sztuczne rzęsy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 do 65 z 97 ]

1 Ostatnio edytowany przez sueno6 (2008-10-06 10:59:30)

Temat: sztuczne rzęsy

Witam!

Czy ktoś może eksperymentował ze sztucznymi rzęsami, czy wyglądają jak sama nazwa wskazuje na rażąco sztuczne, a może naturalnie czy wogóle warto?
Oczywiście nie chodzi mi o takie codzienne ich zakładanie, ale okazjonalnie-na jakies imprezy itd..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: sztuczne rzęsy

przyłączam sie do pytania, bo tez bym chciała sie dowiedzieć czegos więcej wink

3

Zależy zy wygladaja sztucznie czy subtelnie od Ciebie samej  wink w sumie sama ich nie uzywalam, ale za to moja kolezanka bardzo chetnie na rozne imprezy je doklejala wink. I powiem szczerze, ze wyglada to świetnie i spojzenie jest niesamowicie glebokie, oraz oko jest optycznie wieksze. Tylko polecam [z wiedzy mojej kumpeli tongue] takie pojedyncze sztuczne rzeczy, ktore naklada sie penseta jedynie na kacik zewnetrzny oka (badz od upodobania),bo sa rowniez dostepne a rynku sztuczne rzesy na cala powieke, a to wyglada dosyc ciezko i i brzydko.
Tylko zanim bedzie juz sie nimi bawic przed impreza, to polecam wczesniej troszke pocwiczyc, bo to wymaga malej wprawy wink.

Pozdrawiam wink!

4

Ja bardzo polecam!!Moje doswiadczenia ze sztucznymi rzesami sa bardzo dobre...zawsze robie furore na imprezach;)

5

Ja jeszcze nigdy nie próbowałam. wink
Ale mam DOŚĆ ddługie rzęsy więc raczejj nie zamierzam.

6 Ostatnio edytowany przez JaCzyliOna (2009-01-20 15:36:19)

DuŚś napisał/a:

Ale mam DOŚĆ ddługie rzęsy więc raczejj nie zamierzam.

pozazdroscic:)

7

większość osób myśli że przyklejam...

8

Jeśli boicie się ze sztuczne naklejane rzęsy będą sztucznie wyglądać  to zawsze można sobie przedłużyć metodą jeden do jednego,trzyma się naprawdę bardzo długo,ok 3 tygodnie bez uzupełniania,a jeśli uzupełniasz to można nawet rok chodzić,nie trzeba malować. bardzo polecam. jeśli ktoś będzie zainteresowany to podam namiar.

9

Ja gdy pracowałam w salonie uczyłam się doklejać ale kępki rzęs. Wygląda to rewelacyjnie, nie jest to trudne w nakładaniu i nie ma obaw że odpadną, przynajmniej te których ja używałam. Polecam

10

ja przykleiłam kilka razy i polecam. jednak to czy szybko odpadną czy nie generalnie zalezy od tego jak się je przyklei. potrzeba dość dużo perecyzji, żeby zrobić to dobrze.

11

Klara1204 napisał/a:

Ja gdy pracowałam w salonie uczyłam się doklejać ale kępki rzęs. Wygląda to rewelacyjnie, nie jest to trudne w nakładaniu i nie ma obaw że odpadną, przynajmniej te których ja używałam. Polecam

a jakich używałaś?:)

12

Nie podam Ci nazwy, bo nie znam. Ja juz je miałam w salonie i nic nie pisało na nich. Wiem tylko, że mozna je bez problemu dostać w sklepie kosmetycznym. Moje klientki zawsze były zadowolone z nich big_smile

13

Szkoda, że to takie czasochłonne, sam zabieg i potem uzupełnianie. Ja kiedyś miałam tipsy i tak mi się nie chciało pilnować terminów uzupełniania... z rzęsami też tak pewnie jest ...

