Cześć wszystkim !!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

1 Ostatnio edytowany przez CONIX71 (2008-10-14 20:08:51)

Temat: Cześć wszystkim !!!

Co prawda tytuł forum sugeruje, że powinny przeważać tu kobiety ale samotność doskwiera nie tylko wam. Tak, tak, wbrew utartemu schematowi, że faceci to twardziele to i w ich oczy potrafi zaglądnąć samotność i zrobić niezłe spustoszenie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć wszystkim !!!

nie jestes jedynym z rodzaju 'on' . jou! x)

3

Ello !! Opowiedz nam coś więcej o sobie smile

4

Witamy i do uzupełnienia profilu (szczegóły w dziale : nasze kobiece forum) zapraszamy smile

5 Ostatnio edytowany przez CONIX71 (2008-10-15 08:56:39)

Hej, Hej profil uzupełniony, a samym mnie kilka słow 37 wiosenek, rodowity Krakowianin, przedstawiciel męskiego gatunku. Od 10 lat w związku którego od dobrych paru lat tak napawdę nie ma... To tak na początek. Jak zadomowię się tu to z pewnością odkryje więcej o sobie.

6

Witaj miło.......... czuj się tu dobrze.......

7

Cześć CONIX71 smile

8

Witaj Conix Panowie są bardzo mile widziani, a także ich męskie spojrzenie na nasz kobiecy świat, oczywiście my również Tobie służymy radą smile

9

Bardzo chętnie podzielę się męskim (moim) spojrzeniem na kobiecy świat :-)

10

Conix71 - widzę,że coraz więcej nas z Krakowa smile Pozwólcie ,że i ja się dopisze do klubu Netkobiet smile Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i liczę na wiele fajnych dyskusji smile

11

CONIX- skąd ten nick? Jeśli można zapytać smile

12

Ansja napisał/a:

CONIX- skąd ten nick? Jeśli można zapytać smile

Swego czasu prowadziłem wraz z kolegą sekcję rowerów górskich przy jednym z MDK w Krakowie a że firma produkująca pewne podzespoły (tzw stery do kierownicy) do tych jednośladów ma taka nazwę więc i stąd ten nick bo taki się przykleił wtedy do mnie :-).

13

Hmm.. ciekawe smile

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim !!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024