Za czy przeciw?
Ja jestem jak najbardziej za;))!!!!!!
Za!!!!
Zdecydowanie za!
przeciw.......... ale ja jestem starego bicia- więc nie jestem "opiniodawcza" czy "opiniotwórcza"??????????
Zdecydowanie ZA i to już od chyba 5-6 lat...oj kiedy to było....
A ostatnio dużo się słyszy o depilujących się facetach,a co Wy o tym sądzicie??
Moj sie goli w tych miejscach, na moje zyczenie z reszta
Draznia mnie wlosy w okolicach intymnych a szczegolnie kiedy w gre wchodzi milosc francuska ![]()
Ja również zdecydowanie za.Mój również goli się na moją prośbę.
no to dziewczyny prawie wszystkie jestesmy ''za ja rowniez
Witam wszystkie Panie ![]()
Jestem tutaj "nowa" ...więc jeśli chodzi o mnie to jak najbardziej również jestem "za" depilacją miejsc intymnych zarówno u nas - kobiet jak i płci przeciwnej
lecz osobiście ja i mój partner nie depilujemy się - jego pociąga i podnieca mój zarost, natomiast ja wolałabym żeby golił się "tam"
Niestety nie mam odwagi powiedzieć mu o tym eh
Ja również wolałabym golić sie "tam" u siebie ze względów estetycznych...tylko, że mam obawy co do tego ![]()
Proszę o porady ![]()
Pysial, jak mu wprost nie powiesz, to on Ci tego nie odczyta z myśli. W związku najważniejsza jest szczerość. Zwyczajnie go poproś i wytłumacz dlaczego byś chciała, żeby się golił.
Widzę, że jak faceci się golą to najczęściej na prośbę swoich kobiet
Ja też jestem za. Spotkałam się już z opiniami, że facet nie powinien depilować się w miejscach intymnych bo to niemęskie, ale ja mam na ten temat zupełnie inne zdanie ![]()
Jak najbardziej jestem za ,mam obrzydzenie do włosków.
też jestem za za za za nawet ze względów estetycznych i higienicznych
Jestem jak najbardziej za.
jakich kremów do depilacji używacie?
ZAAAAAAAAA:)
Za, szczególnie latem.
Czy należy się ogolić podczas wizyty u ginekologa?
Golicie się 'po całości'? Wielu lekarzy uważa że nie powinno się golić.
A jak jest u Was?
Witajcie, tez jestem nowa tu ale powiem jedno - jestem ZA!!! jak najbardziej. Niestety moj nie chce sie golić i juz argumentów brak mi no ![]()
Jak najbardziej 'za" odkąd zrobiłam to pierwszy raz
osobiście czuję się super jak jestem gładziutka
jakoś tak mi czyściej i w ogóle ![]()
i wszystko byłoby piękne, gdyby nie to że moje włoski odrastają dosyć szybko a na dodatek takie klujące i ciemne ;/ wygląda to brzydko ;( i aż nie mam ochoty wtedy na igraszki bo mimo tego że mój partner to rozumie to ja się tego wstydzę ;( kremy odpadają bo sobie zwyczajnie nie radzą ;/ wosku czy depilatora tam nie przyłożę ;/ a na dodatek po depilacji nóg włoski mi niesamowicie wrastają więc boję się że tutaj byłoby tak samo ;/
Jak najbardziej 'za" odkąd zrobiłam to pierwszy raz
![]()
osobiście czuję się super jak jestem gładziutkajakoś tak mi czyściej i w ogóle
i wszystko byłoby piękne, gdyby nie to że moje włoski odrastają dosyć szybko a na dodatek takie klujące i ciemne ;/ wygląda to brzydko ;( i aż nie mam ochoty wtedy na igraszki bo mimo tego że mój partner to rozumie to ja się tego wstydzę ;( kremy odpadają bo sobie zwyczajnie nie radzą ;/ wosku czy depilatora tam nie przyłożę ;/ a na dodatek po depilacji nóg włoski mi niesamowicie wrastają więc boję się że tutaj byłoby tak samo ;/
gossipgirl spróbuj u kosmetyczki. Naprawdę, może ktoś może Ci kogoś dobrego polecić (bo to ważne na początek). Ja miałam bardzo podobny problem, aż kiedyś w pracy dostałam bon na wizytę w salonie kosmetycznym. Najpierw poszłam na masaż i tam czekając poczytałam o depilacji i tak się zaczęło. Niestety nie stać mnie na chodzenie tam cały czas bo to taki salon mocno luksusowy, ale dzięki temu się przełamałam i znalazłam inny salon (nieco tańszy ale też świetny). A dobrze zrobiony wosk (przynajmniej u mnie), powoduje, że włoski odrastają wolniej i są słabsze. Poza tym są też preparaty przeciw wrastaniu włosków (veet), ale to raczej nie na okolice intymne.