14

Ja miałam pare razy sztuczne rzęst jednak trzeba uwarzac na klej bo raz zalałam koncik i nie było fajnie ale poza tym ok

15

hmmm szczerze mowiac  tak,  mi to nawet wyszlo bo nikt nie zauwazyl ( dalam za nie 65 zl)   ale musialam czarna kreske na powiece zrobic   smile  ale wyszlo seksi smile

16

Mi chłopak nie pozwolił ich kupić hmm
mam w sumie swoje długie i gęste, ale czasami chciałabym zaszaleć...
można kupić już za 20zl fajny zestaw 60 kępek i do tego klej wink
Może po kryjomu kupię, a potem sam będzie zadowolony...hehhe big_smile

17

Ja używałam kępek rzęs- i efekt jest super.

teraz planuje zaopatrzeć się w rzęsy wink opisze efekt jak już je założe wink

Rzęsy mam długie i gęste ale musze tuszować bo raczej są jasnego kolorku;)
w sumie rzęs nigdy za dużo wink

18

ja używałam kępek rzes- wygladaja rewelacyjnie! smile i sa dwa rodzaje - jedne nieco dłuzsze coby wydluzyc nasze rzesy, a drugie krotsze ale gestsze smile fajnie jest polaczyc oba warianty razem smile od zewnetrznej str oka przykleic te dluzsze a potem te gestsze smile

19

zakladanie rzęs na stale jeden do jeden to po prostu rewelcja! mam takie sliczne naturalne rzęski, nie w ogole poznac ze sa sztuczne, mam swoje dlugie i chodzilo mi tylko o to aby je zagescic i efekt jest super! polecam kazdemu, mozna pojedyncze rzesy uzupelniac po ok miesiacu, to nie jest tak jak z tipsami ze meczysz sie z odrostami itd , idziesz jak widzisz gdzies jakas brakujaca rzese itd albo chcesz zmienic sobie na grubsze albo na dluzsze, fajna sprawa na basenie wygladasz zawsze ladnie , na plazy slonce nie straszne bo nie potrzeba a wrecz nie mozna uzywac maskary na te sztyczne, ewentualnie na te dolne, mam namiary na kosmetyczke ktora jest ekspertem w tej sprawie z poznania , jak cos to pisac, za usluge zaplacilam 250 a w tym dostalam jeszcze kosmetyki i wazne ze nie wygladam jak te sztuczne lalki tylko naturalnie smile pozdrowionka

20 Ostatnio edytowany przez Ina (2010-01-05 15:25:16)

sztuczne rzeski na prawde wygladaja elegancko.

jeszcze nigdy nie uzywalam ich, ale juz pomagalam kolezance, zeby je przykleic.
Ona wyglada jak inny czlowiek smile kazde pierwsze spojrzenie szlo na jej oczy .
Ja tez mam dosc dlugie rzesy, dla tego nie mialam jeszcze sztucznych.

21

Ja mam krótkie, wyglądają przyzwoicie tylko jak sobie je pomaluję. Nie chciałabym w takich chodzić, ale się zastanawiam czy kiedyś dla draki na imprezę sobie nie dokleić;) Koleżanka mi ostatnio pokazała taki filmik. To są dopiero oczy!:) http://www.youtube.com/watch?v=bHVOxhEpjp0

22

zachecające, chyba sama sobie sprawie:D moje rzęsy nie są jakieś ekstra długie chociaż podobno też wcale nie takie krótkie jednak żeby ładnie wyglądały musze malować:/

23

czesc.
Mam pytanie. Chodzę od jakiegos czasu do masażysty. Fajny facet. OPd razu zauwazyl moje rzesy. Przyznalam mu sie  ze mam sztuczne. W zwiazku z tym wywiązała sie pewna rozmowa  zadal mi pytanie. na ktore ne miałam odpowiedzi. "czy jak by zdobył kwalifikacje i umiejętności przyklejania rzes to czy  kobiety kozystały by u niego z takich zabiegów. czy wykonywanie zabiegu przyklejania sztucznych rzes przez mężczyznę zachęciło by kobiety czy raczej nie czuły by zaufania do takiej osoby i wolały by robić to u kobiety???
powiedziałam ze musze popytac koleżanek i dam mu odpowiedź  przy najbliższym spotkaniu.
Co o tym myślicie.?
Macie jakieś pomysły, sugestie?

