Ostatnio pewien 40 letni kawaler powiedział że "urodę powinny podkreslać 20 -30 latki a ryczące czterdziestki już nie...."Co o tym myślicie?
bzdura!!!!!!każda kobieta powinna o siebie dbać nawet ta która ma już grupkę wnuków wiek nie ma tu nic do rzeczy,kobieta dba o siebie głównie dla siebie poza tym te młode mają naturalnie zadbaną cerę i mniej muszą wkładać w pracy w poprawianie urody natomiast te jak piszesz ryczące czterdziestki mają troszkę więcej pracy nad sobą.
A ten kawaler to niech zacznie zwierzęta obserwować jak mu się zadbane dojrzałe kobiety nie podobają.
Może będę złośliwa, ale prawdopodobnie ten Pan przez takie nieżyciowe podejście nadal jest kawalerem;)
Lubie patrzeć na 40 letnie zadbane panie, ich uroda jest już dojrzała i ma w sobie taką głębie. Tak samo z paniami 50 - letnimi, czy 60 - letnimi.
Owszem 20-letniej dziewczynie pasuje czerwona, fioletowa, a nawet zielona szminka, a 70 - letnia kobieta w różowej wygląda już nieestetycznie, ale to nie ma nic wspólnego z byciem zadbanym - czyli z dbaniem o siebie tak, żeby podkreślić to co najpiękniejsze i to w taki sposób, żeby sie przy okazji nie ośmieszyć.
Także ja jestem zdania, że w takim sensie dbanie o siebie jest jak najbardziej wskazane i potrzebne ![]()
Każda kobieta powinna dbać o siebie.NIe ważne czy to jest kilkunastoletnia dziewczyna która dopiero staje się kobietą,czy kilkudzisięcioletnia starsza pani,ale zawsze stosownie co do swojego wieku.:)
Chyba że Twój kolega określając mianem "ryczące czterdziestki",miał na myśli kobiety które swoim wygladem chcą nadal przypominać nastolatkę.Noszą mini ledwo zakrwajace pośladki,wciskają się w obcisłe topy,szokują odważnym makijażem....
No cóz przyznam że często wyglada to nie smacznie.:( Zawsze stosownie do wieku i miejsca w którym przebywamy.:)
Dokadnie tak jak powiedziła atina kobieta powinna dbac o wygląd jednak nie szokowac bo to wielka różnica.
nie chodziło mu o nic szokującego... Poprostu makijaż...zadbane włosy....Modne ciuchy....Bez żadnych udziwnień....
facet jest dziwny ciekawa jestem czy sam nie używa wody po goleniu czy perfum
Nie zgadzam sie!!!! Kobiety powinny dbac o siebie w kazdym wieku. Z reszta mezczyzni tez ale sadze ze wiekszosc z nich a zwlaszcza np taki kawaler to poprostu fleja brzydko mowiac. Tak czy inaczej- KOBIETA BEZ WZGLEDU NA WIEK POWINNA O SIEBIE DBAC. Moze nie dla tej drugiej polowy ale dla samej siebie, dla satysfakci i dobrego samopoczucia
Ja mysle że zadbana kobieta zawsze bedzie wygladac atrakcyjnie.Obojetnie czy ma 20,40 czy 60 lat.Wyobrazcie sobie zaniedbana 18-latke brudną,byle jak ubraną i źle umalowaną i fajną zgrabną,pogodną,ładnie "zrobioną" i modnie ubraną 50-latke.I która Wam sie lepiej podoba?Założe się że ta druga.Pozdr.
niestety wiele dojrzałych kobiet myśli tak samo... to jest trochę przykre, przecież każda z nas wygląda lepiej zadbana. i każda może się podobać.
Tak,bo dojrzała kobieta to najlepiej niech już się do grobu położy ![]()
Ja nie wiem , czy faceci czasem myślą?
To rozumiem, że 40-letni kawaler (?!?!?!?!) powinien zacząć latać w dresiku, klapkach, białych skarpetach itp bo w tym wieku juz nie przystoi wyglądać ładnie ;]
Niee facetow to nie dotyczy jak zwykle tylko kobiety.
dziwny jest ten twój kolega!!! Ja osobiście jestem fanką jednej z moich stałych klientek,to kobietka ok50tki ale jest tak zadbana i tak fajna że szok! chciałabym być taka w przyszłości
Daj spokoj Kochana..to jakis zgorzknialy Pan..i juz stary ,stad takie dziwne komentarze..
Jeszcze moment bedzie szukal na zone osiemnastolatki i jeszcze bedzie chcial ja wychowywac...;)
Kobieta jesli o siebie dba to nie zmienia sie to z jej wiekiem..poprostu dba i jest zawsz piekna;
....a moze on niewie co to piekno kobiety..?napewno niewie:)
Pozdrawiam
aaaa i ryczace czterdziestki to najlepszy kasek dla niedojrzalych dwudziestopieciolatkow;))