Uśmiechnięte Dzień dobry :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Uśmiechnięte Dzień dobry :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

1

Temat: Uśmiechnięte Dzień dobry :)

Mam na imię Kamila, mam 22 lata, studiuje Pedagogikę, niedługo czeka mnie obrona licencjatu. Zostanę wykształconą bezrobotną big_smile - już się nie mogę doczekać tongue
Od dłuższego czasu myślałam nad zapisaniem się na forum takie jak to, jednak zawsze coś stawało na przeszkodzie. Brak weny, brak czasu, brak chęci. Ale zrobiłam to dzisiaj i mam nadzieję, że jest to dobra decyzja smile Mam też nadzieję, że będę mogła w niektórych sprawach Wam w miare możliwości doradzić, pomóc, wesprzeć.
Tak więc moja przygoda na forum została oficjalnie rozpoczęta. Życzę Wam wytrzymania ze mną, choć nie powinno być tak źle big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Uśmiechnięte Dzień dobry :)

Jak ze mną wytrzymują to z Tobą na pewno też wytrzymają wink
Witaj smile

3

Hej toczka!!!
Na forum dobrze jest też mieć takie osoby,które dość ostro i obiektywnie ocenią sytuację,także na pewno z Tobą też będzie okej big_smile

4

witam big_smile

5

WITAJCIE:).OD PARU DNI CZYTAM POSTY.SZUKAM RADY ALE O TYM NAPISZE W"ZDRADA-ROZSTANIE":(.W KAŻDYM RAZIE MAM 35 LAT.WYCHOWUJĘ SAMA DWIE CÓRKI I TERAZ MAM DUŻO CZASU DLA SIEBIE PONIEWAŻ.....MAM NOGĘ W SZYNIE:(((

6

HEj nami znajdziesz tutaj wsparcie.
Współczuję Ci z powodu nogi w szynie! Wracaj do zdrowia!

Witaj Toczka w naszym niesamowitym towarzystwie. Cieszymy sie, ze postanowilas do nas zajrzec i zostac.Mam nadzieje, ze znajdziesz tu to czego szukasz,wspierajac tych ktorzy tego potrzebuja i oczekuja. Zycze milego pobytu i niezapomnianych chwil z nami..

8

Witajcie:)
Ja wprawdzie jestem tu nowa.. nie wiem czemu sie tu zalogowalam moze dlatego ze czasem mozna pogadac z kims kogo nie znamy o sprawach z ktorymi nie mozemy badz nie umiemy  porozmawiac z bliskimi:)
Jak wam wogole mija piekna sobota??

9

Witaj Brunetkaa na początek zapoznaj się z regulaminem forum i uzupełnij profil smile
Życzę miłego pobytu smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Uśmiechnięte Dzień dobry :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024