w sam raz na raz:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: w sam raz na raz:)

tak sobie czasem mysle,mam ochote zeby sie przespac z jakims facetem tak na raz,albo najlepiej miec takiego przyjaciela, moze to nienormalne, moze to poprostu pragnienie bliskosci z kims tylko zle rozumiane i sprowadza sie to do seksu,bo nigdy nie mialam faceta na powaznie,zawsze mialam dystans i teraz czuje pustke,beznadzieje. wiem ze to bedzie zle postrzegane przez moich znajomych,bo juz to przerabialam a przeciez nie chce miec opini jakiejs puszczalskiej,zawsze mialam swoje zasady ktore mnie powstrzymywaly przed tym,ale moze to jest forma "korzystaj z zycia"

czy to jest normalne czy juz mam paranoje?

a moze ktos mial tak jak ja?

2

Odp: w sam raz na raz:)

Jeśli to nie godzi w Twoje zasady i nikogo przy tym nie zranisz to masz do tego prawo. To Twoje życie.  Mam nadzieję, że dobrze sobie to przemyślałaś bo nie każdy potrafi oddzielić seks od uczuć.

3

bedziesz tego zalowac

4

Żałować? niekoniecznie:) nie wszyscy mają wyrzuty sumienia z powodu przespania się z drugą osobą bez żadnych zobowiązań. Oczywiście, to już jest sprawa indywidualna, zależy tylko od psychiki, osobowośći, charakteru tejże osoby.
Jeśli chodzi o mnie, to ja nikogo nie potępiam, nie krytykuje. Każdy robi, to co uważą, jeśli ktoś chce się z kimś raz przespac, to proszę bardzo smile ja nie twierdzę, że nigdy bym tego nie zrobiła., Jeśli byłabym sama, poznałabym atrakcyjnego faceta, z ktorym dobrze by mi się spedzało czas, nie byłoby mi,ędzy żadnej chemii, to może i bym się skusiła, aby z nim się przespać, choć watpie. Nie należę do oosb, które idą z pierwszym lepszym do łozka. No ale na dobrą sprawę, nie wiem jakbym postąpiła, gdybym w takiej sytuacji się znalazła, ale to jest czysto teoretyczne założenie. W praktyce wyszłoby na jaw, jakbym zrobiła:) Także jeśli chodzi o mnie, to nie mowię NIE i nie mówię TAK. I nie uważam tego za coś nienormalnego. Każdy ma swoje życie i gospodtuje nim wg własnego sumienia.

5

Ja też czasem mam takie myśli jak Ty paulino, ale obawa przed włączeniem mnie do grupy tzw "wspólnych" oddala mnie od realizacji takich pomysłów. A co będzie jeśli facet z którym zechcesz tak po prostu się póścić bez zobowiązań będzie w przyszłości kumplem mężczyzny na którym jakimś trafem będzie Ci zależeć. Mi się to kiedyś przydażyło i wiele razy biłam się z myślami czy mu powie, że mnie "przeleciał"... Faceci bywają wredni i kobiety traktują jak trofeum a nam przyklejają łatkę ŁATWA i pamiętaj szanuj siebie to i inni będą Cię szanowali!!!

6

Pamietaj,ze nawet po upojnej nocy przychodzi dzien a w slonecznym swietle skrepowanie i niezrecznosc sytuacji. Po jakims czasie tez niesmak do samej siebie. Zycze Ci fajnego faceta na stale smile

7

spróbuj. ja spróbowałam takiego seksu bez zobowiązań i mimo, że uważam, że nie miało to później dobrych skutków - absolutnie nie żałuję! dlaczego? dzięki temu lepiej poznałam siebie i nauczyłam się czegoś o sobie i innych.

8

wszystko to może okazać się prawdą co tu napisano..
możesz żałować możesz się z tego cieszyć, możesz płakać, możesz wyciągnąć coś z tego na całe życie towarzyskie.
ja nie próbowałam czegoś takiego:P
teraz jest póki co za późno-stały związek tongue
ale nie wiem czy bym mogła.. smile
może.. po długim związku człowiek patrzy pewnie zupełnie inaczej na życie, ale kto wie jak to 'inaczej' by u mnie wyglądało.
oj..wracam do picia kawy.. tongue

9

Oj to chyba masz racje paranoja. Będziesz tego żałować albo i nie zależy jaki masz charakter.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024