pana Młodego-co Wy na to?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024