24

hehhe
może być facet jak dla mnie bez różnicy!!

25

Na rynku dostępnych jest wiele rodzajów sztucznych rzęs: kępki i rzęsy na pasku o różnej długości, gęstości, z ozdobami lub bez, w różnych kolorach. Decyja, które rzęski wybrać, zależy od okazji. Dla subtelnego podkreślenia oka polecam kępki rzęs: 2-3 sztuki trochę dłuższe od naturalnych doklejamy pomiędzy naturalnymi rzęsami zaczynając od miejsca, w którym rośnie druga lub trzecia naturalna rzęsa licząc od zewnętrznego kącika. Kolejne kępki doklejamy obok kierując się ku wewnętrznej części oka. Ten zabieg będzie wyglądał bardzo naturalnie a jednocześnie ładnie "otworzy" oko.
Na "większe wyjście" można zastosować więcej kępek lub zaszaleć z tymi na pasku, ale w tym drugim przypadku musimy pamiętać, że te rzęsy już wyglądają na sztuczne.
Można skusić się oczywiście na rzęsy doklejane metodą 1:1, które utrzymują się od 4-6 tygodni. Są one wygodne, ponieważ nie trzeba ich już malować. Nie jest to jednak zabieg tani, tym bardziej, że nie warto tu oszczędzać, ponieważ rzęsy muszą być odpowiednio dobrane do naszych naturalnych oraz profesjonalnie doklejone, no i jeśli chcemy utrzymać efekt na stałe, po ok. 3-4 tygodniach należy je uzupełnić.
Dla pań zaczynających dopiero eksperymenty ze sztucznymi rzęsami zdecydowanie polecam wypróbować kępki.

26

Raz spróbowałam i wypróbowałam właśnie kępki...a że zależało mi na naturalnym efekcie - dodałam tylko po 3 kępki na każdej powiece...byłam zadowolona, mimo że po przespanej nocy rano kępki były niestety już na poduszce wink
A gdy chciałam po 3miesiącach powtórzyć podobny zabieg - klej stał się już jakiś dziwny i kępki nie chciały się dobrze trzymać hmm
Tak więc - dobrze jest zakupić bardzo dobry klej - bo bez niego strach przed odklejeniem będzie duży hehe

27

No właśnie klej to podstawa, mi się rzęsy odkleiły w czasie imprezy...:(

Wszystko zależy od tego Jak dane rzęsy dokleisz. Kupiłam ostatnio pasek z rzęsami firmy DONEGAL. Wyglądały jak najbardziej naturalnie. Trzeba je jednak bardzo precyzyjnie przykleić, żeby wytrzymały cały wieczór. Są jeszcze sztuczne rzęsy w postaci kępek. Dla mnie to jednak bardziej pracochłonne ponieważ trzeba oddzielnie przyklejać każdą kępkę, czekać, aż się utrwali co zajmuje trochę czasu. Efekt jest jednak rewelacyjny:D Takie jednorazowe doklejenie rzęs według mnie jest nie lada frajdą;d Można eksperymentować z kolorami (baaardzo duży wybór):D Jeżeli zdecydujesz się na sztuczne rzęsy myślę, że będziesz wyglądać świetnie:D
Szczerze polecam:D
Pozdrawiam

29

A nie da się tego jakoś 'przykleić' na dłużej niż jedną noc? Np. u kosmetyczki? Rozbudziłyście moją ciekawość smile.

30

No wlasnie czy kosmetyczka tez moze przedluzyc rzesy i w jakiej jest to cenie i na jaki czas?

