To pytanie kieruje do kobiet niesmiałych.odpowiedzcie mi jak okazują zainteresowanie facetem kobiety niesmiałe??
Chyba wszystko jest nieśmiałe ...
Nieśmiały uśmiech,spojrzenie ,rumieniec.
Ale tak naprawdę wszystkie kobiety reagują tak samo po prostu nie mogą oderwać oczu...Na tym forum są same śmiałe kobiety.
Poprzez jakąś swoją niezdarność wynikająca z nieśmiałości..?
Chyba wszystko jest nieśmiałe ...
Nieśmiały uśmiech,spojrzenie ,rumieniec.
Ale tak naprawdę wszystkie kobiety reagują tak samo po prostu nie mogą oderwać oczu...Na tym forum są same śmiałe kobiety.
nie moga oderwac oczu...ciekawe,ale moze byc mylace.jakies inne przykłady??
nie wiedzą co zrobić ze swoim ciałem, jak siąść, co zrobić z rękami. czasami poprawią włosy. mniej mówią bo bardziej im zależy i ważą każde słowo.
patrz na oczy one nie kłamią.
.
patrz na oczy one nie kłamią.
ojj akurat z tym to ja mam problem;p jak i pewnie wiekszosc facetów;p podobno jak kobieta ma "maslane" oczy tzn.ze sie jej facet podoba.ale co to sa "maslane"oczy to ja zupelnie nie wiem;p
Kobiety niesmiałe pewnie będą się bały okazać zainteresowanie chłopakowi nie mając pewności, że on jej chce. Zatem kobieta nieśmiała pewnie będzie sprawiać wrażenie totalnie niezainteresowanej. Rzadko się odzywać, nawet może sprawiać wrażenie, że jest zniezadowolona, że musi np. prowadzić długą rozmowę (to byłby dla niej duzy stres), będzie mieć problem aby odpowiadać na pytania, odpowiedzi jej będą strasznie oszczędne. Jednocześnie kiedy zauważy, że jej adorator traci nią zainteresowanie może się wówczas ozywić i stać się ukąśliwa! Może też np. mieć nieporadne ruchy ciała (podknięcie, coś upuścić itp.), albo coś powiedzieć bez ładu i składu... przez co będzie się czuła jeszcze bardziej zażenowana.
Kobiety niesmiałe pewnie będą się bały okazać zainteresowanie chłopakowi nie mając pewności, że on jej chce. Zatem kobieta nieśmiała pewnie będzie sprawiać wrażenie totalnie niezainteresowanej.
czyli niedostepnej:/ i faceta to moze zniechecic,ze go olewa.;/ łee,nadal jestem w kropce;p ah te niesmiale kobiety;p
A może chodzi o nieśmiałego Pana? Czekasz aż dziewczyna, która Ci się podoba da Ci jasno do zrozumienia: próbuj, jestem nieśmiała, ale próbuj. A może spróbuj nie czekając na taki sygnał?