magia numerologii - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » magia numerologii

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: magia numerologii

Na początku z tego się śmiałam...

Aż pewnego dnia zupełnie niespodziewanie spotkałam w mojej nowej pracy dziewczynę, która zapytała mnie o datę urodzenia. W odpowiedzi na datę urodzenia, zaczęła coś liczyć, po czym powiedziała o mojej osobie tak osobiste sprawy, że się rozpłakałam. Tego, o czym ona mówiła nie wiedział nikt w tym towarzystwie......

Trochę poczytałam o tym, ale jakoś nie potrafię się ustosunkować do tej kwestii.
Dlatego zapraszam do dyskusji każdego, który ma coś ciekawego do powiedzenia na ten temat.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: magia numerologii

ja tam wierze w to ale nie dokonca...

3

Zawsze zachwycała mnie precyzja z jaką można określić co człowiek w sobie nosi na podstawie numerków.
Parę lat temu zetknełam się z tą wiedzą. I ona jako jedyna pogła mi wyjść z moich wenętrznych problemów, pokonać swije kompleksy, dać sobie szansę. Dzisiaj wiem że gdybym umiała zinterpretować datę ur mojego partnera to pewnie bym jeszcze z nim była bo poznałam go tak narawdę kiedy poznałam numerologię.
Taka wiedza może posłużyć do dobierania pracowników, dla pedagogów, którzy mają kłopoty z uczniami i...
dzisiaj sama stosuję numerologię naprawczą w/g metody Gladys Lobos i zawsze jestem pod wrząeniem jej działa.
Numerologię stosuje się również w codzienności. Wszystko wkoło ma nadane jakieś numerki samochody, mieszkania, podpisujemy umowy  w konkretnych numerach(datach), mamy partnerów ur w jakiejś dacie.Znając  wiedzę numerologiczną można sobie ułatwić życie. Można rwnież dowiedzieć się jak postępować z ludźmi znając ich datę urodzenia.

4

A potrafisz coś odczytać z mojej daty urodzin?Czy to się wszystko sumuje,a potem sprowadza do jednej cyfry?Pozdrawiam.

5

Tutsi napisał/a:

Taka wiedza może posłużyć do dobierania pracowników, dla pedagogów, którzy mają kłopoty z uczniami i...

Jeśli już, to od tego jest psychologia, a nie "wiedza" o numerkach. Wiedza jest potężnym narzędziem, ale numerologia to chyba raczej wiara.

6

Sama jestem ciekaw,a co dowiedziała bym się z mojej daty urodzin?

7

exotic napisał/a:
Tutsi napisał/a:

Jeśli już, to od tego jest psychologia, a nie "wiedza" o numerkach. Wiedza jest potężnym narzędziem, ale numerologia to chyba raczej wiara.

Numerologia to także wiedza,stosowana od wieków . A swoją drogą i wiara w pewne zjawiska jest konieczna do zdobycia i poszerzania nauki. Czy bez wiary zdobylibyśmy wiedzę na temat budowy Wszechświata? Zanim pojawiły się naukowe dowody na jego istnienie , pojawiła się w wiara naukowców we własne wizje.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELIGIA - DUCHOWE POSZUKIWANIA » magia numerologii

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024