31

Zawsze chcialam miec dlugie podkrecone rzesy jak z reklamy ale zle sie czuje ze sztucznymi rzesami bo naprawde wydaje mi sie ze sa... za bardzo sztuczne smile Ale polecam kepki rzes- rewelacyjna sprawa. Wystarczy dokleic w zewnetrznych kacikach oczu i od razu spojrzenie nabiera glebi. Tylko oczywiscie potrzeba troche czasu i wprawy smile

32

post przeniesiony

one_day napisał/a:

czy któraś z was była może na zabiegu przedłużania rzęs ??
Jeśli tak to mam nadzieję, że podzielicie się ze mną swoimi wrażeniami?? i odpowiecie na pytanie czy było warto, jaką metodę najlepiej byłoby wybrać ??
Mnie bardzo interesuje metoda Xtreme Lashes.
a wy co niej myślicie ??

33

Ja tak sie troszkę zastanawiałam nad metoda zagęszczania rzęs-Xtreme Lashes.Podobno efekty sa oszałamiajace.Czy moze któras z Was to robiła?

34

Wiesz co, to chyba jedna z najpopularniejszych metod. Taka jest prawda, że najmniej obciąża rzęsy, bo do każdej naturalnej, nie przykleja się więcej niż jedną syntetyczna. Przy okazji jakość sztucznych rzęs jest bardzo wysoka, nie można odróżnić ich od prawdziwych. E4fekt jest taki, że wygląda się bardzo naturalnie i pięknie przede wszystkim.

35

Ja próbowałam robić podejścia do sztucznych rzęs ale wyszło to kompletną klapą.
po pierwsze strasznie długo czasu mi to zajmowało a efekt nie był naturalny.
Wiem że gwiazdy nie ruszają się z domu bez nałożenia ich.
wystarczy popatrzyć na  Kim Kardiashian.
ma piękne sztuczne rzęsy,
ale wątpię żeby je sama doklejała.
Jest wiele możliwości na dobry efekt.
wiem że metoda extreme lashes jest bardzo skuteczna
Rzęsy są doczepiana do żywych rzęs.
to ważne bo jeśli doczepimy rzęsy do powiek to możemy mieć później problemy z cebulkami  swoich rzęs.
efekt przedłużania rzęs jest utrzymany przez 3 miesiące bez konieczności uzupełniania.

36

jolka123456 napisał/a:

zakladanie rzęs na stale jeden do jeden to po prostu rewelcja! mam takie sliczne naturalne rzęski, nie w ogole poznac ze sa sztuczne, mam swoje dlugie i chodzilo mi tylko o to aby je zagescic i efekt jest super! polecam kazdemu, mozna pojedyncze rzesy uzupelniac po ok miesiacu, to nie jest tak jak z tipsami ze meczysz sie z odrostami itd , idziesz jak widzisz gdzies jakas brakujaca rzese itd albo chcesz zmienic sobie na grubsze albo na dluzsze, fajna sprawa na basenie wygladasz zawsze ladnie , na plazy slonce nie straszne bo nie potrzeba a wrecz nie mozna uzywac maskary na te sztyczne, ewentualnie na te dolne, mam namiary na kosmetyczke ktora jest ekspertem w tej sprawie z poznania , jak cos to pisac, za usluge zaplacilam 250 a w tym dostalam jeszcze kosmetyki i wazne ze nie wygladam jak te sztuczne lalki tylko naturalnie smile pozdrowionka

tez takie nosze od wiosny i ejstem zachwycona! co prawda 2 razy zmienialam stylistke zanim znalazlam taniego fachowca ale warto bylo :-) na wizazu jest pozadny watek na ten temat i polecane stylistki

37

Sprzedam sztuczne rzęsy 10 par w atrakcyjnej cenie 6,50zł  za caly komplet.
pytania gg: 6786170
priv
zdjęcia

38

aleksandra06 napisał/a:

Ja tak sie troszkę zastanawiałam nad metoda zagęszczania rzęs-Xtreme Lashes.Podobno efekty sa oszałamiajace.Czy moze któras z Was to robiła?

czesc dziewczyny! Tez zastanawialam się nad ta firma! Widze ze watek jest stary, ale moze ktos od tamtego czasu przedluzal sobie tam rzesy i moze podzielic sie wrazeniami i dac jakies rady?

