Proszę napisz do mnie, jeśli chcesz, aby Dar Twojej Obecności mógł być Darem Piękna i Radości...
Jestem niepełnosprawny ruchowo i potrzebuję pomocy, dzięki której będę mógł cieszyć się tym pięknem, jakie jest wokół nas. Zwłaszcza teraz tak cudownie budzą się do życia drzewa i trawa... A w tym wszystkim, gdzieś w oddali ten śliczny kwiatuszek w Twojej niepowtarzalnej osobie:)
Nawet, gdy nie wiesz jak pomagać, możesz dowiedzieć się o tym w praktyce, towarzysząc mi np. podczas jakiegoś wyjazdu, czy też na turnusie rehabilitacyjnym.
Bez problemu nauczę Cię wszystkiego...
Więcej o mnie na: www.przyjaciel.opole.pl
1 2011-03-31 16:43:42 Ostatnio edytowany przez Przyjaciele (2011-03-31 16:45:07)
Wiataj Jacku!
Pewnie będziesz się zastanawiał z kim masz do czynienie
Podręczę Cię za nim Ci powiem ![]()
Mam nadzieję, że ktoś Ci pomoże jest tu dużo fajnych osób-dobrze trafiłeś. ŚCISKAM Cię mocno ![]()
3 2011-04-01 14:31:21 Ostatnio edytowany przez Przyjaciele (2011-04-01 14:33:22)
Witaj Apoteozo ![]()
Niewątpliwie moje zainteresowanie żeś rozbudziła, ale może lepiej byś się ujawniła...?:)
Niewątpliwie fascynujące mogą być wszelkie udręki z Twojej ręki, lecz może lepiej w naturze poddałabyś mnie tej apotezoicznej torturze? ![]()
Trafiłeś w sedno.
Najwredniejsza ze wszystkich Twoich wirtualnych koleżanek- zdecydowanie największa paskuda hehe. ![]()
Myślę, że nie powinieneś teraz miec problemu z rozpoznaniem .
Chyba przeceniasz moją inteligencję, bo nie domyślam się, choć myślę zawzięcie...:)
Ok., krąg się zawęża ze względu na mój wiek ale i tak masz sporo grono koleżanek więc łatwo nie jest. Sprawdzałam pod względem stylistycznym Twoją nową stronę-teraz już wiesz kim jestem. Proszę w dalszym ciągu o moją anonimowość na forum ![]()
Chyba domniemywam, z kim mam doczynienia ale może poprzez maila dopowiesz bez ogólnego wtajemniczenia?
8 2011-04-01 15:02:54 Ostatnio edytowany przez apoteoza23 (2011-04-01 15:04:56)
jasne
, już