Pora Umierać (2007) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Pora Umierać (2007)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pora Umierać (2007)

Opis filmu:

Osnuta na prawdziwej historii opowieść o starszej kobiecie, której niecodzienne poczucie humoru oraz specyficzny dystans do świata i ludzi sprawiają, że życie nabiera zupełnie nieoczekiwanych walorów.

Moja recenzja:

Ujmująca opowieść, ujmująca historia i ujmująca starsza kobieta o fantastycznym poczuciu humoru. Niestety jest to również historia o osamotnieniu ludzi w podeszłym wieku i stosunku jaki mają do nich ich własne rodziny.

Moja ocena:
10/10

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pora Umierać (2007)

Niewiele polskich filmów, które powstały "po Kieślowskim" mi się podobały, ale "Pora Umierać" jest rzeczywiście godny obejrzenia. Mimo, iż podejmuje ważne tematy nie jest nudny! W tym przypadku: dobry, mimo, że polski wink

3

Odp: Pora Umierać (2007)

Cudowny film! Pani Danuta Szaflarska była wspaniała. Wreszcie prosta i ciekawa, zabawna i mądra, niewydumana i naturalna historia w polskim kinie. Ja też zdecydowanie 10/10.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Pora Umierać (2007)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024