39

chetnie pomoge a przy okazji pochwale sie moimi naturalnie wygladajacymi rzesami smile robilam sobie ta metoda w salonie w warszawie. robilam juz spory czas temu, kilka razy juz uzupelnialam. efekt bardzo dobry dlatego tez dalej mniej wiecej co miesiac tam chodze i uzupelnilam. co wiecej moge powiedziec? moglam zdecydowac jakiej dlugosci rzesy mnie interesuja, dostalam kilka profesjonalnych rad, jakie mogabyc za dlugie i nienaturalne itp, oczywiscie metoda 1:1, czyli efekt na maxa naturalny. nie wiem co wiecej moge wam powiedziec - ja jak najbardziej polecam i gwarantuje wam ze bedziecie zadowolone! smile mam nadzieje ze chociaz troche pomoglam smile

40

Ja kilka razy mialam przyklejone kepki rzes i powiem szczerze efekt byl super, ale ja dodatkowo jeszcze je pomalowalam a podobno lepiej aby ich nie malowac. Niestety dlugo sie one nie trzymaly pewnie gdybym ich nie pomalowala dluzej by sie trzmaly bo potem byly narazone na mleczko, krem do demakijazu no i byly obciazone tuszem, ja na kazdym oku mialam bo 8-9 kepkow rzes i codziennie odpadalo mi po jedenym....
A koszty sa rozne ja placilam 50 groszy od kepki.
Ale napewno zdecyduje sie na kolejny raz i kolejny.... smile)))

41

Ja przerobilam sztuczne rzesy, kepki i metode 1 na 1. Moja opinia na ten temat jest taka, sztuczne rzesy sa super bo mozna probowac rozne ksztalty, kolory, dodatki a nawet  faktury typu rzesy piorka albo rzesy z krysztalkami, jedyna wada jest ze ciezko sie je samemu zaklada. Kepki to fajne rozwiazanie gdy nie mamy duzo czasu by bawic sie w rzesy, rach ciach i juz mamy piekne spojrzenie wink a metoda 1 na 1, sprawa bardzo wygodna i polecam, czy rano czy wieczor zawsze piekne spojrzenie.

42

Rowniez polecam metode 1 do 1. Moja siostra zrobila kurs wiec jak tylko jestem w Polsce to poddaje sie takiemu zabiegowi smile co prawda trwa dlugo i mozna zanudzic sie na smierc ale efekt super. wyglada naturalnie, nie trzeba uzywac tuszu. wiec rano wstajesz i nawet jak nie masz makijazu buzia wyglada bardzo efektownie. jakby ktos szukal takiej uslugi w Bydgoszcz moge podac namiary na moja siorke smile

43

aleks23 wink takie zabiegi są długie to fakt, z mojego doświadczenia trwają od 3h do 1,5h, im więcej rzęsek będzie Twoja siostra doklejać tym większej wprawy nabierze i będzie to trwało coraz krócej smile smile wszystkiego dobrego życzę! smile

44

A jak z uczuleniem po takim zabiegu 1:1? bo mnie sporo rzeczy uczula i troche sie o to martwie;/;/

45

sheena napisał/a:

A jak z uczuleniem po takim zabiegu 1:1? bo mnie sporo rzeczy uczula i troche sie o to martwie;/;/

hmm...moze warto poprosic kosmetyczke ( czy tez osobe ktora przykleja rzesy) o wyprobowanie kleju napierw gdzies  na reku czy cos takiego.. trudno powiedziec jak z reakcja alergiczna bo u kazdego inaczej. ja jestem alergikiem ale z rzesami nie mialam problemu. moja siostra nosi je na okraglo i po jakis 6 miesiacach dostala jakiejs alergii wiec zdjela..nie jestem pewna czy to bylo powiazane z klejem czy z czym bo po przerwie znowu przyklejila i jak narazie nic sie nie dzieje

