Facet rozwodzi się z żoną. Zostawia żonie mieszkanie. Po 5 latach jego była wychodzi za mąż, o on w czasie gdy trwa jej wesele, ściąga z drzwi mieszkania swojej byłej tabliczkę z ich nieaktualnym nazwiskiem.
hehehe bez sensu jak dla mnie. Dziecinada ![]()
Jaki mściwy....To bez sensu,przecież to on sie rozwiódł....
4 2008-10-28 19:16:30 Ostatnio edytowany przez Malwinka317 (2008-10-28 19:16:57)
Tylko chłopy mają takie dziecinne pomysły.....Ehhh....
A na pewno to ten były mąż? Patrzcie.......... jednak gościu śledził losy byłej żony....... wiedział,że tabliczka z nazwiskiem już nieaktualna...... zaoszczędził wykręcania śrubeczek.
a mi się wydaje że facet jednak cośczuje do byłej
jak w jakiejs tlenoweli
mężczyźni są chwilami nie do ogarnięcia,ale nie znamy dokładnego przebiegu ich rozstania i nie wiadomo czyja to była inicjatywa,fakt że musi coś do niej czuć skoro zdecydował się na taki gest,zżerało go że jakiś gość zamieszka w ich byłym domu a jak sobie pomyślał,że do tego przekroczą próg mieszkania( po ślubie) z jego nazwiskiem na drzwiach chłopina nie wytrzymał.
A skąd wiadomo , że to jej były mąż ściągnął tą tabliczkę ? Skoro to się stało podczas jej wesela , to chyba nie mogła tego widzieć...No chyba , że....
Ciagle zwizany emocjonalnie z przeszloscia,chore po pieciu latach!zaplanowal to i co jeszcze?
11 2012-03-01 11:00:03 Ostatnio edytowany przez hanna2007 (2012-03-01 11:06:17)
co tam byly facet tlumaczyl sie swojej bylej zonie ze ja dla niego bylam znajoma he..he...