Hej dziewczyny;)
Założyłam ten temat, bo razem z moim facetem wyjeżdzamy w góry 25.04 rano i wracamy 26.04 wieczorem;) Mamy zrobioną rezerwację w hotelu.. tylko teraz... Chce go zaskoczyć, mega podniecić..:) Wspólna kąpiel, namiętny seks:) ale chce go zaskoczyć... Macie jakieś sposoby jak zaskoczyć ukochanego?;D
Nie wiem co już robiliście i co dla niego mogłoby być zaskoczeniem ![]()
może jakieś zabawki typu wibrator??? nakładka wibrująca na penisa (próbowałam i są fajnie doznania dla obojga partnerów)
Może jakiś strój: nauczycielki, pokojówki...zależy co lubicie!?
zaproponuj jakas nowa pozycje moze?
Margot dobrze napisala, daj znac, czego juz probowaliscie, to latwiej bedzie doradzic.
proponuje stroj tarzańskiego misa, ale tylko jak jedziecie w Tatry ;-)
śliczna bielizna lub jakiś ubogi ciuszek w tym na głowne danie proponuje spełnić jakieś jego mażene e sexualne .
Kup sobie jakieś fajne bodystocking
mojemu się mega podobało
nie drogo jeśli zamówisz przez neta, a warto
do tego fajny obcasik i wierz mi będzie mega zaskoczony ![]()
Tak czytam i się zastanawiam jak tytuł wątku ma się do meritum Twojego "problemu"?
Wiem, to off top ![]()
No właśnie tutaj mam szerokie pole do popisu, bo nie było jeszcze nic szczególnego;) widziałam fajne stroje na allegro, bardzo ciekawe;) nie jedziemy w tatry. ruszamy na karpacz;)
to nie jest problem, po prostu zastanawiam się jakie Wy macie propozycje na romantyczny czas w górach ![]()
Chyba najbardziej byś go zaskoczyła, gdybyś zamiast do łózka poszła z nim na Śnieżkę.
Żartowałam. Miłej zabawy. Nie przesadzaj z cudowaniem - jako memento podsyłam Ci kawał, ktory kiedyś bardzo mi sie spodobał:
...
Trzy kobiety: zaręczona, mężatka oraz panna rozmawiają o swoich mężczyznach.
Po parogodzinnej debacie dochodzą do wniosku, że warto wnieść coś nowego do ich życia seksualnego, postanawiają dodać sobie trochę seksapilu i założyć pończochy, skórzane biustonosze, super wysokie szpilki oraz maski również ze skóry.
Po kilku dniach spotykają się ponownie, aby podzielić się wrażeniami:
Panna relacjonuje:
U mnie, kiedy mój chłopak zobaczył mnie w tym super stroju, bez słowa rzucił się na mnie.
Zaręczona opowiada:
Mój narzeczony wrócił jak zwykle wieczorem z pracy.
Kiedy zobaczył mnie w czarnym skórzanym biustonoszu, pończochach, seksownych butach i masce powiedział, że jestem miłością jego życia! Potem kochaliśmy się przez kilka godzin.
Mężatka na to:
Ja wysłałam dzieciaki do mojej matki na noc, żebyśmy mogli poszaleć.
Kiedy mąż wszedł do domu, miałam już na sobie seksowną, skórzaną bieliznę, czarne szpilki, pończoszki i skórzaną maskę na twarzy.
Kiedy mnie zobaczył, powiedział:
co na obiad, Batmanie?
.