46

sheena napisał/a:

mam podobny problem, ale po tym przedluzaniu nic mnie nie swedzialo, nic nie szczypalo, nic nie bylo czerwone. z tego co pamietam rzesy sa z....poliestru (chyba?) i to jest material najmniej uczulajacy bo nie jest z zadnergo tam zwierzecia -bleee big_smile

47

Dzieki:)! mi pomoglas:)! chce cie tam zapisac na przedluzanie ale nie chce isc sama, moze ktos tez chce isc przedluzac to pojdziemy razem big_smile

48

sheena napisał/a:

Ja z uczuleniem nie miałam problemu, ale mam 2 znajome, które miały uczulenie. Oczy dostały napuchnięte jak u Żaby Moniki.
Jeszcze jedno info, znam osoby, które założyły rzęski i zdejmowały bo nie mogły się przyzwyczaić do "ciężaru" sztucznych rzęs itd.
każdy jest inny i inaczej reaguje, proponuję na początek nie zakładac sobie megadługich rzęs bo mogą się okazać niewygodne.

49

podobno faceci nie lubią ich u kobiet , podobnie jak tipsów

50

Nie no, tipsy wyglądają dużo gorzej niż sztuczne rzęsy, bez dwóch zdań... Ale pewnie też nie każdemu pasują, ja jakoś siebie w nich nie widzę...

51 Ostatnio edytowany przez apoteoza (2011-09-16 19:07:04)

Witajcie, zajmuje się przedłużaniem rzęs metodą 1:1.
Jeśli chodzi o alergie to jeśli rzęsy są poprawnie doklejone tzn, nie dotykają powieki tylko samej rzęsy to jest bardzo znikoma szansa na uczulenie, przeważnie po każdym zabiegu przez chwilę pieką i łzawią oczy ponieważ mimo wszystko jest to jakaś ingerencja, jednak wszystko przechodzi po ok 10 min najpóźniej.

Rzeczywiście rzęsy które są dobrze zrobione można tylko uzupełniać co 2-4 tygodni (w zależności od naturalnej długości życia rzęsy) bez konieczności ściągania tych 'starych', uzupełnienie trwa dużo krócej i jest tańsze niż pierwszy zabieg, może zająć nawet 30 min (tylko).

Powód edycji- spam

52 Ostatnio edytowany przez KKarp (2011-09-07 20:42:29)

baronova1 napisał/a:

Ja z uczuleniem nie miałam problemu, ale mam 2 znajome, które miały uczulenie. Oczy dostały napuchnięte jak u Żaby Moniki.
Jeszcze jedno info, znam osoby, które założyły rzęski i zdejmowały bo nie mogły się przyzwyczaić do "ciężaru" sztucznych rzęs itd.
każdy jest inny i inaczej reaguje, proponuję na początek nie zakładac sobie megadługich rzęs bo mogą się okazać niewygodne.

Masz racje z tym ciężarem, mimo tego że rzęsy zwłaszcza jedwabne są bardzo lekkie, to i tak trzeba bardzo uważać z długością. Jest przyjęta taka zasada że nie powinno się przedłużać o więcej niż 1/3 długości naturalnej rzęsy. Jednak wiadomo że 'klient nasz pan' jeśli ktoś sobie zażyczy rzęsy o długości 3 cm zakończone cekinami to robimy to na jej odpowiedzialność, wtedy pewne jest to że rzęsy opadną pod takim ciężarem

53

Dziewczyny a ja polecam smarowanie rzes olejkiem rycynowym smile zakup tego 2zl w atece . Smaruje kazdego wieczoru przed pojsciem spac smile efekt! Naprawde rewelacyjny . Moje rzesy sa gesciejsze nieco nawet dluzsze . Luki gdzie mialam np.zwykle wypadniecie rzesy natychmiastowo odroslo. Efekt ujrzalam 2tyg po kuracji smile jesli chodzi o sztuczne rzesy fajne sa na okolícznosciowe sprawy ale jednak fajniej patrzec na kobiete naturalna niz ze sztucznymi ozdobnikami.

