Co i czy coś to znaczy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Co i czy coś to znaczy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Co i czy coś to znaczy?

Witajcie drogie Panie

Postaram się zwięźle przedstawić mój przypadek/problem.
A więc, poznałem pewną dziwczynę na studiach jakiś czas temu. Na początku wiadomo tylko gadka szmatka co tam z zajęciami itp. W miare upływu czasu zaczęliśmy się coraz lepiej poznawać. Wtedy pomyślałem że może warto by spróbować czegoś więcej, i zaproponowałem spotkanie. Nie doczekałem się odzewu, lecz niedługo po tym w przerwie między zajęciami poszliśmy na kawę. Później postanowiłem zaprosić ją jeszcze raz ale nie mogła (uprawia sport wyczynowo).
Po zaproszeniach z mojej strony na uczelni oraz poza nią, kontakt był cały czas ok, nie odczułem tego że "wciska mi kit" że nie może.
Po kilku razach niemożności spotkania się, doszedłem do wniosku że chyba lepiej sobie dać spokój. Niedługo po tym poszedłem na imprezę z inną koleżanką ze studiów, trochę się nam "pobalowało" ale bez przesady tongue. Dowiedziawszy się o tym, mój pierwotny obiekt zainteresowań,w moim odczuciu zachowywał się tak jakby była zazdrosna/obrażona. Później przyszły wakacje, więc kontakt się urwał, ale po wakacjach kontakty wróciły do dawnej formy (może nawet i trochę lepszej?).
Ostatnio nawet dowiedziałem się że pokazywała moje zdjęcia z sylwestra swojej przyjaciółce i to między innymi (może to głupie strasznie), ale dało mi do myślenia, że może jednak warto trochę pociągnąć ten temat? Co o tym sądzicie? Chętnie poznam zdanie pań na ten temat smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co i czy coś to znaczy?

Wydaje mi się że warto spróbować, zapytaj czy miałaby ochotę na spotkanie z Tobą, a jeżeli zgodzi się, zapytaj jaki dzien by jej odpowiadał. Często jest tak ze doceniamy cos dopiero wtedy gdy cos stracimy (nie tylko my kobiety wink )
Moze i tak było w tym przypadku, Twój ''pierwotny obiekt zainteresowań'' docenił cie wtedy gdy pomyslał ze juz Cie stracił. Próbując nic nie stracisz a jedynie mozesz zyskac swoja druga połówkę wink
Pozdrawiam i zycze powodzenia wink)

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIERWSZA MIŁOŚĆ I RANDKI » Co i czy coś to znaczy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024