upodlenie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: upodlenie

dzisiejszy dzien byl zdecydowanie najgorszym w moim doczesnym zyciu,swiadomosc utraty mezczyzny ktorego bardzo kocham a raczej jego milosci i szacunku do samej siebie odbiera mi chec zycia...
w listopadzie ubieglego roku moj chlopak mi sie oswiadczyl, a kilka dni pozniej zaczal strasznie marudzic-poklocilismy sie strasznie-przy okazji tego wszystkiego mialam dziwne przeczucie ze on sie oddalil bardzo,nie chcialam grzebac w jego telefonie,wiec zapytalam wprost co sie dzieje?poprosilam o szczerosc,powiedzial ze spotkal sie z byla dziewczyna-tlumaczac ze ona chciala tylko porozmawiac z nim bo ma problemy,spotkali sie u niego w domu,przysiegal ze nic sie nie wydarzylo,zlamal mi serce bo przy okazji tego wszystkiego bardzo niewyrozumiale mnie potraktowal,twierdzac ze nic sie nie stalo,wiem ze ja przytulil wtedy-moj chlopak tulil inna kobiete,obiecal ze to sie nigdy nie powtorzy i ze on mi wszystko wynagrodzi,ja stalam sie nieufna i podejrzliwa-on nie potrafil tego zrozumiec,stal sie chlodny,ufalam ze to sie skonczy i pojdziemy dalej,bardzo chcielismy miec dziecko,ja bylam najszczesliwsza na swiecie,ale on sie oddalal a ja probowalam to nadrabiac kolacjami,ladna bielizna,komplementami,kilka dni temu powtorka jego zly humor,mowienie mi przykrych rzeczy,kolejna kobieta,jak ja mam zyc?ciagle jestesmy razem bo on nie chce odejsc,a ja ciagle go kocham

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: upodlenie

O związek nie zawalczysz w pojedynkę, a u niego nie widać chęci pracy.

O niektóre rzeczy, nawet miłość, czasami nie warto walczyć, bo po prostu marnujemy czas, spalamy się, a i tak nic z tego nie będzie.

3

HEART Twoj chlopak zdaje się nie ma pewności czy chce z Toba spedzic reszte życia...
Może Go zapytaj jak sobie dalej wyobraża Wasz związek.nie chce sie wyprowadzic...hm...może z innych wzgledow niz milośc do Ciebie...wiem ze to brutalne co pisze ale tak może byc...

4

on ze mna nie mieszka ,mieszkam sama, tu nie chodzi o jego wyprowadzenie sie ode mnie

5

wlasnie z nim rozmawialam,jeszcze sie ze mna kloci-krzyczy....twierdzac ze ja mam paranoje,ze on nic nie zrobil i ze to moja wina,jak z nim rozmawialam,to twierdzil, ze zrobi wszystko zeby odzyskac moje zaufanie i ze mnie kocha,nie rozumie przy tym ze ja przezywam pieklo

6

Lepiej, że to się dzieje teraz, a nie wtedy gdy bylibyście już po ślubie.  Chłopak ma problemy z wiernością, funduje ci cierpienie trzy miesiące po oświadczynach - to nie jest dobra prognoza na przyszłość!

7

tak ciezko mi odejsc od niego,w zasadzie to on juz odszedl ode mnie, boze jak to boli

8

jak kolejna kobieta to czemu twierdzi że nic nie zrobił ? co się dokładnie stało z tą druga kobietą ?

inicjatywa oświadczyn "wyszła " z jego strony ?

ile macie lat ?

odszedł od Ciebie ? co powiedział ?

myśl w tej chwili o Swoim szczęściu i o Sobie !

9

tak inicjatywa oswiadczyn wyszla z jego strony,ja nie jestem latwym czlowiekiem i wiem to,po tym jak zaryzykowal nasz zwiazek spotykajac sie ze swoja eks ja przestalam mu ufac,w zasadzie to ostatnio nabieralam zaufania do momentu kiedy nie zaczela pojawiac sie z jego strony te same oznaki co wczesniej-zly humor,krytykowanie mnie,wysmiewanie,klotnie,raz jak chcialam sie przytulic do niego to zrobil mi straszna awanture,jak sie rozplakalam to mi powiedzial, ze jestem zalosna i ze lzy odpychaja mezczyzn od kobiet:(,nie wytrzymalam oststnio jak juz zaczal sie zachowywac na maksa chamsko i powiedzialam mu ze mam wrazenie ze od nastepnego dnia bede singlem,nie wspominalam mu nic o moich dziwnych przeczuciach, wtedy on mi powiedzial ze w takim razie to on w koncu bedzie mogl sie zaczac spotykac z 'ta' dziewczyna-o ktorej myslalam!!!!-w ogole jaki zbieg okolicznosci!!! nie wytrzymalam i kazalam mu wyjsc z mojego mieszkania

10

ale wrocil tego wieczoru pozniej,a rano znow zaczal wykrzykiwac mi w twarz ze ja go sprowokowalam-mowiac ze bede singlem,a ta dziewczyna i jego relacja z nia nie wiem na jakim sa stadium-zauroczenia chyba,moze czegos wiecej nie wiem,w kazdym razie on twierdzi ze ona jest nie istotna-ale gdyby byla nie istotna to dlaczego czulam ze inna kobieta jest powodem takich a nie innych jego zachowan,w koncu po klotniac po ktorych on twierdzi ze nic zlego sie nie stalo!!!-obrazajac mnie przy okazji tego wszystkiego,dalej twierdzi ze mnie kocha i w ogole-ze nic sie nie zmienilo,po tym wszystkim nawet nie probuje o mnie walczyc-ja nie czuje tego ze on mnie kocha,to wszystko sprawilo ze jestem na maksa nieszczesliwa sama ze soba,czuje sie brzydka i w ogole,aseksowna...... ja wiem ze mezczyzni czesto uciekaja w ramiona innych kobiet gdy w zwiazkach pojawiaja sie problemy-powodujac tym samym jeszcze wieksze problemy i rujnujac wlasne kobiety

11

i gdy ja mu mowie ze tak zmienilo sie-dla mnie to wszystko to takie zdrady-on wpada w furie-nie probujac mnie zrozumiec,nie trzeba sie przespac z inna kobieta by zdradzic-tak naprawde to nic takiego w porownaniu do zdrady emocjonalnej,zdradzonego zaufania i poczucia bezpieczenstwa-tymbardziej ze jedno takie doswiadczenie juz mielismy i on widzial jak mi ciezko sie z tym pogodzic,ja moze rzeczywiscie jestem przewrazliwiona na punkcie zaufania-ciezko mi ufac,bo moj poprzedni facet odszedl ode mnie bez slowa pewnego dnia

12

ale przecież "TEN" ktoś Cię nie kocha i nie szanuje w Twoich wypowiedziach jest za dużo złych
rzeczy na to aby ten związek był szczęśliwy w normalnych związkach i w prawdziwej miłości
na takie sytuacje nie MA MIEJSCA

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024