54

slyszlam ostatnio o firmie xl? co to za firma bo nie moge jej znalezc w necie, i czy ktorac z was przedluzala tam rzesy?

55

czesc!:) jaaaaa robilam w xl! Pelna nazwa tej firmy to xtreme lashes (teraz na pewno znajdziesz w internecie) Robilam tam rzesy i...efekt powalajacy ? glownie dlatego ze rzesy sa dlugie, ale naturalnie dlugie, nie jest to jakis teatralny efekt, który widac z kilometra. Rzesy sa prześliczne, trzymaja mi się dlugo i dzieki nim oko wydaje się wieksze i otwarte smile:) moim zdaniem warto!

56

a czy sama sobie wybieralas długość rzes czy stylistka ci wybrala?

57

Razem wybieralysmy. ona się pytala jakiej dlugosci chce miec, uprzedzila mnie ze te co mi sie najbardziej podobaly będą za dlugie, wiec wzielam troszke krotsze ? i dobrze bo te co mam sa idealne.  Xtreme lashes sa super profesjonalni wiec nie masz sie co obawiac ze bedziesz miala zle zrobione, albo ze ktos ci nie doradzi smile

58

uf to dobrze, bo jakbym poszla to sama bym nie potrafila powiedziec, co i jak chce! to jest to, potrzebuje profesjonalisty żeby uczynil moje rzesy pieknymi! hehe big_smile

59

Oni chyba w swojej siedzibie organizują szkolenia dla kosmetyczek. można się tego nauczyć samemu. A przyznaję efekt np. u Kasi Cerekwickiej super... aż pozazdrościć.

60

noszenie na weselu i innych balach jest dopuszczalne ale tak na codzień to czysta głupota. Jeśli wybierzesz dobrej firmy to nie będą tak rażąco wyglądały sztucznie

61 Ostatnio edytowany przez Olinka (2011-12-22 01:44:07)

Polecam Wam super metodę :
Zagęszczanie rzęs metodą 1:1 Nouveau Lashes, więcej na ten temat znajdziecie na niedozwolony link

62

Ja nie eksperymentowałam ze sztucznymi rzęsami, jakoś wydawało mi się to zbyt trudne. Ale spróbowałam z kępkami, ja akurat wybrałam Artdeco. Nie mam za bardzo porównania, ale kępki wyglądają dość naturalnie, tyle że po prostu efekt jest bardziej spektakularny, niż gdybyśmy tylko pomalowały rzęsy nawet bardzo dobrym tuszem.

63

Ja też niedawno eksperymentowałam ze sztucznymi rzęsami i wyszło bardzo ładnie smile. Sama mam długie rzęsy, ale czasem doklejam sztuczne (albo kępki) na większą imprezę smile

64

moNniaaaa napisał/a:

Ja też niedawno eksperymentowałam ze sztucznymi rzęsami i wyszło bardzo ładnie smile. Sama mam długie rzęsy, ale czasem doklejam sztuczne (albo kępki) na większą imprezę smile

Hi, ja lubię się trochę pobawić ze sztucznymi rzęsami. Na Nowy Rok kupiłam sobie takie "sylwestrowe" rzęsy big_smile
ale z kępkami jeszcze nie miałam do czynienia. Nie wiem czy poradziłabym sobie.. smile

65

Kępki rzęs wyglądają naprawdę świetnie, ale trzeba mieć dużo cierpliwości, żeby je przyklejać i nie zwariować smile

Posty [ 1 do 65 z 97 ]

Strony 1 2 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024