Cześć wszystkim! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Cześć wszystkim!

Witam Was cieplutku, w te chłodne jesienne dni! Pozwólcie, że się do Was przyłączę...:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Cześć wszystkim!

witam!!!!mam nadzieję że znajdziesz tu to czego szukasz.Faktycznie dni są koszmarne!

3

Cześć smile

4

witaj i mile spędzaj z nami czas, nie pożałujesz

5

Witamy smile Opowiedz coś więcej o sobie smile

6

Serdecznie witamy i do uzupełnienia Profilu (szczegóły w dziale : Nasze Kobiece Forum ) zapraszamy smile

7

Witaj !!

8

Faktycznie wypadało by napisać kilka słów o sobe, abyście mogły mnie lepiej poznać:)
Mam 23 lata i mieszkam w Poznaniu. Tak naprawde jestem spełniona zawodowo, w miłości i w życiu, ale nigdy nie wiadomo co przyniesie kolejny dzień...
Wiadomo, jak każdy mam gorsze dni i własnie wtedy mam nadzieję, że posłóżycie mi radą wink Mam nadzieję, że mnie rowniez uda się Wam pomóc w razie potrzeby!:)
Bardzo się cieszę, że poruszacie tak wiele tematów bo przynajmniej każda z nas może znaleźć coś dla siebie.

Cieszę się, że jestem z Wami!!!

9

Ja także czułam ogromny entuzjazm, kiedy trafiłam na to forum smile Szukałam, szukałam i wreszcie odnalazłam najodpowiedniejsze miejsce dla mnie - netkobiety.pl smile

10

dobrze poradzić się bardziej doświadczonych kobiet smile
poruszacie tematy na czasie, mozna tu znaleść odpowiedzi na n urtujace nas pytania smile
dzięki :*

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć wszystkim!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024