Bratnie dusze na forum - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Bratnie dusze na forum

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1

Temat: Bratnie dusze na forum

Jestem ciekawa czy znalazłyście/znaleźliście kogoś niesamowicie podobnego do siebie tutaj na forum? Kogoś szczególnego z kim rozumiecie się prawie, że bez słów i czujecie swoistą więź. Są takie osoby?
Chętnie podzielę się z wrażeniami jak różne portale, fora mogą zjednać sobie ludzi.:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bratnie dusze na forum

Tak, znalazłem i czuję się z tym świetnie.

3

Ja w sumie spotkalam na forum wiele milych osob, ale dotychczas zadnej nie poznalam, jedna taka np mieszka dosc daleko.

4

Wbrew pozorom na takich forach czy ogólnie w sieci można znaleźć znajomych z którymi w przyszłości można mieć poważniejsze relacje - czy to koleżeńskie czy stricte partnerskie. Znam kilka takich przypadków gdy osoby zdawałoby się obce sobie i totalnie inne świetnie się dogadywały, spotkały w real - life i utrzymują kontakt po dziś dzień. Grunt to mieć pewien dystans i nie udawać kogoś kim się nie jest, wtedy można ugrać bardzo wiele.

5

hej jestem tutaj od ponad 4 miesiecy,i  mogę powiedziec że poznałam tutaj trochę ludzi,ale jest kilka osób z którymi...mogłabym konie krasc jak to fajnie ostatnio ktoś mi napisał:):):) Z niektórymi łączą nas wspólne problemy, porozumiewamy się bez słów.Ogólnie bardzo sie ciesze że tutaj trafiłam,bo samotnosc mi bardzo doskwierała,i mam nadzieje że przyjażnie tutaj zawarte przetrwają.

6

Ja również mam taka nadzieję i każdej osobie, która pragnie znaleźć taką bratnią duszę życzę aby niedługo życzenie się spełniło.:)
Sama (i to bardzo szybko) poznałam osobę, bez której nie wyobrażam sobie dnia. "Uzależnienie w pozytywnym sensie". Oby tak było jak najdłużej!:)

7

Nawet kilka smile powodują one moje uzależnienie od komputera/internetu/forum smile Rozumieją i pozwalają przetrwać trudne chwile. Czy się kiedyś poznamy w realu? Są jakieś mgliste plany. Que sera sera big_smile

8

Anhedonia napisał/a:

Nawet kilka smile powodują one moje uzależnienie od komputera/internetu/forum smile

Taaak, znam ten "ból", ale przyznaj jest to bardzo przyjemne, prawda? wink

9

Claire napisał/a:

Jestem ciekawa czy znalazłyście/znaleźliście kogoś niesamowicie podobnego do siebie tutaj na forum? Kogoś szczególnego z kim rozumiecie się prawie, że bez słów i czujecie swoistą więź. Są takie osoby?
Chętnie podzielę się z wrażeniami jak różne portale, fora mogą zjednać sobie ludzi.:)

nie sad
i czuję się z tym źle

10

Przebywanie "ze sobą" jest świetne ale jeszcze lepsze są "powroty" po nieobecności a po dłuższej to już w ogóle ekstaza. ;D

11

Nonamewoman napisał/a:
Claire napisał/a:

nie sad
i czuję się z tym źle

Hej!  Głowa do góry! Jak nie tu to w innym miejscu.:) Może jednak kiedyś kogoś znajdziesz? Nie zawsze wszystko przychodzi od razu. To samo jest z miłością, ale to dyskusja na inny wątek.:)

12

Claire napisał/a:

Taaak, znam ten "ból", ale przyznaj jest to bardzo przyjemne, prawda? wink

Przyznaję, bez bicia tongue bardzo przyjemne i czasem trzyma przy życiu big_smile

13

Swoją droga, jest to poniekąd zabawne, że łatwiej jest nam kogoś znaleźć w sieci niżeli w prawdziwym świecie. Ciekawe jak bardzo zmieni się nasze życie, nasze relacje za 10 lat w dobie internetu? wink

14

Na tym forum jeszcze nie wink ALe zdarzyło mi się poznać na innych forach super babeczki z którymi do dziś łączą mnie przyjacielskie relacje. Znajomość z netu przeniesiona do reala zdała egzamin i wspaniale się rozwinęła wink

15 Ostatnio edytowany przez niezapominajka85 (2011-04-22 21:10:10)

Też bym bardzo chciała poznać tu fajne osóbki z którymi będę mogła się zaprzyjaźniź. Bardzo brakuje Mi kogoś takiego..

16

Jest tutaj tyle osób, że jest na to spora szansa! smile Jeśli nie tutaj, to być może w realnym środowisku? Byłoby jeszcze sympatyczniej.:) Powodzenia  i wesołych świąt! smile

17

Czesc dziewczyny jestem tu nowa, nie znam nikogo, tez chciałabym sie z kims zaprzyjaznic, porpozmawiac na kazdy temat Pozdrawiam

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Bratnie dusze na forum

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024