krecone grube(puszyste) wlosy jak je uskromnic... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » krecone grube(puszyste) wlosy jak je uskromnic...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez tygrysica (2011-03-18 15:56:06)

Temat: krecone grube(puszyste) wlosy jak je uskromnic...

Witam ;)mam krecone wlosy i wszystko by bylo fajnie jakby nie byly ciezkie do ulozenia mam lekko wycieniowane i chce je wszystkie sciac na prosto aby sie nie krecily jak myslicie czy to cos pomoze dodam ze mam grube wlosy nie uzywam prostownicy i nie chce po umyciu sa straszne uzywam lokosuszarki ale sa straszne fale moze ciecie na prosto je uskromni beda ciezkie  i moze nie beda tak sie krecic . Ale teraz prozba do was drogie forumowiczki moze znacie jakies domowe sposoby lub preparaty dostepne w aptekach zeby uskromnic nielad osobiscie wolalabym domowe sposoby... zachecam wszystkich do pisania kazda odpowiedz jest dla mnie wazna wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: krecone grube(puszyste) wlosy jak je uskromnic...

Ja też mam ciężkie włosy ale proste i nie mam możliwości sobie zrobic kręconych! A tak strasznie bym chciała! Nie moge patrzeć jak wszystkie dziewczyny z kręconymi włosami je prostują i niszczą!
Może się zamienimy włosami? wink

3

mozemy ja po umyciu mam strazne jak wezme na lokosuszarke to nir narzekam musze tylko delikatnie posmarowac jedwabem ale mam okragla buzke wiec lepiej zciac na prosto niech sobie rosna beda mi wydluzac twarz;)

4

Jesli zetniesz je na prosto to napewno nie będa się tak mocno kręcić!
To co kiedy zamiana? wink

5

Racja, jeśli zetniesz je tak jak się ścina proste włosy to nie bedą sie tak mocno kręcić ale nie bądź pewna że bedą Ci sie wtedy bardziej podobać smile ja tez kiedyś wpadłam na ten pomysł i poprosiłam moją fryzjerkę żeby ścięła je tak jak ścina włosy proste big_smile efekt był taki że dopóki nie odrosły mi troszkę żebym mogła iść znów do fryzjera nosiłam spięte w kucyk..fakt że nie kręciły się tak bardzo ale nie były też poste...po prostu zrobiły się troche fale, od spodu loki a trochę proste big_smile starsznie to wyglądało..

6

Zgodze się z Tobą Gossipgirl, takie loczki ścięte na prosto nie zawsze muszą ładnie wyglądać.

7

wiecie co dziewczyny scielam je i jestem zadowolona;) wlosy ladnie sie ukladaja i nie pusza sie jedynie sa grube ale to nie problem

8

No to cieszymy się, że się odważyłaś no i że efekt sie podoba big_smile

dużo zależy też od techniki ścinania, włosy kręcone żeby się ładnie i łatwo układały ścina sie chyba pod odpowiednim katem czy jakoś tak..nie znam sie na tym ale wiem z własnego doświadczenia, że nie w każdym salonie Panie fryzjerki są przygotowane do ścinania kręconych i tną tak samo bez względu na rodzaj włosów hmm

9

Mam ten sam typ włosów, grube, puszyste i kręcone. Raz w życiu ścięłam je na prosto i żałowałam, bo ..no po prostu wokół twarzy miałam jeden wielki trójkąt. Każda końcówka, żyła swoim życiem. Teraz mam bardzo mocno wycieniowane i jestem bardzo zadowolona! Włosy ładnie się kręcą, są lekkie, nadal gęste i bardzo łatwo zrobić z nich ciekawą fryzurę;)

10

Ścięcie może dać tu rezultaty.

Cieniowanie  kręconych włosów było złym pomysłem według mnie, powinnaś wrócić do prostych wink

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » krecone grube(puszyste) wlosy jak je uskromnic...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024