Powodzenia
również jestem za.
u facetów również. Mojemu kiedyś wspomniałam, że nie lubię włosów tam, to się zgolił. A teraz mówi, że nie wyobraża sobie żeby znów tam mieć włosy
fakt. też sobie tego nie wyobrażam u siebie ![]()
Kochana Kobietko;) nie pozwol sobie na takie traktowanie. przecierz nie mozesz zyc z mysla,ze jesli wstanie i bedzie zly..to odejdzie. Twoj mezczyzna jest strasznie niewporzadku Wobec Ciebie...daj mu do zrozumiemnia,ze masz tego dosc..i albo sie zmieni..albo zaczniesz inaczej go traktowac. Zapytaj..czy mu na tobie zalezy..czy Cie Kocha..czy warto dalej budowac razem przyszlosc?? jesli ten mezczyzna nie jest godzien Twojej milosci i staran..poprostu daj mu to do zrozuminia. i to Ty postaw mu warunki. Pozdrawiam gORĄCo;))
Jestem za ![]()
Sama nie wyobrażam sobie inaczej ![]()
Mój facet goli sie wtedy, kiedy ja mam na to ochote, choc czasem zrobi mi mala niespodzianke i ogoli sie sam ![]()
Moj sie goli w tych miejscach, na moje zyczenie z reszta
Draznia mnie wlosy w okolicach intymnych a szczegolnie kiedy w gre wchodzi milosc francuska
mó to samo, ja też! nie wyobrażam sobie "krzaków" ![]()
za i u mnie i u niego...
hej
a czego używacie do depilacji miejsc intymnych? ile kosztuje taki zabieg u kosmetyczki? jest bolesny? co jaki czas trzeba go powtarzać?
Jestem jak najbardziej za. Według mnie (w szczególności latem) takie miejsce gdy jest "zarośnięte" wygląda bardzo nieestetycznie. Zimą depiluję je ale ok. 4 razy w miesiącu i przed wizytą u ginekologa. Latem depiluję często, gdy tylko stwierdzę, że mnie drażnią włoski, lub wystają spod stroju kąpielowego, tudzież bielizny, usuwam je od razu. Mój M. nie goli się "na zero" ale przycina na króciutko.
Jestem za ale tez nie do konca. Bo chyba przez takie golenie sie teraz dorobilam grzybicy i bakterii w pochwie... maja łatwiejszy dostep
. Co do kremu do depilacji. W okol warg sromowych możesz używać kremu ale przy wargach tylko i wylacznie maszynki i to bez żadnej pianki! tylko sama, bez niczego. Golenie się kremami jest strasznie czasochłonne. Kremy są dużo lepsze bo wloski ktore odrastaja nie są grube i ciemne jak przy po maszynce. Jednak jesli ktos goli sie tylko kremem w kazdym miejscu to to zajmuje z godzine... wiem po sobie. Od kiedy depiluje się maszynka, na całość schodzi mi niecałe 30 min. Przy wargach sromowych jestem strasznie ostrozna i dlatego tak dlugo mi schodzi, ale i tak nie moge sie tam wygolic dokladnie bo zazwyczaj sie boje że niechcacy sobie przetne... i ten strach mnie paralizuje... ;/
Jako, że jestem starej daty to nigdy nie miałam okazji depilacji okolic intymnych. Kilkanaście lat temu nie było takich mozliwości i nie miałam takiej potrzeby. Ale wiadomo, że higiena oraz estetyka idą naprzód. Choć ja chyba sie nie przemogę.
Jeśli moja matka się goli to chyba jest to już całkowicie normalne ,( okazło się całkiem przypadkiem gdy byliśmy na basenie całą rodziną i moja żona powiedziała że jest w szoku bo nasze mamy są w prawie takim samym wieku czyli tuż przed 60tką i jej mama zupełnie nie goli się i ma "bobra" a moja jest gładka jak niemowlak ![]()
Golic golic to juz standard ale chyba najlepiej usunac laserem, teraz sa rozne na rynku nawet jest taki ktory jest zupelnie bezbolesny nawet w tych okolicach ( vectus) i szybki. Straszna ulga komfort no i sie nie zatniesz
)
Też jestem za. Ja i mój partner chodzimy tam łysi
Obje z własnego wyboru, ale nie wyobrażam sobie miłości francuskiej z nim, gdy ma tam zarost. Pewnie tak samo to wygląda z drugiej strony.