Cześc, dostałam propozycje wyjazdu do Brazyli na trzy miesiące, nic nie wiem na temat tego kraju poza tym ze mają dobrych piłkarzy. Jesli wyjadę to nie bedę mogła zrezygnowac w połowie bo jest tam do zrobienia projekt i klient może dac dyla do innej agencji. Pomóżcie. Jaki to kraj, moze znacie kogos znajomego kto tam był.
szczerze ja też nie mam pojęcia o Brazylii....ale taka okazja...zdecydowałabym się bez zastanowienia! jaka to przygoda!mi Brazylia kojarzy się z piłkarzami,kawą i pięknymi plażami...ahh...
I z biedą ...
Piękny kraj, bardzo podzielony na biednych i bogatych, są duże miasta, ale i fawele gdzie nie ma nic. Bardzo ciekawy kraj - jedź!!
jedź i nie myśl co się stanie zobaczysz najwyżej będziesz siedziała w biurze jeśli Ci się nie spodoba ...
Brazylia - piękne dziewczyny, pewnie sami piłkarze i słońce... jedź
niestety a może stety bedę musiała tam jechać bo nikt inny nie nadaje się, ale dziekuję za wszelkie słowa w tym temacie ...
a wiesz już w jakim mieście będziesz mieszkać, napisz coś więcej, nie martw się będzie fajnie
moja kumpela tez cos podobnego miala ale ona do USA musiała i dała sobie świetnie radę ![]()
niestety a może stety bedę musiała tam jechać bo nikt inny nie nadaje się, ale dziekuję za wszelkie słowa w tym temacie ...
i tak bys pojechała wiec nie rozpamietuj tego za długo ciesz sie niejedna z nas chciałaby być na Twoim miejscu
Brazylia to piękny kraj! Pojechałabym bez zastanowienia. Potraktuj to jak przygodę. To bardzo otwarci i przyjaźni ludzie. Kraj kontrastów, który bardzo szybko się rozwija!
alapala napisał/a:niestety a może stety bedę musiała tam jechać bo nikt inny nie nadaje się, ale dziekuję za wszelkie słowa w tym temacie ...
i tak bys pojechała wiec nie rozpamietuj tego za długo ciesz sie niejedna z nas chciałaby być na Twoim miejscu
pewnie tak własciwie podjęłam decyzję dziękuję za wszystkie słowa otuchy ![]()
jak juz tam bedziesz to o nas nie zapomnij, moze jakieś zdjątko umieśc.... powodzenia...
może ja mogę za ciebie pojechać? czym się zajmujesz? ja mogę ci bagaże nosić ![]()
Fajna opcja ... Można połączyć z karnawałem w Rio albo niedługo olimpiada i mundial.
Zawsze moze się uda znaleźć źródło Amazonki ...
W Brazylii jeszcze nie byłam, ale lecę na Maltę! Wybieram się z biurem Konsorcjum.pl na pielgrzymkę przez całą wyspę i rejs na Gozo. Czekam na te piękne widoki! Podczas całego pobytu będę w tym samym 4* hotelu, więc to też duża wygoda. Nie mogę się doczekać!
Brazylia jest na mojej liście miejsc do zobaczenia, ale w tym roku byłam w cudownej Portugalii! Jest to spokojny kraj, a z biurem podróży Konsorcjum.pl każdy dzień był wyjątkowy! Zaczęliśmy od Lizbony, potem odkrywaliśmy portowe miasteczka, góry i urokliwe wybrzeża. Każde miejsce miało swój klimat, więc codziennie czułam się jak w innej bajce.