witam serdecznie
jestem pierwszy raz na forum i nie wem od czego zaczac? tak czy inaczej potrzebuje kogos z kim moglabym porozmawiac.Niestey tutaj gdzie mieszkam nie znam duzo ludzi nie mam z kim pogadac,spotkac sie czy isc na babskie zakupy itp itd w zwiazku czuje sie samotna nic mnie nie cieszy....? jesli jest ktos ze slaska cieszynskiego to zapraszam na gg 10807599
witaj, posyłam uśmiech;)
Witam :)Chętnie z Tobą porozmawiam ![]()
Post przeniesiony:
Witam!
Tak dziwnie się składa ,że wydarzenia ostatnie mojego życia skłoniły mnie do odwiedzenia tej strony w internecie. Jestem z zawodu nauczycielem , jak i również socjoterapeutką .Zawód wyuczony i wykonywany od ponad 20 lat. Zawsze chciałam pomagać innym.....gorzej jest z pomocą dla siebie.Oprócz tego jestem jeszcze żoną i mamą dwóch wspaniałych dzieci. Ostanio w moim życiu wiele sie wydarzyło osobistym i zawodowym i to skłoniło mnie do podzielenia się właśnie na tym forum swoimi problemami.Myślę ,że każdy ma swoje problemy ale w życiu Miłość jest najważniejsza.....bo jeżeli jej nie ma tak jak u mnie to właśnie wtedy dzieja się takie rzeczy jak zdrady, rozstania i rozwody.Czy kobieta jeżeli czuje się odrzucona i nie spełniona w związku może szukać innej miłosci? Czy może trwac w tym marazmie?Bądzmy szczerzy facet jeżeli poczuje grunt inny to dla niego nie ważne są juz dzieci,żona i to wszystko co przeżyli...Kobieta jaka by nie była zawsze myśli o dzieciach jeżeli jest Matką ...a nie samotną dziewczyną.Może to tyle na poczatek chyba nie jestem jeszcze gotowa o tym wszystkim mówic co przezywam.....co mnie boli...jak długo wytrzymam....i czy czas cos zmieni....