jak poprawić wygląd cery i ożyć na wiosne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » jak poprawić wygląd cery i ożyć na wiosne?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: jak poprawić wygląd cery i ożyć na wiosne?

mam mieszaną cerę ze skłonnościami do przesuszania, próbowałam już różnych rzeczy, ale zastanawia mnie domowa mikrodermobrazja, nie wiem cz warto . Co zrobić żeby skóra była delikatniejsza? a zarazem miała dobrą kondvcję?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak poprawić wygląd cery i ożyć na wiosne?

Hmm..również mam mieszaną cerę, żeby jakoś ją pobudzić stosuję peelingi, później wklepuję oliwkę Johnson's baby. Po tej oliwce mam naprawdę miękką i delikatną skórę.:)

3

Regularność, regularność i jeszcze raz regularność smile Tak tak oliwka, peeling, balsam, ale musisz to robić regularnie. Ale jak całą zimę nic nie robiłaś leniuchu, to tak od razu skóra Ci się nie poprawi:D REGULARNOŚĆ to podstawa big_smile Na szybszy efekt mogę polecić balsam Garnier skóra muśnięta słońcem czy jakoś tak, cera wtedy lepiej wygląda.
Pozdrawiam smile

4

Jesli dysponujesz odpowiednimi funduszami, możesz zdecydować się na peeling kawitacyjny a później mikrodermabrazję smile

5

Ja regularnie stosuję peelingi a do tego maseczkę z jogurtu, pół łyżeczki soku z cytryny, siemienia lnianego i liści mięty smile

6

Fajny pomysł na maseczkę. Czy myślicie, że jeśli nie ma się cery problemowej, to warto wydawać pieniądze na kosmetyczkę? Czy wystarczy domowa pielęgnacja?

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » jak poprawić wygląd cery i ożyć na wiosne?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024