Jestem ciekawa czy znalazłyście/znaleźliście kogoś niesamowicie podobnego do siebie tutaj na forum? Kogoś szczególnego z kim rozumiecie się prawie, że bez słów i czujecie swoistą więź. Są takie osoby?
Chętnie podzielę się z wrażeniami jak różne portale, fora mogą zjednać sobie ludzi.:)
Tak, znalazłem i czuję się z tym świetnie.
Ja w sumie spotkalam na forum wiele milych osob, ale dotychczas zadnej nie poznalam, jedna taka np mieszka dosc daleko.
Wbrew pozorom na takich forach czy ogólnie w sieci można znaleźć znajomych z którymi w przyszłości można mieć poważniejsze relacje - czy to koleżeńskie czy stricte partnerskie. Znam kilka takich przypadków gdy osoby zdawałoby się obce sobie i totalnie inne świetnie się dogadywały, spotkały w real - life i utrzymują kontakt po dziś dzień. Grunt to mieć pewien dystans i nie udawać kogoś kim się nie jest, wtedy można ugrać bardzo wiele.
hej jestem tutaj od ponad 4 miesiecy,i mogę powiedziec że poznałam tutaj trochę ludzi,ale jest kilka osób z którymi...mogłabym konie krasc jak to fajnie ostatnio ktoś mi napisał:):):) Z niektórymi łączą nas wspólne problemy, porozumiewamy się bez słów.Ogólnie bardzo sie ciesze że tutaj trafiłam,bo samotnosc mi bardzo doskwierała,i mam nadzieje że przyjażnie tutaj zawarte przetrwają.
Ja również mam taka nadzieję i każdej osobie, która pragnie znaleźć taką bratnią duszę życzę aby niedługo życzenie się spełniło.:)
Sama (i to bardzo szybko) poznałam osobę, bez której nie wyobrażam sobie dnia. "Uzależnienie w pozytywnym sensie". Oby tak było jak najdłużej!:)
Nawet kilka
powodują one moje uzależnienie od komputera/internetu/forum
Rozumieją i pozwalają przetrwać trudne chwile. Czy się kiedyś poznamy w realu? Są jakieś mgliste plany. Que sera sera ![]()
Nawet kilka
powodują one moje uzależnienie od komputera/internetu/forum
Taaak, znam ten "ból", ale przyznaj jest to bardzo przyjemne, prawda? ![]()
Jestem ciekawa czy znalazłyście/znaleźliście kogoś niesamowicie podobnego do siebie tutaj na forum? Kogoś szczególnego z kim rozumiecie się prawie, że bez słów i czujecie swoistą więź. Są takie osoby?
Chętnie podzielę się z wrażeniami jak różne portale, fora mogą zjednać sobie ludzi.:)
nie ![]()
i czuję się z tym źle
Przebywanie "ze sobą" jest świetne ale jeszcze lepsze są "powroty" po nieobecności a po dłuższej to już w ogóle ekstaza. ;D
Claire napisał/a:Jestem ciekawa czy znalazłyście/znaleźliście kogoś niesamowicie podobnego do siebie tutaj na forum? Kogoś szczególnego z kim rozumiecie się prawie, że bez słów i czujecie swoistą więź. Są takie osoby?
Chętnie podzielę się z wrażeniami jak różne portale, fora mogą zjednać sobie ludzi.:)nie
i czuję się z tym źle
Hej! Głowa do góry! Jak nie tu to w innym miejscu.:) Może jednak kiedyś kogoś znajdziesz? Nie zawsze wszystko przychodzi od razu. To samo jest z miłością, ale to dyskusja na inny wątek.:)
Taaak, znam ten "ból", ale przyznaj jest to bardzo przyjemne, prawda?
Przyznaję, bez bicia
bardzo przyjemne i czasem trzyma przy życiu ![]()
Swoją droga, jest to poniekąd zabawne, że łatwiej jest nam kogoś znaleźć w sieci niżeli w prawdziwym świecie. Ciekawe jak bardzo zmieni się nasze życie, nasze relacje za 10 lat w dobie internetu? ![]()
Na tym forum jeszcze nie
ALe zdarzyło mi się poznać na innych forach super babeczki z którymi do dziś łączą mnie przyjacielskie relacje. Znajomość z netu przeniesiona do reala zdała egzamin i wspaniale się rozwinęła ![]()
15 2011-04-22 21:09:47 Ostatnio edytowany przez niezapominajka85 (2011-04-22 21:10:10)
Też bym bardzo chciała poznać tu fajne osóbki z którymi będę mogła się zaprzyjaźniź. Bardzo brakuje Mi kogoś takiego..
Jest tutaj tyle osób, że jest na to spora szansa!
Jeśli nie tutaj, to być może w realnym środowisku? Byłoby jeszcze sympatyczniej.:) Powodzenia i wesołych świąt! ![]()
Czesc dziewczyny jestem tu nowa, nie znam nikogo, tez chciałabym sie z kims zaprzyjaznic, porpozmawiac na kazdy temat Pozdrawiam