Mam na imię Kamila, mam 22 lata, studiuje Pedagogikę, niedługo czeka mnie obrona licencjatu. Zostanę wykształconą bezrobotną
- już się nie mogę doczekać ![]()
Od dłuższego czasu myślałam nad zapisaniem się na forum takie jak to, jednak zawsze coś stawało na przeszkodzie. Brak weny, brak czasu, brak chęci. Ale zrobiłam to dzisiaj i mam nadzieję, że jest to dobra decyzja
Mam też nadzieję, że będę mogła w niektórych sprawach Wam w miare możliwości doradzić, pomóc, wesprzeć.
Tak więc moja przygoda na forum została oficjalnie rozpoczęta. Życzę Wam wytrzymania ze mną, choć nie powinno być tak źle ![]()
Jak ze mną wytrzymują to z Tobą na pewno też wytrzymają ![]()
Witaj ![]()
Hej toczka!!!
Na forum dobrze jest też mieć takie osoby,które dość ostro i obiektywnie ocenią sytuację,także na pewno z Tobą też będzie okej ![]()
witam ![]()
WITAJCIE:).OD PARU DNI CZYTAM POSTY.SZUKAM RADY ALE O TYM NAPISZE W"ZDRADA-ROZSTANIE":(.W KAŻDYM RAZIE MAM 35 LAT.WYCHOWUJĘ SAMA DWIE CÓRKI I TERAZ MAM DUŻO CZASU DLA SIEBIE PONIEWAŻ.....MAM NOGĘ W SZYNIE:(((
HEj nami znajdziesz tutaj wsparcie.
Współczuję Ci z powodu nogi w szynie! Wracaj do zdrowia!
Witaj Toczka w naszym niesamowitym towarzystwie. Cieszymy sie, ze postanowilas do nas zajrzec i zostac.Mam nadzieje, ze znajdziesz tu to czego szukasz,wspierajac tych ktorzy tego potrzebuja i oczekuja. Zycze milego pobytu i niezapomnianych chwil z nami..
Witajcie:)
Ja wprawdzie jestem tu nowa.. nie wiem czemu sie tu zalogowalam moze dlatego ze czasem mozna pogadac z kims kogo nie znamy o sprawach z ktorymi nie mozemy badz nie umiemy porozmawiac z bliskimi:)
Jak wam wogole mija piekna sobota??
Witaj Brunetkaa na początek zapoznaj się z regulaminem forum i uzupełnij profil ![]()
Życzę miłego pobytu ![]()